[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Herhangi bir yasak Android'in yapısına ters. Bu kadar gelişmesinin sebebi üçüncü taraf geliştiricilerdi, bunu da sağlayan en temelde root hakları. Bence o olmazsa Android'in hiçbir anlamı yok.

merak etmeyin chainfire(xda'nın tanınmış developer'ı ve yeni çıkan telefonları günü gününe rootlayan geliştirici,birçok popüler root uygulamasının yapımcısı) bir şekilde android 4.5'de de rootlamanın yolunu bulur :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
merak etmeyin chainfire(xda'nın tanınmış developer'ı ve yeni çıkan telefonları günü gününe rootlayan geliştirici,birçok popüler root uygulamasının yapımcısı) bir şekilde android 4.5'de de rootlamanın yolunu bulur :)

Aynen öyle, adamlar Iphone'u bile ters düz ediyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

wonderall

Üye
Bu dedigin yedegi recovery ile yapabilirsin.
Recovery moda gir
Backup abd restore
Backup from sdcar0(tel hafizasi)
Backup from sdcard1(hafiza karti)
Buna tikladiktan yaklasik 5-10 dakika icinde yedegini alir boyutu uygulama sayisina gore degisebilir geri donmek icinse
Restire from sdcard0 yada sdcard1 diyorsun hangisini yedeklediysen.
dostum şimdi denedim teşekkürler oldu ama telefon hafızasına kaydediyor yedeği sanırım. hafıza kartına nasıl alacağız bunu. çünkü factory reset yaptığımda yedek de gidecek

sir mordred

sir mordred

Üye
dostum şimdi denedim teşekkürler oldu ama telefon hafızasına kaydediyor yedeği sanırım. hafıza kartına nasıl alacağız bunu. çünkü factory reset yaptığımda yedek de gidecek

backup to sdcard1 yap
Aynen öyle, adamlar Iphone'u bile ters düz ediyorlar. :D

ayrıca android 4.5 diyoruz ama bir sonraki android versiyon numarası yüksek ihtimalle 5.0 olacak. ve isimlendirme olarakda L harf ile başlayacak(sürüm isimleri alfabe sırasına göre gidiyor Gingerbread>Honeycomb>İce cream sandviç>Jelly bean>Kitkat>L???? ) bakalım ismi ne olacak ? :)
Google'ın bir türk şirketi olduğunu düşünsenize android isimleri nasıl olurdu :gul: android 4.4 Künefe :gul:

• Beğen
Tepkiler: wonderall, hasaneness ve Bysalih41
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
backup to sdcard1 yap

ayrıca android 4.5 diyoruz ama bir sonraki android versiyon numarası yüksek ihtimalle 5.0 olacak. ve isimlendirme olarakda L harf ile başlayacak(sürüm isimleri alfabe sırasına göre gidiyor Gingerbread>Honeycomb>İce cream sandviç>Jelly bean>Kitkat>L???? ) bakalım ismi ne olacak ? :)
Google'ın bir türk şirketi olduğunu düşünsenize android isimleri nasıl olurdu :gul: android 4.4 Künefe :gul:

:D bu seferki lolipop olabilir ilgi çekici gerçekten. Önce 4.4.3 gelir gibi, temmuz da anca 5.0 muhtemelen. Bizimkiler bi işletim sistemi yaparsa senin dediğin çok orjinal fikir olur. Robocop 5.0 tulumba. :)

• Beğen
aJHier

aJHier

Üye
:D bu seferki lolipop olabilir ilgi çekici gerçekten. Önce 4.4.3 gelir gibi, temmuz da anca 5.0 muhtemelen. Bizimkiler bi işletim sistemi yaparsa senin dediğin çok orjinal fikir olur. Robocop 5.0 tulumba. :)

İsmi çok önemli degil bence.
Temmuzda çıkan Rom bize anca kasım aralıkta gelir ( şayet gelirse)
Ama ART'lı ve yeni özellikleri olucağından Geliceksede en Son cm12 'in gelmesini isterdim.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
İsmi çok önemli degil bence.
Temmuzda çıkan Rom bize anca kasım aralıkta gelir ( şayet gelirse)
Ama ART'lı ve yeni özellikleri olucağından Geliceksede en Son cm12 'in gelmesini isterdim.

Ben de bi Nexus cihaz olduğundan deneme fırsatım olucak. Bence cm 12 de çıkar bize.

