aJHier
Üye
Bir kac teknik ayarlama demissin onlari bizle paylasir mısın kardeşim?
Buyuk İhtimalle greenify ve Seeder olabilir.
parlalıklığı Kısma ,
Uykudayken Wifiyi kapatma.
Tabi En iyi Perfprmans ve Şarkı Süresini Greenify veriyor.
Bir kac teknik ayarlama demissin onlari bizle paylasir mısın kardeşim?
selamun aleyküm. bende bu rom u kurmak istiyorum. stabil bir rom mu? şu an rom kullanmıyorum yani stok rom deniyo heralde. sürekli uygulamalardayken kapanma hatası oluyo telefon arada reset atıyo çok sıkıntı oluyo. bu rom ile düzelir mi sorunlar. mesela whatsapp tan ana ekrana dönerken telefon bütün uygulamaları kapatıp yeniden açıyo gibi oluyo. bunun gibi şeyler.
bide 4.4 olduğu için vine , instagram gibi uygulamalarda video çekmemize olanak sağlıyomu bu rom ?
vine,instagram gibi uygulamalarda çalışması gerektiği gibi çalışıyor ama instagramda fotoğraf çekilebilirken kamera önizlemesi ekrana yansıtılmıyor.Suana kadar Kullanacagın En iyi Rom olacagına iddaya girerim. Üstte bahsettiğin Sorunların hiçbiri yokselamun aleyküm. bende bu rom u kurmak istiyorum. stabil bir rom mu? şu an rom kullanmıyorum yani stok rom deniyo heralde. sürekli uygulamalardayken kapanma hatası oluyo telefon arada reset atıyo çok sıkıntı oluyo. bu rom ile düzelir mi sorunlar. mesela whatsapp tan ana ekrana dönerken telefon bütün uygulamaları kapatıp yeniden açıyo gibi oluyo. bunun gibi şeyler.
bide 4.4 olduğu için vine , instagram gibi uygulamalarda video çekmemize olanak sağlıyomu bu rom ?
teşekkürler hocam cevabın içinçalışmayan hiçbir özellik yok yani stabillik yüksek. karşılaştığın sorunların hiçbiriyle karşılaşmayacağına garanti verebilirimvine,instagram gibi uygulamalarda çalışması gerektiği gibi çalışıyor ama instagramda fotoğraf çekilebilirken kamera önizlemesi ekrana yansıtılmıyor.
o zaman instagramdan foto çekmeyiz normal kamera dan çekip insta da paylaşırız 
Suana kadar Kullanacagın En iyi Rom olacagına iddaya girerim. Üstte bahsettiğin Sorunların hiçbiri yok
ama İnstagramda camera çalışmıyor.
Stabil ve Hızlı.
tavsiyem Bir önceki sürümü Kur ve Greenify ile beraber Kullan.
Link2SD ile gereksiz uygulamaları kaldır.

teşekkürler hocam cevabın içino zaman instagramdan foto çekmeyiz normal kamera dan çekip insta da paylaşırız
hocam cevabın için sağol. yorumları okudum çoğu kişi bi önceki sürümü kullanıyo galiba. o sürümü nerden bulabilirim linki var mı? greenify dediğin olay ne hiç bilmiyorum k.bakma![]()
teşekkürler hocam . ayıp olcak ama son olarak verdiğin linkteki 2014-03-23: CM-11.0 20140323-UNOFFICIAL olanı indirip kuracam dimi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Greenify : Telefon uykudayken seçtiğin uygulamaru uyutur. Yani telefon uykudayken çalışmaz ve Sarj yemez boşuna.
google Playden bulabilirsin.
Telfonu uyandırdıgında Uygulamalarda uyanır.
teşekkürler hocam cevabın içino zaman instagramdan foto çekmeyiz normal kamera dan çekip insta da paylaşırız
hocam cevabın için sağol. yorumları okudum çoğu kişi bi önceki sürümü kullanıyo galiba. o sürümü nerden bulabilirim linki var mı? greenify dediğin olay ne hiç bilmiyorum k.bakma![]()
oğzuhan ne oldu f2fs işi![]()

Arkadaşlar cm 11 kuracam ama hangi sürümünü kurmamı önerirsiniz arkadaş 20140323 sürümünü bayağı övmüş siz hangisini önerir siniz
Arkadaşlar cm 11 kuracam ama hangi sürümünü kurmamı önerirsiniz arkadaş 20140323 sürümünü bayağı övmüş siz hangisini önerir siniz
Bende bugün verdim umarim kaderlerimiz aynı olmazbu işleri(kernel derleme falan) ben yapıcam aslında da şu lanet olası laptopum hala tamir olmadı kafayı yiyecem![]()

Bende bugün verdim umarim kaderlerimiz aynı olmaz![]()
![]()
Bende bugün verdim umarim kaderlerimiz aynı olmaz![]()
![]()

O kadarlık nesi vardi?inşallah diyelim benim gibi 3 ay beklemede sonra![]()
O kadarlık nesi vardi?
laptopun ekran panelini değiştirirken bataryayı üstünde unutmak gibi bir unutkanlık
daha sonra paneli anakarta bağlayan soketin ucu alev aldı
başka soket bulup yeni bir panelle denedik ama bu seferde ekran pembe görüntü veriyor anlamış değilim