Route66 Mobile8 v8.0.16821 S60v3 SymbianOS.9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

abominable

Üye
sertifika hatası diyo uygulama saglayıcınızla gorusun dıyo uyuz oldum yardım edın nolur n85'te calısmıyo mu bu

emouni

Üye
selam arkadaşlar...
garmin bluechart ege ve marmara haritası diye yaklasık 1gb bir doya indirdim tele kurdum ama nasıl çalışır bu. bir türlü çalıştıramadım telefonum n95 8gb.
yada telde çalıştırabileceğim route 66 yada garmin için harita varmıdır ve nasıl bulabilirim.
yardımcı olursanız çok teşekkür ederim....

yaltek

Üye
ya arkadaşlar certificate error hatasın nasıl cozulur allah askina bilen biri cevap versin suna herkes burda takılmıs.

ipekyolu37

ipekyolu37

Üye
eline sağlık teşekkürler

polat01

Üye
sertifika hatasını çözecek babayiğit aranıyor :))))))

volkan740

Üye
henüz kurmadım , paylaşım için teşekkürler.

Liljoe

Üye
ben bunu haftalardir ugrasiyorum olmuyor n95 8gb

sakalli

Üye
not: Arkadaslar belki bazilarinizda ana dosyayi yüklerken dosyayi görünmiyecektir o yüzden bi dosyaya girin sonra yukarda extras basin sonra ordneroptionen a girin ansichte basin sonra asada alle dateien und ordner anzeigene basin bukadar

Arkadasım oncelıkle program için teşekkurler,
Programın sertİfİka sorununu çözüp yükledim, fakat telefonun uygulamalarında programı çalıştıracak ikonu ve yüklediğim kartta programı bulamıyorum yukarıda sanırım bunla ılgılı yazmıssın ama ben bırşey anlayamadım bırazdaha ayrıntılı yazarsan çok sevınırım, cevabını bekleyecegım şımdıden teşekkurler

Telefonum Nokia N79
:bilmem:

ameli

Üye
Arkadaşım çok sağol ellerine sağlık. Proğramı kurdum aynen senin dediğin gibi yanlız Ingiltere harıtasını görmesine rağmen beraber kurduğum Western Europe harıtasını görmüyor, nedeni ne olabilri acaba, yardımcı olabilirmisin?

Ekinox71

Üye
Reis Merhaba Dediklerini yaptık ama sertifika hatası yazıyor

klaus67

Üye
agabey ellerine saglik ben programmi yükledim ama sorunum var. türkiye haritasini gösteriyor (sari kilit-->acik) ama western europa yi yükleyince mapi bulamiyor(kirmizi kilit--> kapali)
bu problemi nasil cözebilirim...bana almanya haritasi gerekli

simdiden sagolun...

ayhanx2000

Üye
ellerine sağlık paylaşım için tşk bi borç:)

casper83

Üye
merhaba,
bu programı yayınladığın için teşekkürler. Ben ilk defa symbian lı telefon kullanıyorum. Telefonum N79. Programı yazdığın gibi yükledim. Sonra dosya yöneticisinden "yükle" dedim fakat sertifika hatası veriyor ve kapanıyor. Bu konu da yardımcı olursan sevinirim. Tekrar teşekkürler.

Ekinox71

Üye
Reis Nerdesin yav

dragonturc

Üye
n73 de gprs varmi kardes bilmiyoduk

ccandan

Üye
sertifika hatası veriyor ben kuramadım :( ne yapmam gerek ustalar

goki76

goki76

Üye
opda diye bi site var oradan aliyosun.senin tlf nun sertifikasini veriyo

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben kurdum turkiye kilidi bende acik .ama :) bana almanya lazim lutfen bi link
atin.tesekkurler

seytanhackerr

Üye
arkadaşlar sertifika hatasını bir türlü çozemedim tarihi geri alıyorum sertifika hatası bitiyor bu seferde güvenilmeyen sağlayıcı diyor lütven biri yardım etsin kafayı sıyırmak üsereyim

akgolo

Üye
bende ilk defa kullanacam nasıl kullanacagımı anlatabilrmisiniz sertifika sorununu asagıdakileri uygulayın çözersiniz

apidshare.com/files/176640027/Hack.zip
X-plore 1.22 yi ve HelloCarbide programlarını indirip Telefon hafızasına kurun.installserver.exe yi de sd karta atın.
X-plore programını açın, menüden 0 (sıfır) a basın gelen menüde show hidden files ve altındakileri tickleyin daha sonra arkaplanda açık bırakın.
Menuye girin ordan yüklemelerden HelloCarbide i çalıştırın.options > menu 1 i seçin işlem bitene kadar yes i tıklayın.şimdi telefonu yeniden başlatana kadar hiçbir program çalışmayacaktır.
menu tuşuna basıp beklediğinde çalışan programları gösteriyor. Arkaplanda açık bıraktığımız X-plore programına geri dönüyoruz.
X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.
ve sonuc artık sertifika sorunu olmayacaktır .

ALINTIDIR...

albert80

Üye
link ölü degil diyorsunuz ama olmuyor sizilerin yazmis oldugunuz olmuyor 404 gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

Buyrun arkadaslar sizlere Route66 8 Versiyonu ilacli yalniz simdilik 4 kart oluyor
Austuralya
Ingiltere
Western Europa oluyor
TÜRKiYE
Diger maplar henüz olmuyor

ANA PROGRAM Signiren etmeyi unutmayin!!

Kuruluma gelince Winrar icerisinde bulunan system dosyasini
Hafiza kartina atin

Maplari
SD KART/System/Apps/Route66_8/Data/Maps Klasörü icine koyun

Haritalar Direk Linktir

Ingiltere ve Irlanda Haritasi

Wester Europe

Austuralya mapi

TÜRKIYE mapi

Almanca ve Türkce ses Dosyasi
SD Kart/system\Apps\ROUTE66_v8\Data\AudioRes

NOT: arkadaslar belki bazilarinizda ana dosyayi yüklerken dosyayi görünmiyecektir o yüzden bi dosyaya girin sonra yukarda extras basin sonra ordneroptionen a girin ansichte basin sonra asada alle dateien und ordner anzeigene basin bukadar
Nasil oluyor dostum bu en az 10 kere denedim ha
illigal download yaziyor (5). yaziyor birisi söylesin