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Ben de bi Nexus cihaz olduğundan deneme fırsatım olucak. Bence cm 12 de çıkar bize.

bende Arco'nun desteğini sürdürecegini düşünüyorum.

İnşallah diyelim ve dua edelim :) cm12 illaki bu cihaza çıkacak arco yapmazsa diğer üyelerden biri kesinlikle yapar ama hiçbiri arco gibi deneyimli olmadıklarından hatasız bir cm12 olmaz :(

Umarım arco desteğini sürdürür bu cihazda cm12'yi de kullanmak isterim ama arco yavaştan yavaştan wonder'ı bırakıyor çünkü cm11 konhsunun 2.mesajına koca koca "this is completly unsupported" diye yazmıştı bakalım bekleyip göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: stackbyte ve aJHier
genco15

genco15

Üye
Beylee biri cm 11 icin s5 mod bulduysa paylasabilir mi ben bi kactane denedim de systemui durdu hatasi verdi tema değil uygulamalar dahil mod lazim AccuWeather durum çubuğu vs

T.serdar

Üye
4.4.2 paranoid android rom cikmis deneyen varmi?

ahmet.sekmen83

Üye
Selam hocam rom gercekten guzel ama benim bazi sorunlar var dnset gibi root gerektiren programi calistiramadim bide ram cok olmasina ramen subway sorf gibi oyunlarda kasma oluyor bide diyer romlar gibi isinmiyor ama sarj yine hizli bitiyor saygilar

stackbyte

stackbyte

Üye
arco github'ta kıpırdanma var yeni sürüm gelecek gibi ama :)

sir mordred

sir mordred

Üye
arco github'ta kıpırdanma var yeni sürüm gelecek gibi ama :)

madridii pa 4.4 rom yapıcak yakında(paranoid android)
xda'da arco'dan kaynaklarını github'dan paylaşmasını istedi.
arco'da muhtemelen o yüzden paylaştı
bugün yarın madridii romu xda'da yayımlar :)

• Beğen
Tepkiler: wonderall

Podcast

Üye
merabalar efenim bi sorum olucaktı bu acid sound mod var onu kullanıyormusunuz telefonda ses iyileştirmesi ve yükseltmesi için ben daha önceki sürümlerin hepsinde kullanıyordum ses artışı ve iyileşmede fark ediyodu ama bu romda kullanmadım daha kulaklıktan halliyle baya az ses geliyo ama bu seferde spirit fm kullandıktan sonra telefonun sesi gidiyordu çaldığından ses çıkmmıyordu ve açınca gelen çağırıyı karşı tarafın sesini alamıyordum bi çözümü varmı bunun yada önerebiliceğiniz başka bişeyler teşekkürler şimdiden

aJHier

aJHier

Üye
paranoid Android in cm11 den farkı ne olucak ki ?
yada paranoid Android nedir?

stackbyte

stackbyte

Üye
pek bir fark yok galiba sadece pa gapps işte launcher farkı var galiba

Pa 4+ Rom Oğuzhan'ın bahsettiği yayınladı madridii

wonderall

Üye
madridii pa 4.4 rom yapıcak yakında(paranoid android)
xda'da arco'dan kaynaklarını github'dan paylaşmasını istedi.
arco'da muhtemelen o yüzden paylaştı
bugün yarın madridii romu xda'da yayımlar :)
Dostum yeni versiyonlardan gelen romlar olursa siteyle beraber paylasir misin? Su an dark cm kullaniyorum madridii bomba yapiyo yenisini yuklemek isterim

sir mordred

sir mordred

Üye
paranoid Android in cm11 den farkı ne olucak ki ?
yada paranoid Android nedir?

pek bir fark yok galiba sadece pa gapps işte launcher farkı var galiba

Pa 4+ Rom Oğuzhan'ın bahsettiği yayınladı madridii

Farkı olmaz olurmu arkadaşlar paranoid android aynı cyanogenmod ve omnirom gibi farklı bir rom platformu. halo,floating mode,pie control,phablet feature(telefonu tablet gibi yapmada denebilir) gibi birçok kendine has özelliği var şahsen denemeyi düşünüyorum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: aJHier
mertekin34

mertekin34

Üye
Ya rom bende yüklenmiyor xda'dan da indirdim yine olmadı, tüm wipe işlemlerini de yaptım. Kullanan var mı?

Üst Alt