[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

WMuharremW

Üye
Kardeşlerim bilenler cm11 03.23.14 versiyonunda en iyi performansı hangi ayarlarla? Hangi kernelle? Hangi programlarla alabiliriz ayrintili bilgi verseniz veya bir konu altinda paylaşsanız olur mu?

burak_909

burak_909

Üye
Kardeşlerim bilenler cm11 03.23.14 versiyonunda en iyi performansı hangi ayarlarla? Hangi kernelle? Hangi programlarla alabiliriz ayrintili bilgi verseniz veya bir konu altinda paylaşsanız olur mu?

bi kaç sayfa öncesine bak ordaki tavsiye edilen ayarları yaptım şu an CM11'den alabileceğim en iyi performansı alıyorum diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: WMuharremW ve aJHier

WMuharremW

Üye
Khan kernel 3.4.84 v1.8 in linkini bulamadim biri verebilir mi rica etsem?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tsklr

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR
aJHier

aJHier

Üye
@sir mordred Usta Telefona Swap Yapmak mantıklı mı? Hafıza kartı ile telefon hafızasını degiştirmek?
Ben Buyuk oyunlar yüklemedigim için hiç gerek duymadım.
16 gb Hafıza kartım var.
Yaparsam performans artışı olur mu?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred Usta Telefona Swap Yapmak mantıklı mı? Hafıza kartı ile telefon hafızasını degiştirmek?
Ben Buyuk oyunlar yüklemedigim için hiç gerek duymadım.
16 gb Hafıza kartım var.
Yaparsam performans artışı olur mu?

Swap işlemi genelde iç hafızanın yetmediği durumlarda önerilir ve yapılır örneğin boyutu yüksek oyunları swap ile rahatlıkla kurabilirsin ama oyun oynamıyorsan tavsiye etmem çünkü cihazın iç hafızası tüm sd kartlardan(class10 olsa bile) hızlıdır. Ve ayrıca swap yaptığın zaman sd kartının üzerine birçok yazma/silme işlemi yapılacağından sd kartının ömrü azalır ama son olarakda şunu söyleyeyim swap işleminin hiçbir zararı yoktur(sd kartının ömrünün kısalması haricinde)

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Swap işlemi genelde iç hafızanın yetmediği durumlarda önerilir ve yapılır örneğin boyutu yüksek oyunları swap ile rahatlıkla kurabilirsin ama oyun oynamıyorsan tavsiye etmem çünkü cihazın iç hafızası tüm sd kartlardan(class10 olsa bile) hızlıdır. Ve ayrıca swap yaptığın zaman sd kartının üzerine birçok yazma/silme işlemi yapılacağından sd kartının ömrü azalır ama son olarakda şunu söyleyeyim swap işleminin hiçbir zararı yoktur(sd kartının ömrünün kısalması haricinde)

Sağol usta. Yapmama gerek yok o zaman

stackbyte

stackbyte

Üye
Google Kamera Uygulaması Android 4.4+ 'ün ben kurdum kendi üstündekinden daha güzel sanki denemek isteyen olursa dropbox attım

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, MeeksTR, yokartk ve 1 kişi daha

wonderall

Üye
arkadaşlar bu cm 11 de telefonu modem olarak kullanabilir miyiz? yarın işim olacakta. internet erişimi istiyorum bilgisayardan

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Olur

sir mordred

sir mordred

Üye

Wifi ap yani wifi hotspot kullanman lazım böylelikle telefonundaki mobil datayı(interneti) paylaştırırsın ve sonrada bilgisayarda kablosuzdan telefonuma bağlanırsın

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

wonderall

Üye
aynen öyleymiş demin buldum güzel görünüyor sağol :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

aty3838

Üye
Cm11 de angry birds go hangi ayarlarla oynanıyo yardım lütfen

burak_102

burak_102

Üye
DualBoot nedir acaba bilgi verebilecek var mı?

Üst Alt