[ROM][NB6][S5UI-FDN V5 4.3 ROM ] HIZLI & STABİL

Sponsorlu Bağlantılar

newaxe42

Üye
bende hata veriyo warning: No file_contexscrript tel htc explorerbirde bisi sorucam bu telde wifi açık bırakdım 6 saatte 100 den 89 a inmiş sadece wifi de çok kötü şarj emiyo roomlar güzel şarj sorunu olmayan varmı bildigin

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
bende hata veriyo warning: No file_contexscrript tel htc explorerbirde bisi sorucam bu telde wifi açık bırakdım 6 saatte 100 den 89 a inmiş sadece wifi de çok kötü şarj emiyo roomlar güzel şarj sorunu olmayan varmı bildigin

Kardeşim bu S3 Romu HTC ye yüklenirmi hiç :) iyi ki de yüklenmemiş telefonun hard brick olabilirdi..

newaxe42

Üye
suan touchwiz s4 room var .s bana önerebilcegin custom room varmı şarj tüketimi az olan android sürümü 4.0.3 ve üstü olan

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
suan touchwiz s4 room var .s bana önerebilcegin custom room varmı şarj tüketimi az olan android sürümü 4.0.3 ve üstü olan

Malesef kardeşim hiçbir HTC rom hakkında bilgim yok ne söylesem yalan olur..

COESTO

COESTO

Üye
Meraba ben v4 ü dediin şekilde sıkıntı sız yükledim ama widget larım arada bir kayboluyor bunun nedeni ñe olabilir acaba

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Meraba ben v4 ü dediin şekilde sıkıntı sız yükledim ama widget larım arada bir kayboluyor bunun nedeni ñe olabilir acaba

Bende öyle bir sorun olmuyo Wipe işlemlerini yap tınmı ve arka planda çalışan bir temizlik uygulaması varmı kontrol et... Eğer menüye falan girip tekrar ana ekrana dönüşte kayboluyor ve tekrar geri geliyorsa bu normal birşey....

fuatkrts

Üye
Kardesim v5 i yukledim hafif kasiyor biraz orjinal 4.3 romu daha hizliydi..v4 nasil hic kasma olmuyosa onu yuklicem..

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim v5 i yukledim hafif kasiyor biraz orjinal 4.3 romu daha hizliydi..v4 nasil hic kasma olmuyosa onu yuklicem..

Kasma derken nasıl kardeşim ?? Normal Rehber Galeri sorunları devam ediyor ben başka bir sorun göremedim v4 te :) V5 i de hiç kurmadım.. Wipe işlemlerini yapıp kur denemekden zarar gelmez ben kullanıyorum memnunum da tavsiye ederim kasma falan yok gibi...

DeepForce

DeepForce

Üye
hoş güzel ama nasıl kuruluyor yardımcı olabılırmısınız

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
COESTO

COESTO

Üye
WİPE İŞLEMLERİNİ YAPTIM ONDAN SONRA Bİ PROBLEM OLMUYOR AMA SONRASIN DA Bİ KAÇPROGRAM YÜKLEDİMMİ (CLEAN MASTER , BATTERY DOCTOR GİBİ) Bİ KAÇ İŞLEM YAPTIM MI ANA SAYFA HARİÇDİĞER TÜM WİDGETLARIM KAYBOLUYOR SORUNU TAM ANLAMMIŞ DEİLİM , PEKİ SİZ NE ZAMAN DIR BU ROMU KULLANIYORSUNUZ ? BU ARADA WİDGETLAR GERİ GELMİYOR ...

• Beğen
jailbroken

jailbroken

Üye

Saçmalığa bakın bu pil kafayi yedircek bana

• Beğen

fuatkrts

Üye
v4 daha stabil v5 biraz kasıyor gibi yanlız v4 te internet tarayıcı ingilizce..türkçe olaymış daha iyi olurmuş ama yinede iyi tavsiye ederim..

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
WİPE İŞLEMLERİNİ YAPTIM ONDAN SONRA Bİ PROBLEM OLMUYOR AMA SONRASIN DA Bİ KAÇPROGRAM YÜKLEDİMMİ (CLEAN MASTER , BATTERY DOCTOR GİBİ) Bİ KAÇ İŞLEM YAPTIM MI ANA SAYFA HARİÇDİĞER TÜM WİDGETLARIM KAYBOLUYOR SORUNU TAM ANLAMMIŞ DEİLİM , PEKİ SİZ NE ZAMAN DIR BU ROMU KULLANIYORSUNUZ ? BU ARADA WİDGETLAR GERİ GELMİYOR ...

2 Hafta oldu heralde tamda hatırlamıyorum ama.. Bende böyle bir sorun olmadı :(

v4 daha stabil v5 biraz kasıyor gibi yanlız v4 te internet tarayıcı ingilizce..türkçe olaymış daha iyi olurmuş ama yinede iyi tavsiye ederim..

Bilglendirme güzel oldu V4 daha stabil miş demekki..

hoş güzel ama nasıl kuruluyor yardımcı olabılırmısınız

Telefonunuz root lu mu ?

fuatkrts

Üye
kardeşim ynlz şu tarayıcıyı türkçeye çevirebilmemiz mümkünmü ?

DeepForce

DeepForce

Üye
İlk önce root etmeniz gerekiyor ODİN kullanmayı biliyormusunuz ?

Malesef kardeşim bu browserin türkçesini henüz bulamadım bulunca paylaşırım .. Elinde olan varsa ve paylaşırsa da sevinirim..

odin kullanmayı bılıyorum ama rootlamadan kurmanın ımkanı yokmu bunu rotlamayı pek ıstemıyorum cogu yerde gordugum kadarıyla ıme felan gıdıyormus bazı tellerde

COESTO

COESTO

Üye
Tamam ben s5 in ara yüzünü buldum tema şeklinde flaşladım genede çok saol ilgilendiin için ...

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
odin kullanmayı bılıyorum ama rootlamadan kurmanın ımkanı yokmu bunu rotlamayı pek ıstemıyorum cogu yerde gordugum kadarıyla ıme felan gıdıyormus bazı tellerde

Malesef rootsuz kuramazsın.. İmei riski her romda vadı fakat EFS yedeği ile kolaylıkla işin içinden cıkılabilir...

Tamam ben s5 in ara yüzünü buldum tema şeklinde flaşladım genede çok saol ilgilendiin için ...

Sorun değil kardeşim ..

Üst Alt