[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred

met2534

Üye
Sayın arkadaşlar gaps dosyası olarak hangisini yüklemeliyiz.Cevaplandırırsanız sevinirim.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
CM11 gapps dosyan varsa indirmene gerek yok. Yoksa buraya gir.
gapps-kk-20140105-signed.zip yazan dosyayı indir.

tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
İndirmede sorun yaşayan sadece ben miyim?

aJHier

aJHier

Üye
Sorun Yok .
Hem Telden indirdim hem Pc den.
New theme engine İçin Tema Paketleri Soyleyebilirmisiniz.?

sirprice

Üye
Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: wonderall ve tedirgin1111
tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?

Aynı sorun bende de var.

sirprice

Üye

met2534

Üye
CM11 gapps dosyan varsa indirmene gerek yok. Yoksa buraya gir.
gapps-kk-20140105-signed.zip yazan dosyayı indir.
Çok teşekkür ederim sağolun.

T.serdar

Üye
:)

Son düzenleme:

wonderall

Üye
ben de indiremiyorum ilk keşfedenlerden biriyim ama indiremiyorum donuyo kırık arşiv dosyası olarak indirmiş gösteriyor

stackbyte

stackbyte

Üye
Chrome ile indirin.

Arkadaşlar ekran parlaklığını açma yani statüs bar iki kere tıklayınca otomatik tuş kilidi kilitleniyor bilen var mi bilmiyorum ama yeni çözdüm hoşuma gitti paylaşmak istedim. :-)

wonderall

Üye
Chrome ile indirin.

Arkadaşlar ekran parlaklığını açma yani statüs bar iki kere tıklayınca otomatik tuş kilidi kilitleniyor bilen var mi bilmiyorum ama yeni çözdüm hoşuma gitti paylaşmak istedim. :-)
ayarlar kısmında aktifleştirme olayları yazıyor zaten ama ingilizceydi benim kullandığımda :)

wonderall

Üye
OHH BE İNTERNET SORUNLUYMUŞ İNDİ EN SONUNDA BUGÜN BEN DE YÜKLER DENERİM ;) ARKADAŞLAR SİZİN DE İNTERNET SORUNLU DEMEK Kİ HIZINIZ DÜŞÜYORDUR KESİN

T.serdar

Üye
Ben xda dan indirdigim dosyalardan hicbir sorun yasamadim kesilme hic olmadi bugune kadar ve yarisindan fazlasini telefondan indirdim boat browser tarayici deneyin indirme konusunda ve flash destegi fln de var ve cok hizli tavsiye ederim :)

stackbyte

stackbyte

Üye
güzel beyaz oluyor sadece duvar kağıdı ve stil i değiştiriyor

wonderall

Üye
bu cm ye hangi kernel iyi gider khan kernel 3.4.87 nasıl?

Üst Alt