[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar bu roma uygun s4 touchwiz felan yokmu

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Var ben paylasmistim

sir mordred

sir mordred

Üye
İyi haberlerim var :)

Xda'dan bir geliştirici ile iletişime geçmiştim beraber F2FS desteğini galaxy w'ye getirmeye çalışıyoruz kerneli ve recovery'yi derliyoruz(muhtemelen dosyalar bu akşama hazır olur) tester aranıyor yardım etmek isteyen olursa pm'den bana ulaşsın şimdiden teşekkürler

Herkese iyi akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve aJHier

WMuharremW

Üye
Hocalarim siz boyle bu kadar cm11 i övüyorsunuz hatta galaxy w icin 2. hayat diyorsunuz.Ben cm11 i kuruyorum ama oyle ahım sahım bir sey bulamiyorum ya rica etsem su cm11 i diger cm sürümlerine gore bu kadar degerli kilan nedir lutfen ayrintili bilgi verir misiniz ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocalarim siz boyle bu kadar cm11 i övüyorsunuz hatta galaxy w icin 2. hayat diyorsunuz.Ben cm11 i kuruyorum ama oyle ahım sahım bir sey bulamiyorum ya rica etsem su cm11 i diger cm sürümlerine gore bu kadar degerli kilan nedir lutfen ayrintili bilgi verir misiniz ?

Nedenmi çünkü:
1-google'ın android 4.4 kitkatı 512 mb ram içeren cihazlar için optimize olarak çıkarması
2-4.4 kitkat ile birlikte gelen yeni özellikler ki ART gibi mükemmel bir özelliğin kullanıma açılması
3-İON desteğinin olması
4-İON desteği ile birlikte adreno grafik kartı sürücülerinin güncellenmiş olması(güncel sürücüler daha fazla grafik performansı ve akıcılık)
5-yine İON desteği ile birlikte arco tarafından kernel tümüyle güncellendi(Ki kernel işletim sisteminin beynidir,çekirdeğidir bu sebepten güncel kernel hem performansı artırır hemde tüm tekniksel alanlarda gelişmelere yol açar)
6-Hata yönünden cm9 olmasada diğer tüm cm versiyonlarından daha hatasız olması

Başlıca sebepler işte bunlar

• Beğen
Tepkiler: reckless86, WMuharremW ve hasaneness

gwonder34

Üye
ben yükledim cm9 a göre performans düştü. ayrıca telefonu kapatıp açınca 1-2 dk kendine gelmiyor. menüde falan geziyorum ama güç düğmesine basınca ekran kapanmıyor, flaşı açıp kapıyorum tepki vermiyor. 1 dk sonra falan flaş aniden yanıp sönüyor sonra düzeliyo yani hoşuma gitmedi hiç bu rom.

WMuharremW

Üye
Nedenmi çünkü:
1-google'ın android 4.4 kitkatı 512 mb ram içeren cihazlar için optimize olarak çıkarması
2-4.4 kitkat ile birlikte gelen yeni özellikler ki ART gibi mükemmel bir özelliğin kullanıma açılması
3-İON desteğinin olması
4-İON desteği ile birlikte adreno grafik kartı sürücülerinin güncellenmiş olması(güncel sürücüler daha fazla grafik performansı ve akıcılık)
5-yine İON desteği ile birlikte arco tarafından kernel tümüyle güncellendi(Ki kernel işletim sisteminin beynidir,çekirdeğidir bu sebepten güncel kernel hem performansı artırır hemde tüm tekniksel alanlarda gelişmelere yol açar)
6-Hata yönünden cm9 olmasada diğer tüm cm versiyonlarından daha hatasız olması

Başlıca sebepler işte bunlar
Allah razı olsun usta zamanla kendini daha çok belli edecek desem doğru bir tespit olur mu?

cntr555

Üye
Soru: Aşağıdaki link Yeni bir cm11 gücellemesi mi??????

Son düzenleme:
aJHier

aJHier

Üye
En son Sürümden Bir önceki Sürüme geri döndüm. Bir dahaki Sürümü bekliyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: reckless86 ve stackbyte
Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Salih hocam cm11 son surumundeyimde darkin romuna geceyim diyorumm ne dersiniz onerirmisiniz? Cm11 son surumden iyi midir?

Ben DARK CM kullanıyorum.. Stabil olsun diyorsan bunu yüklememiş olman hata bro :D
--
1-2 eksik var onları ayarlamayı vs gösteririm özelden..

aJHier

aJHier

Üye
İnş yeni sürüm erken gelir biraz.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
CM 11- 20140413 sürümünü daha denemedim ama CM 11 - 20140323 sürümündeki ses kalitesi de mükemmel olmuş daha önce bu cihazdan hiç böyle pürüzsüz ses almamıştım. En yüksek seste bile şışırtı yapmıyor. Heleki Bass kalitesi süper sanki araba hopörlöründen dinlermişcesine derinden hissettiriyor. Bu rom dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Birkaç teknik ayarlamalardan sonra hem şarjı olsun hemde performansı gayet başarılı. Yeni telefon almayı düşünüyordum bu romdan sonra s5 haricinde vazgeçtim :) CM 11 Wonder için Candır :D

• Beğen
Tepkiler: stackbyte, kosovali41 ve sir mordred

scope_123

Üye
Cm11 w icin cikis yolu fakat final surumunu alana kadar rahata eremeyecegiz gibi gorunuyor.

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar rom çok harika ama görsellik pek yok eğer cm 11 editleyen arkadaşlar varsa s4 yada s5 felan koyabilirlermi widgetlerle beraber

burak_909

burak_909

Üye
CM 11- 20140413 sürümünü daha denemedim ama CM 11 - 20140323 sürümündeki ses kalitesi de mükemmel olmuş daha önce bu cihazdan hiç böyle pürüzsüz ses almamıştım. En yüksek seste bile şışırtı yapmıyor. Heleki Bass kalitesi süper sanki araba hopörlöründen dinlermişcesine derinden hissettiriyor. Bu rom dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Birkaç teknik ayarlamalardan sonra hem şarjı olsun hemde performansı gayet başarılı. Yeni telefon almayı düşünüyordum bu romdan sonra s5 haricinde vazgeçtim :) CM 11 Wonder için Candır :D

Bir kac teknik ayarlama demissin onlari bizle paylasir mısın kardeşim?

Üst Alt