[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
sd kart yüzünden telefonu kullanamıyorum ya
hocam donanımsal olabılır sd kartı baska telde dene calısıyorsa teli stock roma donder oye dene calısırsa romla alakalı eger calısmazsa telin sd kart yuvasında ve ya baska bı yerınde donanımsal sorun var demektir.

burak_102

burak_102

Üye
hocam donanımsal olabılır sd kartı baska telde dene calısıyorsa teli stock roma donder oye dene calısırsa romla alakalı eger calısmazsa telin sd kart yuvasında ve ya baska bı yerınde donanımsal sorun var demektir.

sd kartı okuyor onda sorun yok başka cihazda da okuyor ama bazen yeniden başlatınca boot ekranında donuyor animasyon bile donuyor çıkartıp telefonu çalıştırınca telefon hızlı. sd kartı telefonun içinde de formatladım olmadı recovery değiştirdim yine olmadı formatladım başka roma geçtim yine olmadı

alieroglu04

alieroglu04

Üye
sd kartı okuyor onda sorun yok başka cihazda da okuyor ama bazen yeniden başlatınca boot ekranında donuyor animasyon bile donuyor çıkartıp telefonu çalıştırınca telefon hızlı. sd kartı telefonun içinde de formatladım olmadı recovery değiştirdim yine olmadı formatladım başka roma geçtim yine olmadı
sd kartın bozulmuş olabilir kardeşim. Biçimlendirip kullanmayı dene olmazsa bir de başka bir sd card kullan belki telefonun kart okuyucusunda sıkıntı vardır.

burak_102

burak_102

Üye
sd kartın bozulmuş olabilir kardeşim. Biçimlendirip kullanmayı dene olmazsa bir de başka bir sd card kullan belki telefonun kart okuyucusunda sıkıntı vardır.

eski sd kartı bozdu zaten makine ya da ömrünü tamamladı bilmiyorum artık ben de yenisini aldım sıkıntılı o da. teşekkürler cevap için ben bi telefoncuya baktırayım

alieroglu04

alieroglu04

Üye
eski sd kartı bozdu zaten makine ya da ömrünü tamamladı bilmiyorum artık ben de yenisini aldım sıkıntılı o da. teşekkürler cevap için ben bi telefoncuya baktırayım
Önemli değil kardeşim. Benim de 3 tane sd kartımı bozdu ama şimdilik idare ediyorum. :)

hasaneness

hasaneness

Üye
Buyrun guncellemeyi indirin arne saolsun :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

emrah166

Üye
Yenilikler neler??

Mücteba

Mücteba

Üye
donmalar gidrilmis

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alieroglu04, emrah166 ve hasaneness

emrah166

Üye
Tesekkurler

wonderall

Üye
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar :)

Takip ettiğim kadarıyla cm takımı sonunda donma hatalarını çözmüş ve çözüm 16 mayısta cm depolarına kaynaştırılmış
Bende hotfix yayınlayayım dedim
İlk önce 4/13 tarihli yani en son sürüm cm11'i kurun
Daha sonrada aşağıda vereceğim dosyayı cwm'den flaşlayın
Bu son sürümde(4/13) karşılaşılan donma hatalarını çözecek

Haydi millet yeni sürüme geçmenin zamanı geldi :)
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var unutmayın :)
dostum şimdi yazını okudum 4/13 demişsin ama burada bugün çıkan da var?
kaynak:

sir mordred

sir mordred

Üye
dostum şimdi yazını okudum 4/13 demişsin ama burada bugün çıkan da var?
kaynak:

4/13 tarihli sürümde donma,yeniden başlatma sorunları mevcuttu o yüzden hotfix yayımladım ama belirttiğin sürüm daha 1 saat önce çıktı ve yeni sürüm(5/21) hotfix entegre olarak geliyor yani eğer 5/21 tarihli sürümü(1 saat önce çıkan sürümü) kurduysanız donma,yeniden başlatma hataları ile karşılaşmayacaksınız bu sebeptende hotfixi kurmanıza gerek yok
Kısaca hotfix sadece 4/13 sürümü için geçerliydi

• Beğen
Tepkiler: wonderall

wonderall

Üye
4/13 tarihli sürümde donma,yeniden başlatma sorunları mevcuttu o yüzden hotfix yayımladım ama belirttiğin sürüm daha 1 saat önce çıktı ve yeni sürüm(5/21) hotfix entegre olarak geliyor yani eğer 5/21 tarihli sürümü(1 saat önce çıkan sürümü) kurduysanız donma,yeniden başlatma hataları ile karşılaşmayacaksınız bu sebeptende hotfixi kurmanıza gerek yok
Kısaca hotfix sadece 4/13 sürümü için geçerliydi
oo iyiymiş extra işten kurtulduk 4 ayak üstüne düşmüşüm :)

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Vay be çok güzel oluş bu sürüm.:thumbup: Bu arada tema paketini, yazı tipini, simgeleri falan nereden bulacağız? Bilen birileri var mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
Vay be çok güzel oluş bu sürüm.:thumbup: Bu arada tema paketini, yazı tipini, simgeleri falan nereden bulacağız? Bilen birileri var mı?

Ayarlarda sekmenin olması lazım
Bir bak istersen hatta bizide bilgilendir(henüz kuramadım yeni sürümü :))
Ayarlara gir temalar bölümüne git bak bakalım değişiklik varmı?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Ayarlarda sekmenin olması lazım
Bir bak istersen hatta bizide bilgilendir(henüz kuramadım yeni sürümü :))
Ayarlara gir temalar bölümüne git bak bakalım değişiklik varmı?
Var hocam biraz önce kurdum. Zaten o yüzden sordum tema paketini, yazı tipini, simgeleri nasıl ekliyoruz diye. Şu an internetten araştırıyorum yeni temaları. :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Var hocam biraz önce kurdum. Zaten o yüzden sordum tema paketini, yazı tipini, simgeleri nasıl ekliyoruz diye. Şu an internetten araştırıyorum yeni temaları. :)

Bak şimdi beni iyice heyecanlanlandırdın :)
Yeni sürümü kurmak için sabırsızlanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve alieroglu04
Mücteba

Mücteba

Üye
Bak şimdi beni iyice heyecanlanlandırdın :)
Yeni sürümü kurmak için sabırsızlanıyorum :)
ben kurdum gayet iyi calisiyor butun oyunlar akici sarzi 10 dk bi %1 gidiyo scr scren recorder cok akici

Üst Alt