DeepForce
Üye
Malesef rootsuz kuramazsın.. İmei riski her romda vadı fakat EFS yedeği ile kolaylıkla işin içinden cıkılabilir...
Sorun değil kardeşim ..
EFS yedeği nasıl alınıyor onu bılmıyorum
Malesef rootsuz kuramazsın.. İmei riski her romda vadı fakat EFS yedeği ile kolaylıkla işin içinden cıkılabilir...
Sorun değil kardeşim ..
Efs yedeğini almaya gerek yok modem ve kernel zip dosyalarini recovery ile flash la tmmdrEFS yedeği nasıl alınıyor onu bılmıyorum
Olabilir..Efs yedeğini almaya gerek yok modem ve kernel zip dosyalarini recovery ile flash la tmmdr
Modem yüklemek çözümdür dğru modemi bulabilirsen tabibn oyle yaptim oldu![]()
ama bu başından beri bilinir EFS yedeği al sorun cıkarsa kopyala yapıştır odin le falan ugrasmazsın veya recorvery ile .. seçim kendisine kalms..5.1 sürümü çıkmış update olarak 5 i kurduktan sonra üzerine kurabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve bu romu türk bir developer yapmış helal olsun kendisini tebrik ediyorum![]()
Arkadaslar v4 indirdim ama flashlarken hata veriyor neden acaba bilgisi olan varmi suan en son turkiye rom kullaniyorum s3 cihazim klon imei no file gibi bisey çıkıyor oyle donuyo
note 3 e neden bu kadar güzel rom yapmıyorlar
![]()

yok benim ki hastalıkHangi recorveryi kullanyorsun özeldnde yazmıssın TWRP ile dene bende sorun cıkarmıyor bilemiycem..
Note 3 roma gerek duyuyormusunn kardeşim yavaş mu çalışıyor![]()
s5 arayüzünü istiyorum yapan yok 
yok benim ki hastalıks5 arayüzünü istiyorum yapan yok
![]()
TWRP kur ben de sorun çıkarmıyor..Recovery touch kullanıyorum 6.0 diye bisey
Roma aroma installer eklersen iyi olur herkes istedigi bloatwareleri kendi secip yukleyebilirarkadaşlar romun yapımcısıyım. v6 yakında gelicek istekleriniz varsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan ulaşabilirsiniz

Rica Ederim..aroma yapmayı bende düşündüm fakat çok zaman alıyor hocam v6yı hazırlamıştım zaten nasip değilmişv6 bi kaç güne kadar gelir diye düşünüyorum. burada bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim iyi forumlar