GökhanERMCLR
Üye
EFS yedeği alınınca sorun çıkmıyormus heralde.. Bir forumda böyle okudum..Efs yedegi alip yapabilirmiyiz sorun olmaz mi
EFS yedeği alınınca sorun çıkmıyormus heralde.. Bir forumda böyle okudum..Efs yedegi alip yapabilirmiyiz sorun olmaz mi
bende hata veriyo warning: No file_contexscrript tel htc explorerbirde bisi sorucam bu telde wifi açık bırakdım 6 saatte 100 den 89 a inmiş sadece wifi de çok kötü şarj emiyo roomlar güzel şarj sorunu olmayan varmı bildigin
iyi ki de yüklenmemiş telefonun hard brick olabilirdi..suan touchwiz s4 room var .s bana önerebilcegin custom room varmı şarj tüketimi az olan android sürümü 4.0.3 ve üstü olan
Meraba ben v4 ü dediin şekilde sıkıntı sız yükledim ama widget larım arada bir kayboluyor bunun nedeni ñe olabilir acaba
Kardesim v5 i yukledim hafif kasiyor biraz orjinal 4.3 romu daha hizliydi..v4 nasil hic kasma olmuyosa onu yuklicem..
V5 i de hiç kurmadım.. Wipe işlemlerini yapıp kur denemekden zarar gelmez ben kullanıyorum memnunum da tavsiye ederim kasma falan yok gibi...WİPE İŞLEMLERİNİ YAPTIM ONDAN SONRA Bİ PROBLEM OLMUYOR AMA SONRASIN DA Bİ KAÇPROGRAM YÜKLEDİMMİ (CLEAN MASTER , BATTERY DOCTOR GİBİ) Bİ KAÇ İŞLEM YAPTIM MI ANA SAYFA HARİÇDİĞER TÜM WİDGETLARIM KAYBOLUYOR SORUNU TAM ANLAMMIŞ DEİLİM , PEKİ SİZ NE ZAMAN DIR BU ROMU KULLANIYORSUNUZ ? BU ARADA WİDGETLAR GERİ GELMİYOR ...
v4 daha stabil v5 biraz kasıyor gibi yanlız v4 te internet tarayıcı ingilizce..türkçe olaymış daha iyi olurmuş ama yinede iyi tavsiye ederim..
hoş güzel ama nasıl kuruluyor yardımcı olabılırmısınız
2 Hafta oldu heralde tamda hatırlamıyorum ama.. Bende böyle bir sorun olmadı
Bilglendirme güzel oldu V4 daha stabil miş demekki..
Telefonunuz root lu mu ?
rootlu değil
kardeşim ynlz şu tarayıcıyı türkçeye çevirebilmemiz mümkünmü ?
İlk önce root etmeniz gerekiyor ODİN kullanmayı biliyormusunuz ?
Malesef kardeşim bu browserin türkçesini henüz bulamadım bulunca paylaşırım .. Elinde olan varsa ve paylaşırsa da sevinirim..
odin kullanmayı bılıyorum ama rootlamadan kurmanın ımkanı yokmu bunu rotlamayı pek ıstemıyorum cogu yerde gordugum kadarıyla ıme felan gıdıyormus bazı tellerde
Tamam ben s5 in ara yüzünü buldum tema şeklinde flaşladım genede çok saol ilgilendiin için ...