*/*Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de HACK Gerçekleşti(Opda Güncellendi)*/*

Sponsorlu Bağlantılar

...Orochi...

...Orochi...

Üye
anlamadığım nokta n79 v30 sertifika alarak hackleniyor hellox2x progamını imzalamanız yeterli bu ayrı bi anlatım ama sertifika varken bu kadar uğraş niye :)

leons79

Üye
teşekkürler kurdum çalıştı emeğine sağlık...

buraq85

buraq85

Üye
yok hacklenen tel yaramazmış yok çeviriymiş bırakın bunlarıya EMEĞE SAYGI arkadaşım E66 300.21.012 sürümü için 1 aydır uğraşıodum denemediğim yüntem kalmadı sonunda yaptım.

teşekkürler kardeşim.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeş işine yaradıgına sevindim.

--------------- Ekleme ---------------

anlamadığım nokta n79 v30 sertifika alarak hackleniyor hellox2x progamını imzalamanız yeterli bu ayrı bi anlatım ama sertifika varken bu kadar uğraş niye :)

Ben kendi N79 umda denemediğim yöntem kalmamıştı Hellox de bunların içinde.
En sonunda bu yöntemle yaptım ve oldu
Öyüzden anlattım bunu.

FINITO26

Üye
kardeşim senin gibi anlatan az bunu ayrıca herkes opda opda diyor, sitenin adresini vermemişler nerden girecegimizi bilemiyorduk. senin alıntında linkler verilmis once bunun için teşekkür ederim. bende 5320 var bu sekilde hacklenebiliyor ancak. Acıklamaların anlasılır ve kolay (digerleri değil cunku). emegine saglık.

Kosmom

Kosmom

Üye
emeye saygi kardes ,ama malesef E51 son surum'ile 400. denedim ve malesef A: klasorune kopyalamak istedim halde hata veriyor,yani o 5 dosyayi kopyalanmiyor ve sonuc 0. :D

FINITO26

Üye
millet bu opdadan aldıgım sertifika b*k cıktı. bi turlu sertifikalandırıp yukledigm programları kuramıyorum telefona mapdrives olsun, helloox olsun, yaramıyor. tel markası 5320xp

shadyac

Üye
cevap yazarsanız cok sevinirim sertifika alma işini yeni gerçekleştirdim. Yarın inş hacklicem
Hacklemeden önce sorayım dedim teli hacklemeden sertifikasız n gage i o programla sertifikalı yapsam yuklenirmi benim tek derdim n gage o yuzden illaki hacklemeye gerek varmı yoksa sadece oyunu sertifikalasam olurmu sorunla karşılalırmıyım ? umarim anlata bilmisimdir :)

hı birde sürümüm 03.25 güncellememe gerek warmı yardımcı olursanız sevinirim.

156asd156

Üye
ya cok saol denedim oldu

sa2000

Üye
teşekkürler n79 v30da çalıştı

dead_game

Üye
ben sertifikamı odpadan aldım da bu sertifikalardandırmak istediğiniz program derken?Neyi sertifikalandırcam? İlk defa hack yapıyorum lütfen yardımcı olun?

tektek

Üye
arkadaslar deneyin ve gorun saol kardes 10 dk da hazır hackleme:oke:

thunderbolt0107

Üye
29.10.2009 tarih saat 21.14 itibariyle N79 model telefonumda ofis programları aktif duruma gecmiştir.:):):) sayenizde :oke:
bu arada hoşgeldimm maxicep :):sn:

naki

Üye
beyler sertifikanın onaylanması kaç saat sürüyo bende yapdımda..

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar rompactherla mapdriversi sertfikalandırdım attım telefona yüklmeye çalışıyorumsertifika taafından kısıtlanıyor diyo

waycell

waycell

Üye
kardeşim seni alnının tam ortasından öpüyorum e71 var bende yeni güncellemiştim onda bile işe yaradı eyvallah

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar güle güle kullanın:)

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Teşşekürler ama ben bu işlemin altından cıkamadım ama msn üzerinden yadımcı olabilicek?

mysterytrain1

Üye
kesinlikle çalışıyor çok teşekkürler :)

candas177

Üye
sana minnettarım dostum emegine saglık 1 NUMARASIN

canx236

Üye
kardeş rompatcher ve mapdriveri imzaladım.rompatcheri kurdum mapdriverida kur diyorum istenen uygulama erişimine izn verilmedi diyor ne yapmam konusunda bir fikrin varmı

Üst Alt