Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

wful

Üye
ALLAH razı olsun kardeş dört dörtlük çalışıor seslendirme işini anlayamadım ama önemlide deil ben tır şöförüym baya işime yarıor şirketin birisi baya para istedi aynı programa n95 8GB kullanıorum hiçbir sorun yok süper tek kelime..

sanal_adam

Üye
emeginize saglik
sertifika sorununu bir turlu acamiyorum lutfen yardim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş Turkey.map kilitli licence kodu istiyor ne yapacağız?

sanal_adam

Üye
sertifika nasil olusturulur
lutfen yardim

nooym

Üye
arkadaslar yapiyorum ama sertifika hatasi veriyor lütfn yardim

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler elinize saglık

hakan078

Üye
map i indirmek icin bunu yapin ve kolay gelsin

merthans

Üye
Türkiye Haritası Dahil Route66 Paketi

"System" klasörünü ve kurulum dosyasını direkt karta atın. Dosyalar değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. Daha sonra kurulum (sis) dosyasından kurulumu gerçekleştirin. :oke: Uygulamayı karta kurun. ;)

----------------

güncel link Son sürüm + son sürüm harita + TR sesler

aynen dediğiniz gibi yaptım fakat kurulum yapmadımm çünkü sertifikası hatası veriyor

--------------- Ekleme ---------------

kardes öncelikle tesekkürler
benim bir sorunum var ama malesef. nokia N95 ve E71 im var ama ikisinede yükliyemiyorum. sertifika sorununu RootSigni le cözdüm ama yinede yüklemiyor. Telefonlar almanca tercüme olarak "bu yazilim izinsiz bir sunucudan oldugundan yükleme tamamlanamadi" bir yazi cikiyor.

lütfen bir el atin cünki navi siz telefonlar hic bir isime yaramaz.
Yardimci olabilirsen/iz beni cok mutlu edersiniz.

ALLAH razı olsun kardeş dört dörtlük çalışıor seslendirme işini anlayamadım ama önemlide deil ben tır şöförüym baya işime yarıor şirketin birisi baya para istedi aynı programa n95 8GB kullanıorum hiçbir sorun yok süper tek kelime..

sorunu nasıl çözdünüz?

tugden

Üye
5800 a uyumlu mu kuran var mı arkADAŞLAR

sayydam

Üye
Selam...
Denildiği gibi direk karta attım ama kurulum dosyasını çalıştırdığımda sertifika hatası veriyor...lütfen yardım...

sedat377

Üye
arkadaşlar yeni türkiye haritası 2009 çıkmış navikingden indirdim
(İndirdiğiniz 2009 haritasını hafıza kartınızın System/Apps/Route66_v8/data klasörünün içindeki Maps dosyasının içine kopyalayın. )benim hafıza kartında sistem klasörü apps klasörüde yok programı tekrar da kuramıyorum makbuz kodunu kaybettim nasıl güncellerim (map klasörünü nasıl bulurum) nasıl yükleriz

Troja

Üye
ellerine saglik

hakmen

Üye
arkadaşlar yeni türkiye haritası 2009 çıkmış navikingden indirdim
(İndirdiğiniz 2009 haritasını hafıza kartınızın System/Apps/Route66_v8/data klasörünün içindeki Maps dosyasının içine kopyalayın. )benim hafıza kartında sistem klasörü apps klasörüde yok programı tekrar da kuramıyorum makbuz kodunu kaybettim nasıl güncellerim (map klasörünü nasıl bulurum) nasıl yükleriz

buraya da upload edebilirmisin 2009 haritasını

merthans

Üye
aynen dediğiniz gibi yaptım fakat kurulum yapmadımm çünkü sertifikası hatası veriyor

--------------- Ekleme ---------------

sorunu nasıl çözdünüz?

sertifika sorununu çözebilen var mı çünkü reisten ses seda yok

beyazperde28

Üye
teşekkürler

demirarslanas

Üye
Route66 Mobile8 v8.0.16821 Unsigned ----certificate error dio ben bunu yüklerken ... acaba ne yapmam gerekio yardımcı olabilirmisiniz ... bi de benim telim 6110 navigatör ...

erkammmm

Üye
arkadaşlar bende route 66 programi var türkiye haritasi yüklü çok güzel kullaniyorum... İngiltere haritasini indirdim ama içinde mapler yok :S... Datanin içindeki mapslere baktim klasör bostu , içine dısına baktım ordada bulamadim yardimci olurmusunuz ?

valı

Üye
usta böyle bır paylasım ıcın allah razı olsun
nokıa 5800 da calısırmı? calısırsa nasıl calıstırılır cevaplarsan sevınırım
yanlıs bısey yapıpda gps den deyılde ınternetten gırersek fatura kabarır yardım lutfen..

freeman5694

Üye
arkadaşlar bende de n85 var..bende kuramadım sertifika hatası veriyor..onu nasıl çözecez arkadaşlar...

aliorhan

aliorhan

Üye
Türkiye Haritası Dahil Route66 Paketi

"System" klasörünü ve kurulum dosyasını direkt karta atın. Dosyalar değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. Daha sonra kurulum (sis) dosyasından kurulumu gerçekleştirin. :oke: Uygulamayı karta kurun. ;)

----------------

güncel link Son sürüm + son sürüm harita + TR sesler

Güzel bi proğram kurdum kullanıyorum.ama bi kusuru var rota çizmesi çok uzun sürüyor.örneğin izmirden istanbula gideceksiniz gideceğiniz adresi yazıp buluyorsunuz.sonra rotaya git dediğiniz zaman gideceginiz güzergahı bulması çok uzun sürüyor.yaklaşık 10 dk falan beklemek zorunda kaldım.bunun bir nedeni varmı?bilgisi olan veya bu proğramı şuan kullanan ve benim yaşadığım sorunu yaşayan varmı?daha önce kullandığım başka bi proğramda böyle bişey yaşamadım.