salih abi link verir misinVar ben paylasmistim

Usta atsan şunun linkini romu kurdum seni bekliyorumVar ben paylasmistim
Hocalarim siz boyle bu kadar cm11 i övüyorsunuz hatta galaxy w icin 2. hayat diyorsunuz.Ben cm11 i kuruyorum ama oyle ahım sahım bir sey bulamiyorum ya rica etsem su cm11 i diger cm sürümlerine gore bu kadar degerli kilan nedir lutfen ayrintili bilgi verir misiniz ?
Allah razı olsun usta zamanla kendini daha çok belli edecek desem doğru bir tespit olur mu?Nedenmi çünkü:
1-google'ın android 4.4 kitkatı 512 mb ram içeren cihazlar için optimize olarak çıkarması
2-4.4 kitkat ile birlikte gelen yeni özellikler ki ART gibi mükemmel bir özelliğin kullanıma açılması
3-İON desteğinin olması
4-İON desteği ile birlikte adreno grafik kartı sürücülerinin güncellenmiş olması(güncel sürücüler daha fazla grafik performansı ve akıcılık)
5-yine İON desteği ile birlikte arco tarafından kernel tümüyle güncellendi(Ki kernel işletim sisteminin beynidir,çekirdeğidir bu sebepten güncel kernel hem performansı artırır hemde tüm tekniksel alanlarda gelişmelere yol açar)
6-Hata yönünden cm9 olmasada diğer tüm cm versiyonlarından daha hatasız olması
Başlıca sebepler işte bunlar
Soru: Aşağıdaki link Yeni bir cm11 gücellemesi mi??????
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En son Sürümden Bir önceki Sürüme geri döndüm. Bir dahaki Sürümü bekliyeceğim.
Salih hocam cm11 son surumundeyimde darkin romuna geceyim diyorumm ne dersiniz onerirmisiniz? Cm11 son surumden iyi midir?
Nerelerdesin sen ya?Ben DARK CM kullanıyorum.. Stabil olsun diyorsan bunu yüklememiş olman hata bro![]()
--
1-2 eksik var onları ayarlamayı vs gösteririm özelden..

CM 11 Wonder için Candır 
CM 11- 20140413 sürümünü daha denemedim ama CM 11 - 20140323 sürümündeki ses kalitesi de mükemmel olmuş daha önce bu cihazdan hiç böyle pürüzsüz ses almamıştım. En yüksek seste bile şışırtı yapmıyor. Heleki Bass kalitesi süper sanki araba hopörlöründen dinlermişcesine derinden hissettiriyor. Bu rom dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Birkaç teknik ayarlamalardan sonra hem şarjı olsun hemde performansı gayet başarılı. Yeni telefon almayı düşünüyordum bu romdan sonra s5 haricinde vazgeçtimCM 11 Wonder için Candır
![]()