Bysalih41
Üye
Rica ederimTeşekkürler hocam indirip deniyorum
Rica ederimTeşekkürler hocam indirip deniyorum
Soruma tam olarak cevap alamadım ama yine de teşekkür ederimimzamda 2. konuya bakarsan yüklemesini vs öğrenebilirsin kardeşim![]()

Bi de benim bi sorum olacak . Bu kernel ne oluyo nasıl yüklüyoruz ve ne işe yarıyo ? Anlatabilecek bi arkadaş var mı ?
@sir mordred 'in söylediği gibi tanımlayabilirsin kerneli. O konuda kurulumunu öğrenebilirsin diye öyle söyledim benSoruma tam olarak cevap alamadım ama yine de teşekkür ederim![]()

Arkadaslar cwm son surum yuklu bu romu yuklerken son surumu mu yukleyim ondan oncekini mi bide son surumse ilkinin ustune mu kurmam gerek yoksa sadece ikinciyi mi kurmaliyim. bide bu kernel olayi nasil oluyor onu nasil yukluyoruz
@sir mordred Oğuz Beybir sorum olacaktı size..
sorunuz neydi?şey ee bu romda klasör oluşturamadım ya menüde anasayfa da oluyor da menü kısmında olmuyor çünkü kafama göre düzenleyemiyorum uygulama yerlerini :/
Maalesef trebuchet Launcher (yani kullandığınız orijinal cm launcher) menüde klasör oluşturma özelliğine sahip değil ama nova launcher gibi launcher'larda bu özellik var galiba kullanabilirsiniz
herhangi bir launcher yüklemem mi gerek illaki ? yani uygulama vb birşey ile halledemez miyim ?
Yani yine uygulamayla halletmiş oluyorsun işini. Diğer türlü bir yol yok bildiğim kadarıylaPlaystore'daki nova launcher zaten uygulama![]()

onu biliyorumda nova go bunlar ramı içiyor be paşam daha küçük bir uygulamadan bahsetmiştim![]()
kernelin Kernel 3.4.84 sürümünü yüklersek sorun olur mu