Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

bulueye1980

Üye
abi geçersiz sertifika diyo kurulmuyo

vinas

Üye
Program için teşekkür ederim fakat bu sertifika olayını bir türlü çözemedim. yüklemeye başlayacağı anda sertifaka hatası vermekte.. lütfen bu konu için link veya nasıl yapıldığını anlatan bilgi verin..

şimdiden teşekkür ederim..

durandogan

Üye
Slm arkadaşlar reis eagles sevgili arkadaşım benim tlf n95 8gb senin programı indirdim ama sertivika hatası servis saglayıcınızla görüşün diyor yardım ederseniz sevinirim....

osman_kandaz

Üye
paylaştığınız için teşekkürler...
samsung i8910 da çalışıyor mu???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çalışmaz canım..

agabey06

agabey06

Üye
Başkan n95 te kurdum kullandım.
ama bugün tarihi itibari ile lisansı bitti haritanın yeni kod istiyor ne yapalım sizce

hevesli00

Üye
yuklerken serfitika hatası veriyo sağlaıcınızla görüşün dio napabilirim ..?

mtnymn

mtnymn

Üye
bu proyu calıstırmak icin gps aleti gerekiyo mu ben yükledim yapamadım

furkan87

Üye
tesekkurler..ellerınıze saglık

--------------- Ekleme ---------------

voucher code istiyor ne girilcegini bilen varsa yazabılır mı acaba..program için tesekkurler

haxss

Üye
en önemlisi ücretsiz olması güzel

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

yaramazımmmm

Üye
merahab arkadaşlar ben samsung S8000 jet için navigasyon bulamıyorum lütfen acil yardım....

muro19_06

Üye
emeğiniz için teşekkürler iki paylaşımıda indirdim kurarken sertifi hatası veriyor yardcı olursanız sevinirim telefon sony ericsson satio

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitemizde opda diye araştırma yaparsan yardım alırsın..

muro19_06

Üye
kardeş ilgilendiğin için teşekkürler değin yere baktım anladığım kadarıyla o proğramda telefon için sertifika veriyor gps proğramını yüklediğimde sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diye uyarı veriyor bu telefonda kullanabileceğim bi proğram önerirsen sevinirim

adasahilleri

adasahilleri

Üye
arkadaşım bunda türkiye haritası ilaçlımı? 20 gün sonra makbuz kodu istiyor 2009 Q4 ler ??

megane14

Üye
signiren etmek ne demek

aatagan

Üye
iphone da çalışıyormu bu zımbırtı

muharremcepik

Üye
Kardeş bende samsung innov 8 var.Uyumlumudur?? Tşk