Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok sağol.

metehan64

Üye
samsung s8300 yüklüyorum dosya türü desteklenmiyor diyor ne yapabilirim arkadaşlar
lütfen yardımmm

merdane42

Üye
n81 e kurulur mu acaba ya da kurulabilen navigasyon proğramı nedir söyleyeblir misiniz ?
teşekkürler...

pashaturk

Üye
arkadaşlar nokia 6500 slide modelinde çalışıyormu bu gps

yumitt

Üye
Signiren ne demek? bu programı samsung s8003 yüklemeye çalıyorum ama desteklenmeyen format diyor yardımcı olurmusunuz?

mem44

Üye
:vurn95 e kurdum sertifika sorunu diye hata veriyor yardımcı olursanız mutlu olurum birde signired ne demek nasıl yapılır cehalerimi bağışlayın arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler

oumar013

Üye
signieren ne peki

ekocandan

Üye
:nono:

chil

Üye
indiriyor umarım çalışır sağolun

loks123

Üye
sağol reis eagles

metin110

Üye
süresi geçmiş sertifika sorununa en basit ve kısa çözüm siscontents adlı programı bul.onu çalıştır daha sonra dosya yükleden çalıştırramadığın sis dosyasını aç de.altta sertifika süresini gösterir eğer eskiyse onu sil (delete signature).sonra tools' seçeniğine gel ve sign package tıkla,signing profils'ten seçinini yap ve add signature de.sonra farklı kaydet de dosyayı başka bir yere kaydet ve o sis dosyasını dene olma ihtimali çok yüksek..ama bu sadece süresi geçmiş sertifikalar için geçerli..hepsi bu

bumin__

Üye
Arkadaşlar program çalışıyordu şimdi ise türkiye haritası kilitli.Programı kullanamıyorum

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
sağol güzel paylaşım

hellscreans

Üye
nalet olsun telefonu satıyorlar uydurukdan bir navigasyon i yok makbuz kodu yok yavv ne üç kağıtcı bir memlekette yaşıyoruz telefon satana kadar ondan sonraa sen sağ biz selamet müşderi ne mok yerse yesin

halomen

Üye
Arkadaşım bu sayfada 3 tane ayrı ayrı verilmiş route66 en iyisi çalışnı ve yenisi seninmi reis-i eagles tek kurumluk herşey içindemi.
Birde samsung i550w çalışıyormu bu telefonun dahili gps var değilmi.
Signieren nasıl oluyor.detay lütfen. Bunları böyle anlamamış gbi yazmamım sebebi heşeyi denedim her programı ama uyduyu görmedi çalışmadı hiç.
Sen ir denesen bilgi versen.en son yazılan yüklemeyi indiriyorum

can941234

Üye
çok teşekkür ederim ama kaç kontür gidiyo

TURKSES

Üye
Sertifika hatası veriyor dostum ne yapmamaı önerirsin şimdiden teşekkür ederim

EED.TR

Üye
Arkadaslar,

navigasyon programları için setifika işlemleri nasıl yapılıyor.. Signiren gibi bişeyden bahsediyosunuz.. Bilgi verirseniz sevinirim..

Tesekkurler...

ircan

ircan

Üye
arkdaslar bazı arkadaslarımız kac kontur gittigini söylemiş yok sertifka nbasıl olur demiş arakdaslar lütfen konuları okumadan bu soruları sormayın bosuna laf kalabalıklıgı arkadasım en son gunce olanı ındırdım yukledim ve ellerine emegne saglık