[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
Ne gibi iyilestirmeler yaptiniz hocam

sir mordred

sir mordred

Üye

Neden Wonder için portlanmasın :bira:

başladım çalışmalara ama zorlayan bir nokta var android L(5.0) ile gelen ART uygulamaların hem boyutunu büyütüyor hemde kullandıkları cache alanını büyütüyor bizim cache ve system alanı maalesef çok küçük (birisi 550 mb diğeri 60 mb)
ama bu alanlar için(system ve cache) başka daha büyük alanlı partition'lar(bölümler) kullanıcam
o yüzden çeşitli kernel değişiklikleri yapıyorum + gerekli library değişikliklerinide bitirdim sayılır

deneyecem bakalım boot gerçekleşirse(ki inşAllah gerçekleşir) sorunluda olsa(mesela arama yapma/alma'nın çalışmayacağından adım gibi eminim) Android L'yi telefonumuzda önceden deneyebileceğiz :bira:
kimbilir haberlerde belki çıkar :) xda geliştiricileri android L'yi 3 yıllık telefonda çalıştırmayı/portlamayı başardılar :oke:

• Beğen
Tepkiler: genco15, hasaneness, EnverYigit ve 4 diğerleri
Mücteba

Mücteba

Üye

başladım çalışmalara ama zorlayan bir nokta var android L(5.0) ile gelen ART uygulamaların hem boyutunu büyütüyor hemde kullandıkları cache alanını büyütüyor bizim cache ve system alanı maalesef çok küçük (birisi 550 mb diğeri 60 mb)
ama bu alanlar için(system ve cache) başka daha büyük alanlı partition'lar(bölümler) kullanıcam
o yüzden çeşitli kernel değişiklikleri yapıyorum + gerekli library değişikliklerinide bitirdim sayılır

deneyecem bakalım boot gerçekleşirse(ki inşAllah gerçekleşir) sorunluda olsa(mesela arama yapma/alma'nın çalışmayacağından adım gibi eminim) Android L'yi telefonumuzda önceden deneyebileceğiz :bira:
kimbilir haberlerde belki çıkar :) xda geliştiricileri android L'yi 3 yıllık telefonda çalıştırmayı/portlamayı başardılar :oke:
mükemmel olur tester olmak isterdim :)

alieroglu04

alieroglu04

Üye

Hocam çok hızlı dönüş yaptınız foruma :) Haydi hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve kosovali41
genco15

genco15

Üye
Aynen tekrar can geldi foruma :D

sir mordred

sir mordred

Üye
tam bi gece kuşu oldum şuan saat 4:20 ben hala daha kernel,rom işleriyle uğraşıyorum
bir sonraki cm11 iyi bir güncellemeyle geleceğe benziyor :)
ayrıca Android L port işinde gerekli tüm değişiklikleri yaptım paket hazır sadece recovery derlemesi kaldı onuda derledikten sonra denemelere başlayacam umarım telefonumu tuğlaya çevirmem ve yine umarım ki boot gerçekleşir :bira:

hayırlı sabahlar :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, kosovali41 ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
tam bi gece kuşu oldum şuan saat 4:20 ben hala daha kernel,rom işleriyle uğraşıyorum
bir sonraki cm11 iyi bir güncellemeyle geleceğe benziyor :)
ayrıca Android L port işinde gerekli tüm değişiklikleri yaptım paket hazır sadece recovery derlemesi kaldı onuda derledikten sonra denemelere başlayacam umarım telefonumu tuğlaya çevirmem ve yine umarım ki boot gerçekleşir :bira:

hayırlı sabahlar :)
İyi calismalar o zamam :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mordred yanındayız :walk:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
tamamdır recovery'de derlendi android L için herşey hazır :bira:
ayrıca benle birlikte deneyebilecek,yardım edebilecek arkadaşlar bana pm'den ulaşabilirler mi?

