khan kernel 1.7 systemdekı gereksız uygulamaları sıl greenfy4 fmr memory kıllerArkadaslar cm11 den fu ll performansi nasil alabilirim takilmasiz internet performansi guzel olsun kisacasi cm9 kadar akici olsun nasil alirim yazabilirmisiniz hangi programlari kuracagimi yada kernelleri simdiden yazanlara tesekkur ediyorum
Greenfy4 fmr memory killer link atabilirmisin sana zahmet bugun kullanmak istiyorumkhan kernel 1.7 systemdekı gereksız uygulamaları sıl greenfy4 fmr memory kıller
Ve bu programlarda ayar yapilmasi gerekiyormu acaba varsa ayarlari yardimci olurmusun darko bide cm11 in dun cikardigi surumumu yuklemeliyim ve cm11 performans ayarlari yapmalimiyim kardesimGreenfy4 fmr memory killer link atabilirmisin sana zahmet bugun kullanmak istiyorum
Greenfy4 fmr memory killer link atabilirmisin sana zahmet bugun kullanmak istiyorum
Saol kardes en son yazdigim hakkinda tavsiye verebilirmisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar cm11 den fu ll performansi nasil alabilirim takilmasiz internet performansi guzel olsun kisacasi cm9 kadar akici olsun nasil alirim yazabilirmisiniz hangi programlari kuracagimi yada kernelleri simdiden yazanlara tesekkur ediyorum
Tesekkurler kardesyüklemene gerek yok kardeşim, içinde var zatenperformans ayarlarından, force high-end graphics 'i etkinleştir, teli yeniden başlat tamamdır
![]()
Kesinlikle sadece hurtsky kernel eklenebilir bu yeterlu olur bencesaf cm11(tweaksiz,scriptsiz) zaten cm9'dan daha akıcı(ne kadar antutuya inanmasamda saf cm11 hiçbir ayar yapmadan tweak scriptle dolu custom cm9 romlardan daha fazla skor getiriyor)
Salih hocam ben cm11 yüklemek istiyorum ama hatalarından dolayı içime sinmiyor pek cm11 olarak biara darkcm yi kurmuştum telefonu kapatınca uygulamalar menüde gözükmüyordu cm11 şuan kullanıla bilir mi sizce stabilmiKesinlikle sadece hurtsky kernel eklenebilir bu yeterlu olur bence
Kardes cm11 son surumunu yukle sıfır hata hicbir sıkıntı yok khan kernel 1,7 yükle ve grenfy yukle yeter ben kullaniyorum au anda sorunsuz ve hizliSalih hocam ben cm11 yüklemek istiyorum ama hatalarından dolayı içime sinmiyor pek cm11 olarak biara darkcm yi kurmuştum telefonu kapatınca uygulamalar menüde gözükmüyordu cm11 şuan kullanıla bilir mi sizce stabilmi
Kesinlikle kullanilabilir bazi hatalari var ama cm11 in saf hali butun romlardan daha iyidirSalih hocam ben cm11 yüklemek istiyorum ama hatalarından dolayı içime sinmiyor pek cm11 olarak biara darkcm yi kurmuştum telefonu kapatınca uygulamalar menüde gözükmüyordu cm11 şuan kullanıla bilir mi sizce stabilmi
Hocam son versiyonu ilk sayfadaki ikinci link mi update yazanKesinlikle kullanilabilir bazi hatalari var ama cm11 in saf hali butun romlardan daha iyidir
Hocam son versiyonu ilk sayfadaki ikinci link mi update yazanKesinlikle kullanilabilir bazi hatalari var ama cm11 in saf hali butun romlardan daha iyidir
Teşekkürler hocam indirip deniyorum