Türkiye Haritası Dahil Route66 Paketi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"System" klasörünü ve kurulum dosyasını direkt karta atın. Dosyalar değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. Daha sonra kurulum (sis) dosyasından kurulumu gerçekleştirin.Uygulamayı karta kurun.
----------------
güncel link Son sürüm + son sürüm harita + TR sesler
kardes öncelikle tesekkürler
benim bir sorunum var ama malesef. nokia N95 ve E71 im var ama ikisinede yükliyemiyorum. sertifika sorununu RootSigni le cözdüm ama yinede yüklemiyor. Telefonlar almanca tercüme olarak "bu yazilim izinsiz bir sunucudan oldugundan yükleme tamamlanamadi" bir yazi cikiyor.
lütfen bir el atin cünki navi siz telefonlar hic bir isime yaramaz.
Yardimci olabilirsen/iz beni cok mutlu edersiniz.
ALLAH razı olsun kardeş dört dörtlük çalışıor seslendirme işini anlayamadım ama önemlide deil ben tır şöförüym baya işime yarıor şirketin birisi baya para istedi aynı programa n95 8GB kullanıorum hiçbir sorun yok süper tek kelime..
arkadaşlar yeni türkiye haritası 2009 çıkmış navikingden indirdim
(İndirdiğiniz 2009 haritasını hafıza kartınızın System/Apps/Route66_v8/data klasörünün içindeki Maps dosyasının içine kopyalayın. )benim hafıza kartında sistem klasörü apps klasörüde yok programı tekrar da kuramıyorum makbuz kodunu kaybettim nasıl güncellerim (map klasörünü nasıl bulurum) nasıl yükleriz
aynen dediğiniz gibi yaptım fakat kurulum yapmadımm çünkü sertifikası hatası veriyor
--------------- Ekleme ---------------
sorunu nasıl çözdünüz?
Türkiye Haritası Dahil Route66 Paketi
"System" klasörünü ve kurulum dosyasını direkt karta atın. Dosyalar değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. Daha sonra kurulum (sis) dosyasından kurulumu gerçekleştirin.Uygulamayı karta kurun.
----------------
güncel link Son sürüm + son sürüm harita + TR sesler