[CWM][STOK ROM] DİSCOVERY 4.2.1 V6565 Nolu 5. Son Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

OnurAYDN

OnurAYDN

Üye
General Mobile Discovery Stock ROMlar diye bölüm var.
 


OnurAYDN

OnurAYDN

Üye
Hafıza kartında clockworkmod diye bi klasör yoksa almamıştır
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
yok hocam suan tekrar backup almaya calısıyorum yaklasık %30 gibi suan dediğiniz sitede romu bulamadım hocam halledebilirsek cok sevinirim simdiden tesekkür ediyorum
 
emre.koc

emre.koc

Üye
En iyi rom suan sizce hangisi kullanan kardeslerim performans ,gorunum,pil acisindan
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
hocam backup bitmeye yakın komut yok dedi hata verdi :( niye böyle yok mu bi çözüm ?
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
tamam hocam teşekkür ederim bn hallettim hepsini sizin dediğiniz siteden romu indirip hallettim güncellemeyide yaptı :-) sanırım yeni bi güncelleme daha gelmiş yaklaşık 19 mb falan onun güncellemesi gelmedi acaba öncekiyle beraber mi güncelledi :-)
 
  • Beğen
Tepkiler: mali6334

EmReRoĞlU

Üye
Bunu yaptıktan sonra bi güncelleme gelirse yapabiliyor muyuz ?
 

hakan_k

Üye
Arkadaşlar bu romda google play yükleme hatası yaşıyorum ya. Çok can sıkıcı bi durum. Yükle butonuna basıyorum. %100 oluyor ama yüklemiyor. Var mı bir çözümü?
 
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Hocanm bununla telpaya gitsem bişey anlarlarmı
 
ferdi9050

ferdi9050

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaslar,

Googleplay de herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar , gayet güzel çalışıyor

Bu romla telpaya gitmeyin sıkıntı olucaktır çünkü revovery dosyası halen cwm yani custom..

Bu romdan sonra güncellemede alamazsınız çünkü dediğim gibi recovery dosyası custom, Bu romun yayınlanma amacı otadan almayıp direk cwm üzerinden stok rom yüklemek isteyen kullanıcılar için yapıldı.
 
  • Beğen
Tepkiler: mali6334
mali6334

mali6334

Üye
Üstat link Asiri yüklemden dolayi durdurulmuş, başka. Bir link varmiArkadaşlar güncelleme alabilecegim orijinal romu indirebilcegim bi link verirmisniz ?
 
Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşlar cwm recovery ile stock rom yükledi fakat orjinal recovery olmadığı için güncellemeyi yüklemiyor orjinal recoveryi nerde bulabilirim
 

EmReRoĞlU

Üye
zeitgeist92

zeitgeist92

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle paylasiminiz için teşekkürler telefonuma rot attim ama kullandigim bütün rotlarda problem yasadim hic biri adam akilli eksiksiz kusursuz rot degil onun için rot atmak isteyen arkadaşlara tavsiyem hiç bulaşmasinlar. Ben de diğer custom rumlardan bıktım ve sayenizde custom ROM a döndüm fakat bir sorum var sistem güncelleme bölümüne girdiğimde güncelleme dosyası buldu ve indirdi kur dediğimde telefon kapandı cvm menüsüne benzer bir menü geldi yani güncelleyemedim sorum bu durum hep böyle mi kalacak güncellemeyi kurmanin ve son sürüm yüklü yazdırmanin bir yolu var mi ikinci sorum sistem hep android 4.2.1 olarak mı kalacak 4.2.2 olmayacak mı? Soru 3 kit kat geldiğinde ne yapacaz kuramayacak mıyız? Son sorum da ben bilgisayar kullanmadan stock ROM a döndüm bilgisayar ile donseydim güncellemeler sorunsuz yiklenirmiydi?
 

tuanahn396

Üye
GÜNCELLEME kesin alıyormu
 

sergen5885

Üye
kardeşim link bozuk duzenlermisin bide bende custom rpm var bunu cwm den kurunca stock ROM olup güncelleme ileri alabilirmiyim
 


Üst Alt