*/*Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de HACK Gerçekleşti(Opda Güncellendi)*/*

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş rompatcher ve mapdriveri imzaladım.rompatcheri kurdum mapdriverida kur diyorum istenen uygulama erişimine izn verilmedi diyor ne yapmam konusunda bir fikrin varmı


ilkinde öyle olabilir kardeşim tekrar denersen yüklenecektir (tekrar tekrar)
 


barlsym

Üye
Emegine saglık.
Hand wave programını kurmaya çalışmıştım sertifika geçersiz diyordu.
Opda ile hackledim şimdi kuruldu. Ama imei'mizi verdik inşallah bir problem çıkmaz
 
waycell

waycell

Üye
arkadaşlar bu yönyemle haclemiştim e71 imi ama rahat durmadım teli güncelledim gene yaptı yapacağını nokia..artık bu yöntemde olmuyor benim teleee..sakın olaki telleri güncellemeyin
 
erdone

erdone

Üye
teli hacklemeye karar verdim. sertifikada istedim opdadan.ve 31.101 yeni sürüm çıktı. Duramadım güncelledim. Ama daha hack yapmadım Şimdi ne yapmalıyım yardım istiyorum lütfen
 
erdem1365

erdem1365

Üye
cok sagol 5 dk once yaptim oldu emegine sagil devamini dilerim
 

156asd156

Üye
dostum hacklenmiş telefon bir ise yaramaz cabuk virus kapar demis olayım
 

cavarly

Üye
ben telefona certifika aldım ama telefon bu certificadan sonra servise gitti ve sürüm guncellemesi yapılmıs simdi denediğim yontemler olmuyor. yokmudur çözümü aynı imeiden yeni sertifikada vermiyor. baska bir site var mı sertifika veren.
 

alessar

Üye
kardesim emegine saglık cok tşkler gercekten:)
 

candas177

Üye
hacklenen bir telefon guncellenirse tekrar bu yolu izleyip telinizi hackleyebilirsiniz bir sorun cıkmıyor ben bizzat versiyon guncelledikten sonra tekrar yaptım ve dogru bir sekılde hacklendi arkadas 10 numara anlatmıs olayı helal olsun daha ne diyelim ki:oke:
 

hm22

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim N79 da denedim sorunsuz yükleme yapılıyor.Eline emeğine sağlık.

--------------- Ekleme ---------------

N79 31.101 sürümünde de sorunsuz çalışıyor bizzat denedim tekrar teşekkürler.
 

sineld

Üye
5530 da denedim ve sorunsuz işledi
teşekkürler..
 
Gospadi

Gospadi

Üye
Benden tel no istemedi 15-13-18 yok :) sadece bendemi yok anlayamadım yada sitemi yenilendi...
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nokia 6120 Classic için kaydımı gerçekleştirdim gereknleri yaptım sertifikamın gelmesini bekliyorum. Acaba kaç güne kadar geliyor ?
 
mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120 Classic için kaydımı gerçekleştirdim gereknleri yaptım sertifikamın gelmesini bekliyorum. Acaba kaç güne kadar geliyor ?


Dogrusu tam belli olmuyor mesela benimki 6 günde geldi 3 günde gelen oldu ertesi gün gelen oldu öyle yani hergün kontrol et.:oke:
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Evet benimki ertesi gün geldi. Şuan yazdıklarını bir bir yapıyorum fakat A ya atılması gereken dosyaları A ya attığımda A:\installserver.exe (Dosya Açılamıyor) Uyarısı alıyorum. :( Ne yapmam lazım. ?
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bu yüklenmesi gereken dosyaları nereye yüklememiz gerekiyor ? Hafıza kartına mı ? Telefon hafızasına mı ? Ben yüklenmesi gereken ne varsa hepsini Hafıza kartına yükledim bilgin olsun.
 
ylnzkrt17

ylnzkrt17

Üye
eywAllah

--------------- Ekleme ---------------

abi burda şifreye dokunma demişsin ama şifre hatalı diyo
 

doom77

Üye
eyvallah kanka herşey güzell ellerine sağlık ama lütfen şu soruma cvp ver sertifikam geldi ok. ekdeki dosyaları indirdim onlarda tamam. binpda dan olayıda yaptım buraya kadar herşey güzel.ama tele attığımda yine sertifika hatası laıyorum kardeş kafayı yiyicem çıldırma moduna girdim telim n79 son fw yapıldı yani galiba v31. bilmem kaçtı bir ay falan oldu işde güncelleyeli sorun burdamı anlamadım eski versiyondamı işe yarıyo şimdiden ilgin ve alakan için teşekkür ederim....
 

refik57

Üye
teşekürler
 

Ahmet Cihat

Üye
Ben N79 için denemekteyim de Artık sertifikanızı kontrol edebilirsiniz.yazısının üstündeki resimde Operate kısmında delete yazıyor ve State kısmında applying yazıyor acaba olmadı mı?
 


Üst Alt