[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
Bir kac teknik ayarlama demissin onlari bizle paylasir mısın kardeşim?

Buyuk İhtimalle greenify ve Seeder olabilir.
parlalıklığı Kısma ,
Uykudayken Wifiyi kapatma.
Tabi En iyi Perfprmans ve Şarkı Süresini Greenify veriyor.

• Beğen
Tepkiler: burak_909 ve hasaneness

ongbak96

Üye
selamun aleyküm. bende bu rom u kurmak istiyorum. stabil bir rom mu? şu an rom kullanmıyorum yani stok rom deniyo heralde. sürekli uygulamalardayken kapanma hatası oluyo telefon arada reset atıyo çok sıkıntı oluyo. bu rom ile düzelir mi sorunlar. mesela whatsapp tan ana ekrana dönerken telefon bütün uygulamaları kapatıp yeniden açıyo gibi oluyo. bunun gibi şeyler.

bide 4.4 olduğu için vine , instagram gibi uygulamalarda video çekmemize olanak sağlıyomu bu rom ?

sir mordred

sir mordred

Üye
selamun aleyküm. bende bu rom u kurmak istiyorum. stabil bir rom mu? şu an rom kullanmıyorum yani stok rom deniyo heralde. sürekli uygulamalardayken kapanma hatası oluyo telefon arada reset atıyo çok sıkıntı oluyo. bu rom ile düzelir mi sorunlar. mesela whatsapp tan ana ekrana dönerken telefon bütün uygulamaları kapatıp yeniden açıyo gibi oluyo. bunun gibi şeyler.

bide 4.4 olduğu için vine , instagram gibi uygulamalarda video çekmemize olanak sağlıyomu bu rom ?

çalışmayan hiçbir özellik yok yani stabillik yüksek. karşılaştığın sorunların hiçbiriyle karşılaşmayacağına garanti verebilirim :) vine,instagram gibi uygulamalarda çalışması gerektiği gibi çalışıyor ama instagramda fotoğraf çekilebilirken kamera önizlemesi ekrana yansıtılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: ongbak96 ve hasaneness
aJHier

aJHier

Üye

Suana kadar Kullanacagın En iyi Rom olacagına iddaya girerim. Üstte bahsettiğin Sorunların hiçbiri yok
ama İnstagramda camera çalışmıyor.
Stabil ve Hızlı.
tavsiyem Bir önceki sürümü Kur ve Greenify ile beraber Kullan.
Link2SD ile gereksiz uygulamaları kaldır.

• Beğen
Tepkiler: ongbak96

ongbak96

Üye
çalışmayan hiçbir özellik yok yani stabillik yüksek. karşılaştığın sorunların hiçbiriyle karşılaşmayacağına garanti verebilirim :) vine,instagram gibi uygulamalarda çalışması gerektiği gibi çalışıyor ama instagramda fotoğraf çekilebilirken kamera önizlemesi ekrana yansıtılmıyor.
teşekkürler hocam cevabın için :) o zaman instagramdan foto çekmeyiz normal kamera dan çekip insta da paylaşırız :)

Suana kadar Kullanacagın En iyi Rom olacagına iddaya girerim. Üstte bahsettiğin Sorunların hiçbiri yok
ama İnstagramda camera çalışmıyor.
Stabil ve Hızlı.
tavsiyem Bir önceki sürümü Kur ve Greenify ile beraber Kullan.
Link2SD ile gereksiz uygulamaları kaldır.

hocam cevabın için sağol. yorumları okudum çoğu kişi bi önceki sürümü kullanıyo galiba. o sürümü nerden bulabilirim linki var mı? greenify dediğin olay ne hiç bilmiyorum k.bakma :)

aJHier

aJHier

Üye
teşekkürler hocam cevabın için :) o zaman instagramdan foto çekmeyiz normal kamera dan çekip insta da paylaşırız :)

hocam cevabın için sağol. yorumları okudum çoğu kişi bi önceki sürümü kullanıyo galiba. o sürümü nerden bulabilirim linki var mı? greenify dediğin olay ne hiç bilmiyorum k.bakma :)

Greenify : Telefon uykudayken seçtiğin uygulamaru uyutur. Yani telefon uykudayken çalışmaz ve Sarj yemez boşuna.
google Playden bulabilirsin.
Telfonu uyandırdıgında Uygulamalarda uyanır.

ongbak96

Üye

Greenify : Telefon uykudayken seçtiğin uygulamaru uyutur. Yani telefon uykudayken çalışmaz ve Sarj yemez boşuna.
google Playden bulabilirsin.
Telfonu uyandırdıgında Uygulamalarda uyanır.
teşekkürler hocam . ayıp olcak ama son olarak verdiğin linkteki 2014-03-23: CM-11.0 20140323-UNOFFICIAL olanı indirip kuracam dimi ?

sir mordred

sir mordred

Üye

evet ilk önce normal kameradan fotoğraf çekip daha sonra insta'da paylaşabilirsin

ama deneyebilirsin aslında instagramda fotoğraf çekiyor(hemde mükemmel) ama işte kamera önizlemesi tamamiyle siyah(yani neyi çektiğini göremeden instagram'da da fotoğraf çekebilirsin)

stackbyte

stackbyte

Üye
oğzuhan ne oldu f2fs işi :)

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar cm 11 kuracam ama hangi sürümünü kurmamı önerirsiniz arkadaş 20140323 sürümünü bayağı övmüş siz hangisini önerir siniz

sir mordred

sir mordred

Üye
oğzuhan ne oldu f2fs işi :)

recovery hazır(gerçekten f2fs destekli recovery derlemek işin %90'lık kısmıydı başardık kernel kısmı ise kolay) sadece f2fs destekli kernel kaldı ama işte Hakan'ın bugünlerde sınavları varmış o yüzden o derleyemez hafta içi kernel elime ulaşırsa denemelere başlarız :)

• Beğen
Tepkiler: stackbyte ve hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
bekliyorum haberin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
bu işleri(kernel derleme falan) ben yapıcam aslında da şu lanet olası laptopum hala tamir olmadı kafayı yiyecem :vur

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar cm 11 kuracam ama hangi sürümünü kurmamı önerirsiniz arkadaş 20140323 sürümünü bayağı övmüş siz hangisini önerir siniz

o dediğin sürümü kullanabilirsin.

hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
O kadarlık nesi vardi?

bi anlık unutkanlık nelere maloldu bir bilsen :) laptopun ekran panelini değiştirirken bataryayı üstünde unutmak gibi bir unutkanlık :) daha sonra paneli anakarta bağlayan soketin ucu alev aldı :) başka soket bulup yeni bir panelle denedik ama bu seferde ekran pembe görüntü veriyor anlamış değilim

Üst Alt