T.serdar
Üye
Saol hocam sen cok iyi aciklama yapiyorsun ve cok teknik cevap veriyorsun taktir ediyorum siziPa gapps'ın içinde google experience launcher(GEL) var ancak o launcher'da ok google sesli komutları dahil bazı güzel şeyler var

Saol hocam sen cok iyi aciklama yapiyorsun ve cok teknik cevap veriyorsun taktir ediyorum siziPa gapps'ın içinde google experience launcher(GEL) var ancak o launcher'da ok google sesli komutları dahil bazı güzel şeyler var

Khan1.8 cm11 ise linkini ekledigin daha stabil olaniyardımcı olacak kimse yok mu acaba ? kaynak siteleri de verebilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız311 ve 323 buradan söyledim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmadridii için de buradan yaralandım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkernele de buradan baktım. kernel:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iyi mi diye sordum. bu kernel söylediğim cm 11 flashlanırsa performans ne olur?
Takilmalar cokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki hocam saolasinTakilmalar cok
Özelden yolladığın mesaja ayrıntılı şekilde cevap verdim kardeşim.iyi geceler herkese. bana kim yardımcı olabilir? konudaki 311 mi 323 mü yoksa madridii nin beta 3 ü mü cm 11 için daha iyi olur. kernel olarak şu an 3.4.84(362 mb ram v 1.7) mü 1.8 mi daha stabil olur? çok araştırdım bazı okurlara karmaşık gelebilir ama can alıcı noktalar olduğunu düşünüyorum. kernel gerekli mi bunlara? saf cm 11 dediğiniz deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızen alttaki mi?

İndirdim yuklerken hata verdiPa gapps yüklemen lazım
İndirdim yuklerken hata verdi
Denedinizmi hocam ?Hemen bakiyorum![]()
Hocam 3.4.85 diyorBu kernel yeni degil kardesim
yeni degilmi bu ?