[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

artistsefa

artistsefa

Üye
hocam kolay gelsingalaxy w cm11 20140413güncellemesini yükledim com.android.sistemui işlemi durdu diyor ekran siyah oluyor bu yazı geliyor com.android.sistemui yardımcı olabilirmisin build.prop mu düzenlemem gerekiyor başka launcer yükledim yine aynı oldu sizden cevap bekliyorum...

stackbyte

stackbyte

Üye
kurulumdan kaynaklanan sorun kardeşim o tekrar indir dosyaları olmazsa tekrar kur temiz şekilde

artistsefa

artistsefa

Üye
Tekrar kurdum zaten olmadı yine hata veriyor wipe işlemlerinin hepsini yaptım faktory resetledim olmuyor buildprop düzenlemesi varsa verirseniz yaparım iyi günler

stackbyte

stackbyte

Üye
buildprop le oynamıyoruz ki biz paşam valla :)

wonderall

Üye
Arkadaslar ii geceler oncelikle. Bu cm de yedek alma olayi nasil oluyor? Rehber vs degil ayarlari bile yedek almak istiyorum. Yani bilgisayardaki geri donusum noktasi gibi bir sey istiyorum mumkun mu? Son olarak ise ben rehberdeki isimlerin hepsini silmek yeni yedegimi koymak istiyorum ama coklu silme yapamiyorum. Bu mumkun mu?

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaslar ii geceler oncelikle. Bu cm de yedek alma olayi nasil oluyor? Rehber vs degil ayarlari bile yedek almak istiyorum. Yani bilgisayardaki geri donusum noktasi gibi bir sey istiyorum mumkun mu? Son olarak ise ben rehberdeki isimlerin hepsini silmek yeni yedegimi koymak istiyorum ama coklu silme yapamiyorum. Bu mumkun mu?
Bu dedigin yedegi recovery ile yapabilirsin.
Recovery moda gir
Backup abd restore
Backup from sdcar0(tel hafizasi)
Backup from sdcard1(hafiza karti)
Buna tikladiktan yaklasik 5-10 dakika icinde yedegini alir boyutu uygulama sayisina gore degisebilir geri donmek icinse
Restire from sdcard0 yada sdcard1 diyorsun hangisini yedeklediysen.

• Beğen
Tepkiler: wonderall

wonderall

Üye
Bu dedigin yedegi recovery ile yapabilirsin.
Recovery moda gir
Backup abd restore
Backup from sdcar0(tel hafizasi)
Backup from sdcard1(hafiza karti)
Buna tikladiktan yaklasik 5-10 dakika icinde yedegini alir boyutu uygulama sayisina gore degisebilir geri donmek icinse
Restire from sdcard0 yada sdcard1 diyorsun hangisini yedeklediysen.
Super ve mantikli aklima gelmemisti hic cok sagol ;) bir de rehberi biliyor musun cozumu var mi :) sunu da sorayim da icimde kalmasin:) cm 11 yedek aldim cm9 yukledim ya da farkli cm11 yukledim begenmedim sonra direk restore ile eski sistemime donebilir miyim?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Super ve mantikli aklima gelmemisti hic cok sagol ;) bir de rehberi biliyor musun cozumu var mi :) sunu da sorayim da icimde kalmasin:) cm 11 yedek aldim cm9 yukledim ya da farkli cm11 yukledim begenmedim sonra direk restore ile eski sistemime donebilir miyim?
Evet donebilirsin. Rehberi bilemiyorum.

• Beğen
genco15

genco15

Üye
Beyler cm 11 icin calisan s5 modu systemui vs var mi

eren2934

eren2934

Üye
Concact remover ile rehberi silip yedeği aktarabilirsin

• Beğen

ongbak96

Üye
arkadaşlar bu rom da hafıza kartımı telefon hafızası olarak nasıl kullanabilirim ? telefon hafızası nedense tamamen dolu .
hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanırsam telefonda hızlanma olur mu ?

stackbyte

stackbyte

Üye
depolama bölümüne gir ayarlar de orada göreceksin

ongbak96

Üye
depolama bölümüne gir ayarlar de orada göreceksin
depolama bölümünde sağ üstte üç nokta ya tıklayınca advanced storage settings var. oraya girip içindeki bölümü işaretleyince iş hallolur mu ?

stackbyte

stackbyte

Üye
evet olur işaretle swap system vold .... var ona tıkla tamamdır

aJHier

aJHier

Üye
Yeni Sürümde olan var mı Şuan?

stackbyte

stackbyte

Üye
maaleseff

aJHier

aJHier

Üye
Sanırım, okudugum Haberlere göre Android 4.4.3 Nexus 5'e Çıkmış.
Yani yakında Çok yakında olmasada Cm11.1 yada Cm11.2 Çıkabilir Bize. Arco desteğini sürdürürse.
tabi bu benim Düşüncem

• Beğen
Tepkiler: stackbyte ve kosovali41

scope_123

Üye
Hazidanda google i/o fuarinda android 4.5 i tanitacak ve adi LOLİPOP olacak. Ve cogu kaynaktan okudugum kadariyla root islemi 4.5 te yasaklanacakmis. Bekleyip gorecegiz.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Hazidanda google i/o fuarinda android 4.5 i tanitacak ve adi LOLİPOP olacak. Ve cogu kaynaktan okudugum kadariyla root islemi 4.5 te yasaklanacakmis. Bekleyip gorecegiz.

Herhangi bir yasak Android'in yapısına ters. Bu kadar gelişmesinin sebebi üçüncü taraf geliştiricilerdi, bunu da sağlayan en temelde root hakları. Bence o olmazsa Android'in hiçbir anlamı yok.

Üst Alt