Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*/*Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de HACK Gerçekleşti(Opda Güncellendi)*/*
Sponsorlu Bağlantılar
i-gencer
Üye
ohh bee sonunda hack i yaptım hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun istediğim oyunu yükleyebiliyorum artıkkkkkkkkkkk
kckkvrdm
Üye
arkadaşlar ben akşam başvurdum sabah geldim işyerine baktım göndermişler çok basit oldu ve işe yaradı telimi tam anlamıyla kullanabiliyorum
bycengiz
Üye
Saol güzel n86 v21.006 için yokmu bir hack yolu ya :S bunu denedim çalışmadı =(
hakanocal66
Üye
kardeş emeğine sağlık ama bir sorunum var ben bu *.CER dosyasını bulamadım yardımcı olursan çokçok sevinirim
celibar
Üye
Mhmtozturk çok teşekkür ederim.sayende telefonu hacklemeyi başardım.çoook çoook sağol.6120 en son versiyonu sonunda hack oleeey...anlatımın daha kısa yolu var.helloxu çalıştırdıktan sonra dosya yöneticisiyle installer.exe'yi c\sys\bin klasörune at.telefonu yeniden başlat.tamam....ben böyle yaptım.ama senin emeğin olmasa yapamazdım.çok sağol.
Indiana Jones
Üye
e51 de a sürücüsü açılmıyor kopyalıyamıyorum
alifidan
Üye
Kardeşim Allah razı olsun, ben tam bir yazılım hastasıyım. Bilgisayar ve telefon hiç farketmez İstediğim yazılımları da uğraşından önce kullanamıyordum, yeniden Allah razı olsun, çok saol kardeşim . . .
craCaner
Üye
Mapdrive programı 5730a yüklenmiyo. sonuç 5730da çalışmıyo
egzantrik1453
Üye
n79 u hack olan var mı? Ben 6 aydır hack leyemedim... Odpadan aldığım sertifika bikere hiçbir dosyayı signed yapamıyor. Ne yapmam lazım....
fafuly
Üye
teşekürler
s_taskin1986
Üye
ayrıntılı anlatımın için teşekkürler.benim tele olmadı.6220c..neyse sağlık olsun...
karshiyakali
Üye
e 71 de deneyen var mı oluyor mu
uğurfbfb
Üye
off yaaa bi türlü olmadı
HayaLeT80
Üye
olmadı yav bu n86 yı nasıl hack lıyacam ben kafayı yicem az kaldı
zbyrkgn
Üye
bu hackleme işinin ne tür zararları olabilir.
--------------- Ekleme ---------------
bu arada vatandaşın anlattığı hacklme olayından bi nane anlamadım
bazaaran
Üye
Yau arkadaşlar bu programın işi hack değil, bazı sertifika gerektiren yazılımları sertifakalayıp kullanmaya yarayan bir sistemi anlatmak istemiş arkadaşımız bizlere...cihazı hacklediğimiz felan yok yani ortalıkta...kolay gele...
tusubasa
Üye
Kardeş bukadar uğraşmaya gerek hellox 2.02 versiyonu imzala kur butun işlemi kendisi yapıyo
Bak bana; sonucu ne kadar güzel de olsa, daha 10 günlük telefonuma kıyıp IMEI numarasını güvenmediğim bi ÇİN sitesine verip sertifika alma riskine giriyor muyum
Biliyorum; bu da ayrı bi konu, OPDA ne kadar güvenilirdir..?