[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 ( 20140521 -UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
buyur hocam link bu aksam yapabilirmisin?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bakarim kardesim

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
sir mordred

sir mordred

Üye
Kardeş peki statusbar a ekran parlaklık ayarını ekleyebilir misin

Parlaklık sürgüsü zaten cm11'de var. Ayarlar > arayüz > durum çubuğu > parlaklık kontrolü işaretle bu kadar.

oguzhan8686

Üye
Beyler romu yukledim krneli yukselttim on numara olmus emegi gecenlerin eline saglik ben begendim. Bi kac sorum olacak biri whisperpush diye program var ne ise yariyor bu digeri mesela mesaj gelince ustune basip cevapliyorum ama bildirim hala okunmadi olarak gosteriyor ?

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Beyler romu yukledim krneli yukselttim on numara olmus emegi gecenlerin eline saglik ben begendim. Bi kac sorum olacak biri whisperpush diye program var ne ise yariyor bu digeri mesela mesaj gelince ustune basip cevapliyorum ama bildirim hala okunmadi olarak gosteriyor ?

bende CM 10.1'de oluyordu ama şuan pek sıkıntı yok bende olanlarıda sağolsun @themotto Haydar Abim sağolsun halletim :) Romu sağlıklı kur istersen.. (Özelden Mesaj Atabilirsin Bro)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bildigim kadariyla mesajlasma uygulamasi her yeni kurulum yaptigimda ne olduguna bakmadan kaldiriyorum

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Parlaklık sürgüsü zaten cm11'de var. Ayarlar > arayüz > durum çubuğu > parlaklık kontrolü işaretle bu kadar.
Yok kardeşim onu demiyorum hani status barı aşağı çekince parlaklığı ayarlama çubuğunu diyordum. (s3 deki gibi) Cm9 için xda da yeti12 diye bir arkadaş s3 statusbarı yapmıştı bizim telefon için onun gibi yapamaz mıyız?

oguzhan8686

Üye
whisperpush bu program ne ise yariyor beyler

sir mordred

sir mordred

Üye
whisperpush bu program ne ise yariyor beyler

Cyanogenmod kullanıcıları arasında whatsapp türü ama kriptolu,şifrelemeli bir güvenli mesajlaşma hizmeti,uygulaması
Eğer sizde mit veya nsa'nın mesajlarınızı izlememesini istiyorsanız whisperpush işinizi görecektir :)

oguzhan8686

Üye
Birde wifi gucu sanirim daha azaldi gibime geldi google playde 100mbti 5dkda indirirdi simdi 10 falan surdu

sir mordred

sir mordred

Üye
Birde wifi gucu sanirim daha azaldi gibime geldi google playde 100mbti 5dkda indirirdi simdi 10 falan surdu

Bu dediğinin wifi gücüyle alakası yok maalesef. O anki indirme hızı modeminin bant genişliğine ve o anki trafiğe kadar herşeyden etkilenir bu sebeptende bağlantı hızı bazen yüksek olur bazen düşük.

oguzhan8686

Üye
Tamam anladim tesekkur ederim elinize saglik baya begendim romu. Su yukariyi kaydirinca parlaklik degismesine bayildim :)

Üst Alt