T.serdar
Üye
Olur kardesim link verirmisin
Var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Var
Var
Kardeş peki statusbar a ekran parlaklık ayarını ekleyebilir misinOlur kardesim link verirmisin
Var
sağol kardeşimBakarim kardesim
Salih hocam su cm10.1 deki system s5 i cm11 r portlayabilirsen cok sevinirimBakarim kardesim
Musait bir zamanda bakicam kardesim calisiyorumSalih hocam su cm10.1 deki system s5 i cm11 r portlayabilirsen cok sevinirim
Kardeş peki statusbar a ekran parlaklık ayarını ekleyebilir misin
Beyler romu yukledim krneli yukselttim on numara olmus emegi gecenlerin eline saglik ben begendim. Bi kac sorum olacak biri whisperpush diye program var ne ise yariyor bu digeri mesela mesaj gelince ustune basip cevapliyorum ama bildirim hala okunmadi olarak gosteriyor ?
Romu sağlıklı kur istersen.. (Özelden Mesaj Atabilirsin Bro)Bildigim kadariyla mesajlasma uygulamasi her yeni kurulum yaptigimda ne olduguna bakmadan kaldiriyorum
Hocam cm11 icin portlayabildinizmi s5 system ui ?Bildigim kadariyla mesajlasma uygulamasi her yeni kurulum yaptigimda ne olduguna bakmadan kaldiriyorum
Yok kardeşim onu demiyorum hani status barı aşağı çekince parlaklığı ayarlama çubuğunu diyordum. (s3 deki gibi) Cm9 için xda da yeti12 diye bir arkadaş s3 statusbarı yapmıştı bizim telefon için onun gibi yapamaz mıyız?Parlaklık sürgüsü zaten cm11'de var. Ayarlar > arayüz > durum çubuğu > parlaklık kontrolü işaretle bu kadar.
whisperpush bu program ne ise yariyor beyler

Birde wifi gucu sanirim daha azaldi gibime geldi google playde 100mbti 5dkda indirirdi simdi 10 falan surdu