Rom çok güzel ve stabiltelefonuma kurdum çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim sadece 1 sorum olcaktı v5.1 in v5 den farkı ney ? ve onuda cwmdenmi flashlıcaz

konuyu açan arkadaşım v6 çıktı bugün sabah onuda ekle istersen. v6 final oldu arkadaşlar herekese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum artık g2 kullanıcısıyım
internet hızımdan dolayı upload edemiycem k.bakma..kardeş v4 sürümü megaya upload edebilir misin
kardeş NB6 ile NA7 arasında ne fark var
Heryerde reklamini yapiyon ama konu yok ortada ?Samsung S3 kitkat 4.4.2 arayanlar için note 2 den portlanmış en yeni sürümü. CyanegonMod değildir.Sıcak sıcak yeni geldi.
Galaxy S III i9300 - [ROM] [4.4.2] [Stock] [Sammy] [N7100 Port] ArchiPort (Temporary name) | Experimental | Buggy | WIP - MaxiCep
Bu konuya giremiyor musun sen şimdi?Heryerde reklamini yapiyon ama konu yok ortada ?
Aşağıda size 4 ayrı rom verdim.İçinize sinen rom'u konularda anlatıldığı şekilde yükleyin.Detaylı anlatımlar mevcuttur.Adım adım uygulayın.s.a hocam ben galaxy s3 yapacagım ilk yapışım olacak nasıl yapacagım ne program gerekiyor size zahmet olmazsa anlatırmısınız