[ROM][NB6][S5UI-FDN V5 4.3 ROM ] HIZLI & STABİL

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
Rom çok güzel ve stabil :) telefonuma kurdum çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim sadece 1 sorum olcaktı v5.1 in v5 den farkı ney ? ve onuda cwmdenmi flashlıcaz

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Rom çok güzel ve stabil :) telefonuma kurdum çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim sadece 1 sorum olcaktı v5.1 in v5 den farkı ney ? ve onuda cwmdenmi flashlıcaz

v5 kurulu iken v5.1 i Recorvery romu silmeden (CWM,TWRP,PHİLZ VS.) den flashlıycaksın.. TWRP recorvery tavsiye ederim...

:maxicep:

berfo98

berfo98

Üye
V5.1İN V5 DEN FARKI NEDİR ?

maholan

maholan

Üye
konuyu açan arkadaşım v6 çıktı bugün sabah onuda ekle istersen. v6 final oldu arkadaşlar herekese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum artık g2 kullanıcısıyım

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve The Shadow
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaşım v6 çıktı bugün sabah onuda ekle istersen. v6 final oldu arkadaşlar herekese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum artık g2 kullanıcısıyım

Baktım ama v6 diye bir link göremedim link i buraya atarsanız konuya ekleyebilirim..

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş v4 sürümü megaya upload edebilir misin

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş v5 le 5.1 arasinda ne fark var bide v5 te kasma falan oluyor mu

GreaTH

GreaTH

Üye
V6 Final Sürümü Olarak Yapiliyor Daha Cikmadi.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş NB6 ile NA7 arasında ne fark var

vega1977

vega1977

Üye
V5.1 update v5 in üzerine kurun iki tane v6 version u var bi tanesi hatasız diğerinde 2 küçük bug var maholan arkadaşım bu yüzden bug lu olanı kaldırdı ama o saf s5 ti

Maximien

Maximien

Üye
Resimler gitmiş herhalde yenileye bilirsen sevinirim dostum. Teşekkürler.

muhsin_2122

Üye
v4 link ölü kardeş yenileyebilir misin. teşekkürler

muratbeyn

Üye
s.a hocam ben galaxy s3 yapacagım ilk yapışım olacak nasıl yapacagım ne program gerekiyor size zahmet olmazsa anlatırmısınız

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
burom nasıl tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar

Üst Alt