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve melodileriyakar
genco15

genco15

Üye
Hocam yardıma ıhtıyacım var telefon samsung yazısında kaldı sureklı orda recovery moda gecmıyor download moda alıorum ama 2 sanıye surmeden tekrar basa dınuo telefon kapanıp acılıyor nasıl kurtarcam telı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam yardıma ıhtıyacım var telefon samsung yazısında kaldı sureklı orda recovery moda gecmıyor download moda alıorum ama 2 sanıye surmeden tekrar basa dınuo telefon kapanıp acılıyor nasıl kurtarcam telı ?

farklı bir batarya tak(yine wonder bataryası olsun tabikide) daha sonra download mode aç ve odinle stock rom yüklemeyi dene umarım sorun çözülür

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
farklı bir batarya tak(yine wonder bataryası olsun tabikide) daha sonra download mode aç ve odinle stock rom yüklemeyi dene umarım sorun çözülür
Ooo sir nerelerdesin :) bir derdim var yine: benim wonder aniden ısındı ve şarjı yüzde elliden 5 dakikada sıfıra indi, kapandı. Sonra hiç sarj almadı ve açılmadı, batarya öldü sandım gidip yeni batarya aldım taktım açıldı normal, 38 dişten sıfıra inmesi 10 dakika sürdü yeni batarya ile ve cok ısındı, şimdi telefon hiç sarj almıyor ve açılmıyor, sizce ne yapabilirim ya kaç gündür kapalı duruyor telefon?
Tel açılsa direkt tester olucam sana L'yi çok merak ediyorum

burak_102

burak_102

Üye
Beyler ya wonderı anneme verdim stock attım telefona. youtube de Video izlerken telefon donmuş bana getirdi kapattım açtım ekran titriyor format attım düzelmedi wonder beni üzmeye devam ediyor :) bu arada oğuzhan hoşgeldin

genco15

genco15

Üye
Telefon bootloop oluyor netten cocugun bırı dızıne vura vura acmıs telı ne yapıo bu dedım denedım tel acıldı fakat vurmayı kesıtıgım an basa sarıyor sunu fark ettım tel acıkken sureklı yenıden baslat ekranı gelıp gıdıyor acaba power tusu mu basılı kaldı yoksa yazılımsal bı sorun mu anlamadım :s
Wonder miladını doldurdu galıba

hasaneness

hasaneness

Üye
Telefon bootloop oluyor netten cocugun bırı dızıne vura vura acmıs telı ne yapıo bu dedım denedım tel acıldı fakat vurmayı kesıtıgım an basa sarıyor sunu fark ettım tel acıkken sureklı yenıden baslat ekranı gelıp gıdıyor acaba power tusu mu basılı kaldı yoksa yazılımsal bı sorun mu anlamadım :s
Wonder miladını doldurdu galıba
Ayni sorun bende vardi power tusu yalama yapmis telefonu 2 gun hic acmadim sonra power tusuna narin dokinarak usb kablo falan yavasca stock rom yukledim ecel terleri dokerek sonunda stock attim ve hemen garantiye goturdum 24 saat icinde oldu power tusunu degistirmisler seninde ayni sorun olabilir Allah yardimcin olsun

• Beğen
Tepkiler: burak_102 ve sir mordred
genco15

genco15

Üye
Ayni sorun bende vardi power tusu yalama yapmis telefonu 2 gun hic acmadim sonra power tusuna narin dokinarak usb kablo falan yavasca stock rom yukledim ecel terleri dokerek sonunda stock attim ve hemen garantiye goturdum 24 saat icinde oldu power tusunu degistirmisler seninde ayni sorun olabilir Allah yardimcin olsun
Hocam ben sımdı zar zor stock rom yukledım sayac sıfırla olayı bızım telde yok degıl mı dırek sıfırlanıyor rom yukleyınce ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam ben sımdı zar zor stock rom yukledım sayac sıfırla olayı bızım telde yok degıl mı dırek sıfırlanıyor rom yukleyınce ?
Yok hocam sayaç olayı bizde sanırsam üst segment telefonlarda mevcut. Zaten araştırdınız mı bulamıyorsunuz bizim telefonla alakalı öyle bir konu.

genco15

genco15

Üye
Yok hocam sayaç olayı bizde sanırsam üst segment telefonlarda mevcut. Zaten araştırdınız mı bulamıyorsunuz bizim telefonla alakalı öyle bir konu.
Peki hocam teşekkürler yarın servise vercem sıkıntız bı sekılde gerı alırım umarım ıkı uc ay daha ıdare etse zaten deıgıscektım dayanamadı ıste :D

hasaneness

hasaneness

Üye
En onemli asama buydu bundan sonrasi kolay :)

Üst Alt