[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
dostum Son Sürümü Kurma.
Bir öncekini kur son sürümde donmalar var.
Wipe cache
Advanced/dalvik cache
Sonra Format System, format cache,format data , format sdcard0 ( sakin sdcard1 i yapma)
Sonra Rom ve gapps 'ı flashla.
tamamdır.d

Podcast

Üye
Hiç bi zaman üstüne kurmayın. Evi hanımın ustune yapmak gibidir, ayazda kalabilirsiniz. :)

haha üstüne kernel kurdum canım rom değil rom kurarken temiz kuruyorum zaten sıkıntı yok o koduna ama bir değişiklik olmadı maalesef ve kasmalar telefon çaldığında ekran geç gelme ve gelmeme gibi sorunlar çıktı daha çok bir alt sürüme geçiş yapıyorum birazdan olmaz böyle:)
Bugun xda 'da cm10.1 beta iki tabanlı MIUI rom gördüm.
görsel olarak çok zengin geldi bana.
burdan bilmeyen arkadaslar inceleyebilirler mıuı görselliğini.

Düşündümkü acaba bunun Cm11 olanını yapabilirmiyiz?
yada varda ben mi görmedim??

siteye baktım ama adamların bizim telefona uygun romları yok ama görsellik olarak çok güzel duruyo gerçekten aslında yapılabilirse çok şahane olabilir cm11 tabanlı :D

aJHier

aJHier

Üye
haha üstüne kernel kurdum canım rom değil rom kurarken temiz kuruyorum zaten sıkıntı yok o koduna ama bir değişiklik olmadı maalesef ve kasmalar telefon çaldığında ekran geç gelme ve gelmeme gibi sorunlar çıktı daha çok bir alt sürüme geçiş yapıyorum birazdan olmaz böyle:)

siteye baktım ama adamların bizim telefona uygun romları yok ama görsellik olarak çok güzel duruyo gerçekten aslında yapılabilirse çok şahane olabilir cm11 tabanlı :D

xda'da Cm10.1 için var S3 den portlanmış.
cm11 için olsa harika olurdu gerçekten.

alieroglu04

alieroglu04

Üye

Kardeşim bizim telefona uyumlu romları var ama unofficial kullanmak isterseniz xda da var ama projeyi devam ettirmediler yarıda kaldı :(

alieroglu04

alieroglu04

Üye
evet.
belki cm11 için biri başlatır.
İnşallah kardeşim çünkü gayet güzel bir rom ancak miui çok ram tüketen bir rom bizim telefonda da ram sıkıntısı olduğu için bir kaç program yükleyince çok kasıyor ama 4.4.2 de stabil olacağını düşünüyorum. Umarım biri çıkıp da port eder.

aJHier

aJHier

Üye

sir mordred

sir mordred

Üye
cyanogenmod 11 romların 6. milestone sürümü dün çıkmış

bu demek oluyor ki arco tarafından yeni bir güncelleme yakındır :)

• Beğen
Tepkiler: reckless86, yokartk, alieroglu04 ve 3 diğerleri
hasaneness

hasaneness

Üye

Hmn yeniliklerde guzel biseyler var mi?

sir mordred

sir mordred

Üye

açıklamalarda pek yeni bir şey getirmemişler gibi duruyor ama "muhtelemen new theme engine" sorunlarını çözmüşlerdir(malum son cm11 versiyonunda donmaların kaynağıydı)
yani daha stabil bir cm11 galiba bir sonraki ay m7 yerine stable yani final sürüm çıkacak bakalım

unutmadan belkide m6'da new theme engine desteğinin ayarlar kısmındaki bölümünü yapmışlardır
(boot animasyonu değiştirme ,font değiştirme seçenekleri gibi)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
açıklamalarda pek yeni bir şey getirmemişler gibi duruyor ama "muhtelemen new theme engine" sorunlarını çözmüşlerdir(malum son cm11 versiyonunda donmaların kaynağıydı)
yani daha stabil bir cm11 galiba bir sonraki ay m7 yerine stable yani final sürüm çıkacak bakalım
Oo iyimis biktim donmalardan ama inatciyim iste degismedim hala :) su s2 den bi screenshot vardi new theme engine ayarlardan ulasilabiliyordu guzel bisey insallah bu surumde gelir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Oo iyimis biktim donmalardan ama inatciyim iste degismedim hala :) su s2 den bi screenshot vardi new theme engine ayarlardan ulasilabiliyordu guzel bisey insallah bu surumde gelir

inşallah bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
alieroglu04

alieroglu04

Üye

Umarım yakında gelir hocam. Dört gözle bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
Muı taması ısteyen arkdaşlar cm 11 için blackmarkt da mevcut deneyın bence cok hos bi kaç ay kullanmıstım :D ozellıkle arama ekranı cok guzel

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

Güzel haber, keşke şu ram ve kasma sorunlarına çözüm gelse. Bazen kasmaya başladığı zaman - ki biraz kullanınca ram kullanımıyla doğru oranda artıyor- gelen aramaya cevap verme ekranı kayboluyor. Resmen cevap veremiyoruz bu durumda. Stabil görüşme ve mesajlaşma için telefonu yormamak fazla oynamamak gerekiyor. Inşallah güzel bişeyler olur. Şu zaman zaman aşırı kasma olayını çözmek için ne gerekirse kurarım valla. :)

sir mordred

sir mordred

Üye
@blackcat67
Doğukan yeni telefonun adına üzüldüm.samsung s3'e kitkat vermeyecekmiş kesinleşmiş

samsung işte naparsın :( yeni güncelleme vermeyip s3 kullanıcılarını bir sonraki nesil s5,s6 aldırmaya zorluyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
@blackcat67
Doğukan yeni telefonun adına üzüldüm.samsung s3'e kitkat vermeyecekmiş kesinleşmiş

samsung işte naparsın :( yeni güncelleme vermeyip s3 kullanıcılarını bir sonraki nesil s5,s6 aldırmaya zorluyor

onu bunu bilmemde s5 sahipleride konuşmaya başladı aynı şeyi bizde yaşicaz diye samsung bu işin altından nasıl kalkar bilmiyorum ama o kaynak kodları paylaşılacak

Üst Alt