[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
beyler cm'nin stock klavyesinden sıkıldıysanız xperia z2 nin klavyesi var bence çok kullanışlı ben vazgeçemiyorum yaklaşık bir aydır kullanıyorum türkçe karakterleri de koymuşlar ve dilerseniz metin tahmini de gayet iyi. konu açacaktım ama zaten biri açmış denemek isterseniz linki burda:

Xperia Z2 Klavye [JB][KK] 6.3.A.0.18 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: burak_909, kosovali41 ve hasaneness

kosovali41

kosovali41

Üye
beyler cm'nin stock klavyesinden sıkıldıysanız xperia z2 nin klavyesi var bence çok kullanışlı ben vazgeçemiyorum yaklaşık bir aydır kullanıyorum türkçe karakterleri de koymuşlar ve dilerseniz metin tahmini de gayet iyi. konu açacaktım ama zaten biri açmış denemek isterseniz linki burda:

Xperia Z2 Klavye [JB][KK] 6.3.A.0.18 - MaxiCep

Sağ ol kardeşim aradığım bir şeydi. Marketteki klavyeler gibi arayüz olarak sırıtmıyor. Gayet güzel

aJHier

aJHier

Üye
Hurtsky cm11'e kernel derlemeyi bıraktı mı?

Podcast

Üye
S.a
Khan kernel 2.0 çıkmış sanırım bu cm 11 in son sürümü için geldi değilmi onun üzerine kurmamızda bi sakınca varmıdır acaba ?

Donmaları falan düzeltiyorsa hiç bi alt sürüme geçmiyip üstüne onu kurucam direk :D

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar sanki bana khan kernel v1.9 un şarjı ve performansı v2.0 a göre çok daha iyi gibi geldi. Sizce de öyle mi?

burak_102

burak_102

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kosovali41
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
S.a
Khan kernel 2.0 çıkmış sanırım bu cm 11 in son sürümü için geldi değilmi onun üzerine kurmamızda bi sakınca varmıdır acaba ?

Donmaları falan düzeltiyorsa hiç bi alt sürüme geçmiyip üstüne onu kurucam direk :D

Hiç bi zaman üstüne kurmayın. Evi hanımın ustune yapmak gibidir, ayazda kalabilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Podcast ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak_102, Bysalih41, kosovali41 ve 3 diğerleri
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Kandiliniz mübarek olsun. Bu arada telefondan Facebook'u sildim acayip serileşti. Hafıza kartındaki uygulamalar bile hiç kasmadan çökmeden çalışmaya başladı. Meret ne ram yiyomuş ya, mübarek phone killer gibi :)

• Beğen
Tepkiler: aJHier, sir mordred, kosovali41 ve 2 diğerleri
mertekin34

mertekin34

Üye
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ohh sonunda aradığım cevabı buldum. Bir önceki sayfada bende aynı hatayı aldığımı yazmıştım da :)

Peki 6.0.4.5'in linkini verebilir misin kardeşim bulamadım da :)

Anakonusu burda ama karışık gelirse play store dan rashr uygulamasını indirip ordan da yükleyebilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
mertekin34

mertekin34

Üye
Anakonusu burda ama karışık gelirse play store dan rashr uygulamasını indirip ordan da yükleyebilirsiniz. :)

Çok sağol kardeşim bir bu cm ayarları oluyormuş şarj için onu nasıl yaparım? :)
Arkadaşlar instagrama resim yüklerken telefon kitleniyor, ekran kayıyor zar zor kapatıyorum. Bazende pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunu benden başka yaşayan var mı ? Çözümü varsa söyleyebilir misiniz?

Aynen bende de var o, fotoğraf değilde instagramdan video çekerken donuyor.

ercancelik61

Üye
Arkadaşlar ben de odin ile kurdum fakat ne gelen aramalarda ahizeden ses alabiliyorum ne de giden aramalarda. Sadece handsfree moduna alınca karşı tarafın sesini alabiliyorum. Benim ses yine gitmiyor. Sıkıntı nedir acaba

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar ben de odin ile kurdum fakat ne gelen aramalarda ahizeden ses alabiliyorum ne de giden aramalarda. Sadece handsfree moduna alınca karşı tarafın sesini alabiliyorum. Benim ses yine gitmiyor. Sıkıntı nedir acaba

Burdaki romu odinle mi kurdun
Romlar sadece cwm ile kurulur cwm'den romu temizden tekrar yüklemeyi dene temiz kurulum birçok sorununu çözer

ercancelik61

Üye
Burdaki romu odinle mi kurdun
Romlar sadece cwm ile kurulur cwm'den romu temizden tekrar yüklemeyi dene temiz kurulum birçok sorununu çözer
Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkürler. Ben odin ile cwm'yi kurdum. Sonrasında sd karta belirttiğiniz nisan sürümü cm11'i kopyaladım ve cwm ile kurulumu yaptım. Dediğim gibi odini sadece cwm'nin kurulumu için kullandım. Bu custom rom işlerini ilk kez yapıyorum. Birşeyler yanlış ama çözemedim.

sir mordred

sir mordred

Üye
Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkürler. Ben odin ile cwm'yi kurdum. Sonrasında sd karta belirttiğiniz nisan sürümü cm11'i kopyaladım ve cwm ile kurulumu yaptım. Dediğim gibi odini sadece cwm'nin kurulumu için kullandım. Bu custom rom işlerini ilk kez yapıyorum. Birşeyler yanlış ama çözemedim.

Cwm 6.0.4.5'mi?
Ayrıca kurulum yaparken
Wipe data/factory reset'in yanında "format system" ve "format sdcard0" da yaptınmı?

aJHier

aJHier

Üye

Temiz Kurulum yapman gerekiyor.@sir mordred Usta .
Bugun xda 'da cm10.1 beta iki tabanlı MIUI rom gördüm.
görsel olarak çok zengin geldi bana.
burdan bilmeyen arkadaslar inceleyebilirler mıuı görselliğini.

Düşündümkü acaba bunun Cm11 olanını yapabilirmiyiz?
yada varda ben mi görmedim??

ercancelik61

Üye
Temiz Kurulum yapman gerekiyor.@sir mordred Usta .
Bugun xda 'da cm10.1 beta iki tabanlı MIUI rom gördüm.
görsel olarak çok zengin geldi bana.
burdan bilmeyen arkadaslar inceleyebilirler mıuı görselliğini.

Düşündümkü acaba bunun Cm11 olanını yapabilirmiyiz?
yada varda ben mi görmedim??
Üstat öncelikle cwm 6.0.45 kullanıyorum. Recovery menüsünde

Reboot system now
İnstall zip
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Backup and restore
Mounts and storage
Advanced

Menüleri var. Bunlardan önce wipe data/factory reset attım. Sonra wipe cache partition yaptım. Sonra mounts and storage menüsünde format system ve format /storage/sdcard0 yaptım. Sonra sdcard1 içindeki cm-11-20140413-UNOFFICIAL-ancora.zip'i kurdum. Ardında da gapps-kk-20140105-signed.zip'i kurdum. Ama değişen biley yok. Yine aramalarda sesim gitmiyo karşıya.

Yalnız kurulum esnasında google hesabından sonra cyanogenmod hesabı kurulumunu atla dedikten sonra cyanogenmod hesabı durduruldu gibi bir mesaj veriyo ve sonra kurulumu tekrar dil seçiminden başlatıyo ama bu sefer hata vermeden tamamlanıyor.

Üst Alt