Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

unique79

Üye
sertifika sorunu isterse sis dosyasını sertifikalandırın google yazarsanız sıs sertifikalandırmak diye gerekli yardımlara bulursunuz ben samsung 8800 a bu şekilde kurdum kullanıyorum sorun yok

gablocu

gablocu

Üye
Bu program uzun zamandır yüklü ama sadece Türkiye haritasının üzerinde kilit var bu nasıl kalkar ilk sıralar yoktu ama şimdi var nasıl yapıldığını unuttum. n95 8gb telefonum

blosbomb

blosbomb

Üye
çok tşk

uykucuhercai

Üye
saolasın inşallah sorun olmadan kurulur ve çalışır

comandot

Üye
m8800 nasıl gps programı yuklerim 05542397920

oktaysamed

Üye
kardesler ben calıstıramadım bu dosyaları direk mi atıyoruz yoksa karta kuracaz mı bi yardım edin

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
kardaş bir ay gidiyor 1 ay sonra silip tekrar kullanıyorum bu soruna sifresini veripde kullansak daha iyi olur

screamtr07

Üye
Arkadaşlar hepiniz kopyacı birer...... insansınız herkes birbirini aynı nasıl ful çalışyor route 66 harıta kilitli denemediğim program kalmadı ve anladım. herkez birbirinden kopyalamış şimdi söyleyin bakalım zeki arkadaşlar. bu harita kilidi nasıl kalkacak nasıl ***** var. şu anlatımları düzgün yapın. boş yere teşekkür istemeyin. admin sende biraz ilgilen. milletin vaktini boşa harcama. telefonumun ne olduüun merak eden vrsa söyleyeyim.
nokia 6110 navigator. 5 gündür her türlü programı denedim route 66 ile ilgili ama bir sonuç yok hep kilittttt

serkan.gunes.38

Üye
sgl calısıyor

--------------- Ekleme ---------------

sgl calısıyor tomtomu bulamadım

nebil999

Üye
Route66 Mobile8 makbuz kodu istiyorum bilen var arkadaşlar türkiye haritası (yürü ve sür) kilitli kilit kodunu bilen varsa yardım etsin

er.turan

er.turan

Üye
teşekkürler. E72 OK..

hoca13

Üye
teşekkürlerrrr

galaxy7

galaxy7

Üye

antoan1234

Üye