4burak5
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz
Cfw'in çok güzel. 2 haftadan beri kullanıyorum. Symbian Belle v5.1 yükledim. Aşağıdaki simgeler çıkmıyor , onun yerine değişik değişik yazı tipleri çıkıyor. Ben yanlış bişey mi yükledim diye tekrar yükledim gene aynı gene aynı. Belle v5.1 için gerekenleride yükledim ama sorun hala aynı. Sebebi nedir bunun ?
cfw henüz denemedim ama birşey soracaktım bu cfw de sadece E/music E/image yada değişik olabilir bu klasörler hariç diğerlerini taratıyormu cevap verirsen çok sevinirm bazı gizli dosyalarım var resimlerde müziklerde ve videolarda görünmemesini istemediğim inşallah yoktur
Cfw'in çok güzel. 2 haftadan beri kullanıyorum. Symbian Belle v5.1 yükledim. Aşağıdaki simgeler çıkmıyor , onun yerine değişik değişik yazı tipleri çıkıyor. Ben yanlış bişey mi yükledim diye tekrar yükledim gene aynı gene aynı. Belle v5.1 için gerekenleride yükledim ama sorun hala aynı. Sebebi nedir bunun ?
Gördüğüme göre masaüstünde reseource klasörünu yedeklemişsin galiba onu geri hafıza kartına attın yada hafıza kartını biçimlendirmedin.
telefon dili ingilizce iken çalısıyor ama türkce yapınca çalısmıyor
kardeşim önceden bu uygulama ovi mağazada vardı. Sonra nokia cihazları için yeni güncellemeler çıkınca bu facebook uygulamasi yeni versiyonlarla sorun çıkarmaya başladı . Bunun üzerine nokia bu uygulamayı mağazadan kaldırdırdi. Bir daha da koymadı. Elimizde bir tek bu var. Ve şuan bende çalışıyor. Onuda söyle yaptım. Telefonun dilini ingilizce yapıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra o programla oturum acıyorsun. Hiç bir sorun kalmıyor. Daha sonra telefonun dilini Türkçe yapabilirsin. Bir sorun olmuyor. Şahsen ben şuan kullanıyorum
Kardeş formatta bi sorun yaşıyorum neden oluyo bu anlayamadım bi türlü bir sürü cfw yükledim ilk kez böle bir hatayla karşılaşıyorum
Dosyaların hepsini teker seçtim Flash dedim hata verdi evet dedi
PRESS POWER ON NOW! yazdı açma kapama düğmesine bastımSearching for phone...Found
Flash files are corupted or missing... yazıyor kalıyor :S
samet kardeşime ayıp olmazsa ben cevap vermek isterim.
Dostum Aldığın hata flash dosyalarinin eksik veya bozuk olduğunu söylüyor. Yükleme yaparken doğru dosyalari seçtiğine ve doğru yerleri işaretledigine emin ol. Indirdiğin dosyalarda sorun olabilir. Tekrar indirmelisin. Çünkü dosyalarda sorun yok. Ben indirip yükledim. 2haftadır kullanıyorum sorun yok. Canavar gibi telefon
kardeşim v5i bugün bi parçaladım baktım kullandığın zil sesleri helede şu nokia serisine bayıldımhemen araklayıp kendi fw'me attım haberin olsun
böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz
pili çıkar tak aç telefonunu tamamdıro jafın genel hatası zarar gelmez yani
acaba rofstaki fonts klasörüyle oynadın mı?
Gördüğüme göre masaüstünde reseource klasörünu yedeklemişsin galiba onu geri hafıza kartına attın yada hafıza kartını biçimlendirmedin.
evet benim alacağım cevaptan sonraki söyleyeceklerimi söylemişsin
cfw henüz denemedim ama birşey soracaktım bu cfw de sadece E/music E/image yada değişik olabilir bu klasörler hariç diğerlerini taratıyormu cevap verirsen çok sevinirm bazı gizli dosyalarım var resimlerde müziklerde ve videolarda görünmemesini istemediğim inşallah yoktur
dostum ilk sayfaya baksaydın bu soruya hiç gerek kalmayacaktı.
*e/music klasörünü tarar
*e/gizli adında klasör olusur oraya atabilirsin görünmesin istediğin dosyaları
kardeşim o halde bağlantı bekliyorum
Kardeşim eline sağlık güzele benziyor ama ben v5 belle nin ikonlarını anna ikonu yapmak istiyorum. mümkün mü ? bi sıkıntı olur mu ?
Buyur;
Hocam bi sorum daha var. Kamera nerde ? Ve v5 Belle ye N8 tuş kilidi koymak istiyorum. çakışma olur mu ?
eywallah kardesim hepsi çok güzel
kardeşim önceden bu uygulama ovi mağazada vardı. Sonra nokia cihazları için yeni güncellemeler çıkınca bu facebook uygulamasi yeni versiyonlarla sorun çıkarmaya başladı . Bunun üzerine nokia bu uygulamayı mağazadan kaldırdırdi. Bir daha da koymadı. Elimizde bir tek bu var. Ve şuan bende çalışıyor. Onuda söyle yaptım. Telefonun dilini ingilizce yapıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra o programla oturum acıyorsun. Hiç bir sorun kalmıyor. Daha sonra telefonun dilini Türkçe yapabilirsin. Bir sorun olmuyor. Şahsen ben şuan kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
samet kardeşime ayıp olmazsa ben cevap vermek isterim.
Dostum Aldığın hata flash dosyalarinin eksik veya bozuk olduğunu söylüyor. Yükleme yaparken doğru dosyalari seçtiğine ve doğru yerleri işaretledigine emin ol. Indirdiğin dosyalarda sorun olabilir. Tekrar indirmelisin. Çünkü dosyalarda sorun yok. Ben indirip yükledim. 2haftadır kullanıyorum sorun yok. Canavar gibi telefon
Tamam, Beklemedeyim.
Ney Düzeliyor mu?
malesef olmuyor ingilizce iken oluyor ama türkçede olmuyor teşekkürler
- - - Eklendi - - -
olmadı üstad belkide ben hata yapıyorum diycem ama daha önceki anchor cfwde kullanıyordum neyse saol.
Ben hafıza kartını biçimlendirdim. Biçimlendirdikten sonra resource dosyası oluşturup fonts klasörü yaratıp yazı tipini değiştirdim. Acaba o yüzden midir .s ?
bu bellebar android4 ICS nereye ekleyeceğiz nfede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?