[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Yaklaşık 1 saattir kullanıyorum verdiğin fixle şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım:thumbup:

eyvallah geri dönüşün için kardeşim
diğer arkadaşlarda geri bildirim yaparlarsa sevinirim :)

hayırlı günler
Bende anlayamadim lpa suan deaktif sarji cok fena somuruyo :)

S.a arkadaşlar birşey danışıcam cm 11 e pa_gapps-modular-mini-4.4.2-20140111 kursam iyimi olur diger gapslara göre yoksa kötümü performansda sıkıntı olurmu ?
he ya bende kullanmıştım lpa lı sürümünü dediğin gibi şarjda bir fayda görmemiştim su gibi gitmişti :D

bilmiyorum arkadaşlar bende şuan herhangi bir sorun yok şarjda da yaptığım testte iyileştirme gördüm(ama çok büyük bir farkda değil)@kosovali41 zamanın varsa apollo'dan müzik dinlemeye çalışırmısın kardeşim
bakalım sende de çalışacakmı yoksa çalışmayacakmı?
kulaklıkla ve hoparlör ile

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve kosovali41

kosovali41

kosovali41

Üye
Kulaklık ile mi hocam? Bir de bu lpa nereden aktifleştiriliyor göremedim de?

sir mordred

sir mordred

Üye
Kulaklık ile mi hocam? Bir de bu lpa nereden aktifleştiriliyor göremedim de?

imkanın varsa hem kulaklıkla hemde hoparlör ile deneyebilirmisin kardeşim
lpa aktif olarak geliyor merak etme

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye
Sadece müzik mi dinleyeyim yoksa şunu yap bak bakalım hata alıyor musun dediğiniz bir şey var mı kardeşim?

sir mordred

sir mordred

Üye
Sadece müzik mi dinleyeyim yoksa şunu yap bak bakalım hata alıyor musun dediğiniz bir şey var mı kardeşim?

yok müzik dinlersen yeter(apollonun lpa aktifken çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorumda)

alieroglu04

alieroglu04

Üye
yok müzik dinlersen yeter(apollonun lpa aktifken çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorumda)
Hocam siz fix dosyasını yayınladıktan sonra ben de son sürümü yükledim. Evet Apollo da bir sıkıntı var. Müziği açtığım zaman çok yüksek sesle çalıyor ve sesi alçaltıp yükseltemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, kosovali41, hasaneness ve 1 kişi daha
kosovali41

kosovali41

Üye
Hocam çok değişik şeyler oldu. Şöyle ki:

*Sesi azaltıp arttıramıyorum. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor ama etki etmiyor ses. Ayrıca sesi en aza aldığımda ses komple kapanıyor sonrasında açtığımda ise ses gelmiyor.

*Apolloyu açıp hoparlördeyken şarkı başlatıp kulaklığı takınca 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltıp arttıramıyorum(kulaklıktayken)

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04 ve sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye

*Sesi azaltıp arttıramıyorum. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor ama etki etmiyor ses. Ayrıca sesi en aza aldığımda ses komple kapanıyor sonrasında açtığımda ise ses gelmiyor.

*Apolloyu açıp hoparlördeyken şarkı başlatıp kulaklığı takınca 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltıp arttıramıyorum(kulaklıktayken)
Oguzhan arkadas anlatmis bende de aynisi var build prop deaktif yaptim suan duzgun calisiyor.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
alieroglu04

alieroglu04

Üye

Aynen kardeşim bu sorunlar bende de oldu maalesef.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve kosovali41
sir mordred

sir mordred

Üye

Hocam siz fix dosyasını yayınladıktan sonra ben de son sürümü yükledim. Evet Apollo da bir sıkıntı var. Müziği açtığım zaman çok yüksek sesle çalıyor ve sesi alçaltıp yükseltemiyorum.

hmm bu ortak sorunları cm11 hataları konusuna ekleyelim o zaman ;)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
kosovali41

kosovali41

Üye
Deaktif etmek için build.prob ' da lpa ile başlayan iki satır var onları false mi yapmamız lazım ?

kosovali41

kosovali41

Üye
Teşekkürler kardeşim.
aynen.lpa deaktifken herhangi bir sorun varsa onlarıda bildirin arkadaşlar ve muhabbete cm11 hataları konusundan devam edebiliriz Galaxy W i8150 Wonder - Cm11 hatalari bu baslikta | Sayfa 46 - MaxiCep

Deaktif edince bahsettiğim sorunlardan hiçbiri kalmadı kardeşim. Olur da bir sıkıntı olursa o başlıkta belirtirim, teşekkür ederim kardeşim tekrar yardımların için

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alattinctn

alattinctn

Üye
Ben başka bi.muzik programı kullanıyorum öyle bi sorun yok bendeBide 04.13 surumu için trim destekli kerneli kullanacahımız bilir miyiz

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Ben başka bi.muzik programı kullanıyorum öyle bi sorun yok bendeBide 04.13 surumu için trim destekli kerneli kullanacahımız bilir miyiz
Kullanabilirsin kardeşim ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.@sir mordred hocam var mı cm11 hakkında yeni haberler? Yakında gelecek mi bize güncelleme?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar :)

Takip ettiğim kadarıyla cm takımı sonunda donma hatalarını çözmüş ve çözüm 16 mayısta cm depolarına kaynaştırılmış
Bende hotfix yayınlayayım dedim
İlk önce 4/13 tarihli yani en son sürüm cm11'i kurun
Daha sonrada aşağıda vereceğim dosyayı cwm'den flaşlayın
Bu son sürümde(4/13) karşılaşılan donma hatalarını çözecek

Haydi millet yeni sürüme geçmenin zamanı geldi :)
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var unutmayın :)
Ayrica dedigin gibi dinma sorunu kalkti ama kasilma yapiyor 1-2 dk ve sonra
Boyle bi uyari vermeye basladi tamam diyince statusbar ve duvar kagidi 15 snligine kayboluyor

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Samsung Galaxy w diye bi tablet çıkarıyor. W'ların sonu pek iyi olmuyo yaklaşmayın. :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
Ayrica dedigin gibi dinma sorunu kalkti ama kasilma yapiyor 1-2 dk ve sonra
Boyle bi uyari vermeye basladi tamam diyince statusbar ve duvar kagidi 15 snligine kayboluyor

başka bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ?

Üst Alt