Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

nahsenx

Üye
samsung için olanı yok u bunun gusel paylasım olmuss

sal89

Üye
bu işte süpersin reis bugün indiriyorum akşam denerim bi problem olursa hallederiz demi reis? signed problemi varmı biliyomusun n 82 için

canazoe

Üye
emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------
Merhabalar.
Yeni aldığım samsung m8800 de route 66 navigasyon yüklü, ancak ses dosyalrını indirmem için beni waptan nete girmek zorunda bırakıyo, sizin vermiş olduğunuz ses dosyasını kursam sorunu çözmüş olurmuyum? eğer kurmam gerekiyosa bunu nasıl yapabilirim? YArdımcı olursanız çok sevinirim. Bu konuda yeni olduğum için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

delta44

Üye
saol ustam

talhacu

Üye
farklı gps gösterme işlemi nasıl peki ??

kadiromen66

Üye
6303 clasic de çalışırmı ??

murattasch

Üye
system dosyasını direkt atmıyokmu bu dosya adında dosya vardiyor şu yükleme işini ayrınttılı anlatabilse biri iyi olur ziira bu saatten sonra hacker olacak halimiz yok boşyere bi dünya vakit geçiyor...yardım ederseniz sevinirim

tamam system dosyasını tamamen atamıyormuşuz onu öğrendim ama teldeki system klasörünü bulamıyom...Nerde

hafıza kartında system klasörüyok

kursadxx

Üye
arkadaşLar samsung i200 de çaLışıomu?? Yardım Lütfen????

murattasch

Üye
Ya herşeyi yaptım güzel olayı bi nebze çözdüm...Ama bu system dosyası içindeki map dahil bazı dosyalar çalışmıyor....Yani çalıştırmak için bilgisayarda program yok heralde bunlar için programmı indirmek lazım...

murattasch

Üye
Ok.teşekkür çözdüm system dosyasını komple değiştirilecekmiş...Ama bu harita hiç güzeldeğilmiş...Başka detaylı güzel harita yokmu ...ekleyemiyormuyuz

maxen

Üye
turkey ta 2009 q4 harita nasıl çalıştırılır?

sero69

Üye
merhaba Arkadaslar Ben gecen sene norwec,ten nokia 6110 navigator satin aldim telefonda orjinal kendi haritasi var route66 ama turkiye haritasi yok.internetten turkiye haritasini sattin aldim ve yukledim ama satin aldigim orjinali gibi degil.ve de yazdigim bir cok sehri bulamiyor.burdan arkadaslarin verdigi linklerden indiriyorum sadece yazilimi veriyor ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.

Bu imzasiz yuklemeyi nasil yapiyoruz kardes?

gırgırına34

Üye
s.a.arkadaşlar ben bu programı kurdum açtım lakin gettin position diyor kaldı 20 dakkadır böyle şundan anlayan varsa yazsın 5800 kullanıyırum bu arada teşekkürler

slashs42

Üye
eyvallah

erhangunduz

Üye
çok teşekkürler. uzun zamandan beri böyle bir program arıyordum. ben nokia 6220c'ye kurdum çok güzel çalıştı.

fromhellcasper

Üye
Elerinize saglık cok tessekurler benim tel. ( 5730 ) efixplorer programıı olmadan (System) bu tur dosyaları goremıyorum sanırım ve bu programıda bulamadım oyuzden harıtayıda kuramıyorum dediğiniz dosyanın altına bu (System) hıc gozukmuyor bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden herkeze tessekur ederim elerinize ve bilgilerinize saygılar:vur

Elerinize saglık cok tessekurler benim tel. nokia( 5730 ) efixplorer programıı olmadan (System) bu tur dosyaları goremıyorum sanırım ve bu programıda bulamadım oyuzden harıtayıda kuramıyorum dediğiniz dosyanın altına bu (System) hıc gozukmuyor bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden herkeze tessekur ederim elerinize ve bilgilerinize saygılar:vur

fatihemre_009

Üye
Dosya Bozuk Hatası Var :S:S:S:S:S:S HATALI DOSYA

sportmann

Üye
Sony P910i de çalışırmı ?

gezgin038

Üye
5800 da oluyomu?

do6ukan

Üye
===> Route66 Mobile8 v8.0.16821 + 2008 Q3 TeleAtlas Haritası (67.6MB) + Türkçe Sesler <===

İndirmek için;

Uygulama tam pakettir. (Daha önce verdiğim eski haritalıydı ve Türkçe ses dosyasıda yoktu.)

System ve kurulum dosyasını direkt karta gönderin. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın.)
Dosya yöneticinizle kurulum dosyasından kurulumu başlatın ve uygulamayı karta kurun. :oke:

Route66 Mobile8 v8 İncelemesi:

;)

kardeşim olmuyor sertifika hatası diyor bunun hakkında yardımcı olursan iyi olur sagol