dün yaptı değişikleri ama hala gelmedi![]()
dualboot (bilmiyorum pc anlamını söylicem)bir pc de 2 işletim sistemi olması ve istendiği zman değiştirlmesi (yanlış olabilirAynen . Bugun Bnde xda'da gördüm.
kernele bir ek galiba.
@sir mordred usta belki sen tam olarak bizi aydınlatabilirsin.
yazı fontunu,boot animasyonunu,temayı,arka planı birçok şeyi değiştirebileceğiz

düzelmiş olması lazımresim gözükmüyor
selamun aleyküm. hepimizin başı sağolsun allah ölen abilerimizin mekanını cennet eylesin , yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.
bi sorum var
ben trim destekli khan kerneli kuralı 3-4 gün oluyo. performans ayaları falan yapmadım sadece link2sd den gereksiz uygulamaları sildim ve greenify den uyuttum falan bu iki işlemi yaptım. işlemci seçme gibi performans arttırıcı ayarlar varmış bana yardım edebilir misiniz?
hatta bi konu görmüştüm bütün ayarları anlatan ama bulamıyorum linkini atıcak olana şimdiden şükran.
iyi geceler
@sir mordred hocam müsaitsen cevaplayabilir misin ?
teşekkürler hocam kralsınAyarlar/performans'a gir
Benim kullandığım konfigürasyon şu:
16 bit geçirgenlik √
Ksm √
Varlıkların temizlenmesi √
Ayriyeten
Smartassv2 ve sio ikilisini kullanıyorum şuan gayet iyi

Lpa hala sikintili ben aktif iken apolloyu kullanamiyorum. Hoparlordeyken sikinti yok.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar
Takip ettiğim kadarıyla cm takımı sonunda donma hatalarını çözmüş ve çözüm 16 mayısta cm depolarına kaynaştırılmış
Bende hotfix yayınlayayım dedim
İlk önce 4/13 tarihli yani en son sürüm cm11'i kurun
Daha sonrada aşağıda vereceğim dosyayı cwm'den flaşlayın
Bu son sürümde(4/13) karşılaşılan donma hatalarını çözecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haydi millet yeni sürüme geçmenin zamanı geldi
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var var unutmayın![]()
Lpa hala sikintili ben aktif iken apolloyu kullanamiyorum. Hoparlordeyken sikinti yok.

Yine süpersiniz hocam. Ellerinize sağlıkHerkese hayırlı sabahlar arkadaşlar
Takip ettiğim kadarıyla cm takımı sonunda donma hatalarını çözmüş ve çözüm 16 mayısta cm depolarına kaynaştırılmış
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var unutmayın![]()

Bende anlayamadim lpa suan deaktif sarji cok fena somuruyoben hem kulaklıkla hemde hoparlörle denedim de sorun olmadı bilmiyorum sende nasıl böyle bir sorun oluştu ki acaba![]()

he ya bende kullanmıştım lpa lı sürümünü dediğin gibi şarjda bir fayda görmemiştim su gibi gitmiştiBende anlayamadim lpa suan deaktif sarji cok fena somuruyo![]()

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var unutmayın![]()