[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 ( 20140521 -UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm11 den full performansi nasil alabilirim takilmasiz internet performansi guzel olsun kisacasi cm9 kadar akici olsun nasil alirim yazabilirmisiniz hangi programlari kuracagimi yada kernelleri simdiden yazanlara tesekkur ediyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cm11 den fu ll performansi nasil alabilirim takilmasiz internet performansi guzel olsun kisacasi cm9 kadar akici olsun nasil alirim yazabilirmisiniz hangi programlari kuracagimi yada kernelleri simdiden yazanlara tesekkur ediyorum
khan kernel 1.7 systemdekı gereksız uygulamaları sıl greenfy4 fmr memory kıller

T.serdar

Üye
Greenfy4 fmr memory killer link atabilirmisin sana zahmet bugun kullanmak istiyorum
Ve bu programlarda ayar yapilmasi gerekiyormu acaba varsa ayarlari yardimci olurmusun darko bide cm11 in dun cikardigi surumumu yuklemeliyim ve cm11 performans ayarlari yapmalimiyim kardesim

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Greenfy4 fmr memory killer link atabilirmisin sana zahmet bugun kullanmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: bilen19 ve T.serdar

T.serdar

Üye
Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar cm11 den fu ll performansi nasil alabilirim takilmasiz internet performansi guzel olsun kisacasi cm9 kadar akici olsun nasil alirim yazabilirmisiniz hangi programlari kuracagimi yada kernelleri simdiden yazanlara tesekkur ediyorum

saf cm11(tweaksiz,scriptsiz) zaten cm9'dan daha akıcı(ne kadar antutuya inanmasamda saf cm11 hiçbir ayar yapmadan tweak scriptle dolu custom cm9 romlardan daha fazla skor getiriyor)

T.serdar

Üye
Cm11 transparan statusbar nasil yüklerim ?

themotto

themotto

Üye
yüklemene gerek yok kardeşim, içinde var zaten :)performans ayarlarından, force high-end graphics 'i etkinleştir, teli yeniden başlat tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
Bysalih41

Bysalih41

Üye
saf cm11(tweaksiz,scriptsiz) zaten cm9'dan daha akıcı(ne kadar antutuya inanmasamda saf cm11 hiçbir ayar yapmadan tweak scriptle dolu custom cm9 romlardan daha fazla skor getiriyor)
Kesinlikle sadece hurtsky kernel eklenebilir bu yeterlu olur bence

en-sel

en-sel

Üye
Kesinlikle sadece hurtsky kernel eklenebilir bu yeterlu olur bence
Salih hocam ben cm11 yüklemek istiyorum ama hatalarından dolayı içime sinmiyor pek cm11 olarak biara darkcm yi kurmuştum telefonu kapatınca uygulamalar menüde gözükmüyordu cm11 şuan kullanıla bilir mi sizce stabilmi

T.serdar

Üye
Salih hocam ben cm11 yüklemek istiyorum ama hatalarından dolayı içime sinmiyor pek cm11 olarak biara darkcm yi kurmuştum telefonu kapatınca uygulamalar menüde gözükmüyordu cm11 şuan kullanıla bilir mi sizce stabilmi
Kardes cm11 son surumunu yukle sıfır hata hicbir sıkıntı yok khan kernel 1,7 yükle ve grenfy yukle yeter ben kullaniyorum au anda sorunsuz ve hizli

T.serdar

Üye
Hurtsky 1.3 deneyen oldumu

hursitcs

Üye
Bu romu denedim ve çok akıcı. 3 -4 program açıkken bile takılmadan çalışıyor. İnternet tarayıcısı süper. Wonderden nete girmek eziyetti. Üstelik Ram swapper kullanıyordum. Ona izin vermiyor ama gerek de yok zaten. Class 10 micro sd kart swap den daha etkili bir rom olmuş.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesinlikle kullanilabilir bazi hatalari var ama cm11 in saf hali butun romlardan daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ewet

Üst Alt