[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 ( 20140521 -UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@themotto @sir mordred teşekkür ederim ilginiz için. Benim genel olarak bi sorum daha olacak. Rom OTG destekli diye yazılmış konuda. Normal OTG kablosunu taksam direk okur mu telefon yoksa Y kablo kullanmak zorunda mıyım? CM 10.1 de o kadar denedim ama bi türlü olmadı OTG kablosu. Kablo da bozuklukda yok Z1 de denedim çalıştı ama benim telefonda çalışmadı . Yardımcı olabilir misiniz ?

sir mordred

sir mordred

Üye
bu sebepten harici bir güce ihtiyac ar işte bu yüzden y kablosu gerekli
@themotto @sir mordred teşekkür ederim ilginiz için. Benim genel olarak bi sorum daha olacak. Rom OTG destekli diye yazılmış konuda. Normal OTG kablosunu taksam direk okur mu telefon yoksa Y kablo kullanmak zorunda mıyım? CM 10.1 de o kadar denedim ama bi türlü olmadı OTG kablosu. Kablo da bozuklukda yok Z1 de denedim çalıştı ama benim telefonda çalışmadı . Yardımcı olabilir misiniz ?

OTG için y kablosu lazım evet. peki neden normal otg kablosu çalışmıyor çünkü telefonumuz otg kablo üzerinden bağladığınız usb flash belleğin çalışması için gerekli 5 akımı sağlayamıyor(donanımlarımız desteklemiyor,hardware limitation/dnanım kısıtlaması) bu sebepten harici bir güce ihtiyaç ar bunuda y kablosu ile salıyoruz

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm10.1 icin galaxy s5 systemui cikmis gordum cok guzel acaba cm11 icin yapilabilirmi salih hocam yapabilirmisinz?

oguzhan8686

Üye
Kernel 3.4.84 bu sürüme yükseltmek için hangi işlemleri yapmalıyım

themotto

themotto

Üye
@themotto sende bro.. :D
ahah :)
@oguzhan8686
Kardeş şimdi kernel yükleme işinin prosedürü standarttır
1-recovery mod da aç telefonu
2-wipe cache
3-wipe dalvik cache
4-kerneli flashla
5- 2. ve 3. adımları tekrar yap.
6-telefonu yeniden başlat , bu kadar :)
Ama kernel yükleme işini anlattım ben. önceki mesajlarına yada sohbetin gidişine bakmadım. kullandığın romla uyumlu kernel kullan mutlaka :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Kernel 3.4.84 bu sürüme yükseltmek için hangi işlemleri yapmalıyım

kardeşim sen en iyisi telefonunu bana postayla yolla ben istediğin tüm işlemleri yapayim(sen bana söyle şu kernel yüklenecek şu rom yüklenecek diye) daha sonra ben sana tekrar yollayayim telefonunu ne dersin :)

• Beğen
Tepkiler: themotto ve Ali Egemen
themotto

themotto

Üye
Güzel bir soru :) @sir mordred açıklamış gerçi ama şöyle söyleyim bende ufak bir ekleme olarak;
usb portları 5V gerilim ve 900mA akım sağlarlar (usb 3.0 için) dolayısiyle uygulama alanları bir yerden sonra sınırlıdır. Böyle durumlarda biz genelde karşı cihazı tasarlarken onu kendi beslemesini karşılayabilecek kaynağa sahip olacak şekilde tasarlarız. ( yani şey gibi düşün hani bir cihaz pili boş yada hiç pili yok usb takınca onu besleme olarak kullanıyor ya, işte o usb portundaki kaynağı karşı cihazı beslemek için değilde veri transferi için kullandığını düşün. Ozaman karşı cihaz beslenemediğinden veri iletilmez. işte burda karşı cihaz bu işlem sırasınad kendine güç sağlayabilirse iletim gerçekleşir. Bizim gariban wonderimiz malesef bunu yapamıyor :) )

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn ve sir mordred
Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
kardeşim sen en iyisi telefonunu bana postayla yolla ben istediğin tüm işlemleri yapayim(sen bana söyle şu kernel yüklenecek şu rom yüklenecek diye) daha sonra ben sana tekrar yollayayim telefonunu ne dersin :)

ahahahahaha :D

• Beğen
themotto

themotto

Üye
ahah üstat son iki mesajında dağıttın beni ya :)

• Beğen

T.serdar

Üye
Arkadaslar gercekten fuzel duruyor cm11 icin portlanma sansi varmi

T.serdar

Üye

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Ben format system ve format sdcard0 yapmıyorum sıkıntı olur mu ?

themotto

themotto

Üye
Şimdi sıkıntıdan kastettiğin eşye bağlı sevgili @mhmtkhrmn
Yaparsın, telefon açılır. ( Yüksek ihtimalle. :) )Ama hani mesela bu rom konularında, bazıları romu yüklüyor bazıları aynı romu yüklüyor ama diğer kimsede olmayan hatalar alıyorlar ya, işte aslında romda olmayan ama önceki romdan arta kalan bazı bozuk, yada eksik verilerin yeni romu bozmasından kaynaklanıyor o hatalar. ( tabi büyük çoğunluğu diyim buraya çünkü bazen başka nedenlerde olabilir)

işte bu tür hataların önüne geçmek için en sağlam yol bunları yapmaktır. :) Özellikle format system

• Beğen
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@themotto şu ana kadar 3-4 rom kullandım hiç birinde hata almadım bunları da yapmadım ama :) Sanırım format sdcard0 deyince tel hafızasındaki her şey gidiyor onu yapmasam olur mu ? Yoksa tel hafızasındakileri sd carda mı taşıyayım ?

themotto

themotto

Üye
Şimdi telefon hafızasına format atmak zorunda değilsin. Atmasan da olur. Çoğunlukla sorun olmaz. Ama ben şahsen prensip olarak telefon hafızasında lazım olanları alıp komple temiz kurulum yapma taraftarıyım. :)

• Beğen
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@themotto valla bu saatte bi de onunla uğraşamam :) Çok teşekkür ederim yardımların için :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadaslar cm10.1 icin galaxy s5 systemui cikmis gordum cok guzel acaba cm11 icin yapilabilirmi salih hocam yapabilirmisinz?
Olur kardesim link verirmisin
Olur kardesim link verirmisin
Arkadaslar gercekten fuzel duruyor cm11 icin portlanma sansi varmi
Var

Üst Alt