[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder34

Üye
Evet yapılabilir ama kirli bir şekilde romu yüklemiş olursun bu yüzden sorunlar meydana gelebilir

o halde factory de mi yapmam lazım? sanırım uygulamalar falan gidiyor o zaman. titanium backup kullanmadan apk ve ayarları koruyarak atamaz mıyız güncellemeyi?

sir mordred

sir mordred

Üye
o halde factory de mi yapmam lazım? sanırım uygulamalar falan gidiyor o zaman. titanium backup kullanmadan apk ve ayarları koruyarak atamaz mıyız güncellemeyi?

Bende öyle yapıyorum zaten ilk önce titanium backupla yedekleyeceğim uygulamaları veri+uygulama olarak yedekliyorum daha sonra romu temizce yüklüyorum en son olarakta titanium backupla uygulamaları verileriyle birlikte tekrar restore yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: gwonder34

emrah166

Üye
Bende öyle yapıyorum zaten ilk önce titanium backupla yedekleyeceğim uygulamaları veri+uygulama olarak yedekliyorum daha sonra romu temizce yüklüyorum en son olarakta titanium backupla uygulamaları verileriyle birlikte tekrar restore yapıyorum
Nasil yaptigini daha ayrintili aciklayabilir misin hocam?

sir mordred

sir mordred

Üye
Nasil yaptigini daha ayrintili aciklayabilir misin hocam?

Yedeklemeyi soruyorsan titanium backup'ı indir daha sonra istediğin uygulamaları yedekle
Yeni romu kurduktan sonra titanium backup'ı tekrar indir ve yedeklediğin uygulamaları tekrar geri restore et

stackbyte

stackbyte

Üye
Oğuzhan bu pa gapps ile normal gapps arasında hangisi iyi paşam

emrah166

Üye
Yedeklemeyi soruyorsan titanium backup'ı indir daha sonra istediğin uygulamaları yedekle
Yeni romu kurduktan sonra titanium backup'ı tekrar indir ve yedeklediğin uygulamaları tekrar geri restore et
Ama bu soylediginizi yapmak icin titanium un pro apksi lazim sizde linki var mi paylasabilir misiniz?

stackbyte

stackbyte

Üye
Oğuzhan bu pa gapps ile normal gapps arasında hangisi iyi paşam

sir mordred

sir mordred

Üye
Pa gapps ile normal gapps aynı gapps dosyaları fakat tek farkları içerdikleri launcher.
Normal gapps cyanogenmodun trebutchet launcher'ını içeriyor
Pa gapps'ta ise google experience launcher var
Ama bu soylediginizi yapmak icin titanium un pro apksi lazim sizde linki var mi paylasabilir misiniz?

Bende normal ücretsiz olan versiyonu var gayette iyi iş görüyor

wonderall

Üye
Pa gapps ile normal gapps aynı gapps dosyaları fakat tek farkları içerdikleri launcher.
Normal gapps cyanogenmodun trebutchet launcher'ını içeriyor
Pa gapps'ta ise google experience launcher var

Bende normal ücretsiz olan versiyonu var gayette iyi iş görüyor
hangisini kullanayım sence? dostum bir de bizim tanıdıklar galaxy ace e rom atabilir miyiz diye soruyorlar sağlam kaynak rom lazım nerden bulabiliriz ki?

sir mordred

sir mordred

Üye
hangisini kullanayım sence? dostum bir de bizim tanıdıklar galaxy ace e rom atabilir miyiz diye soruyorlar sağlam kaynak rom lazım nerden bulabiliriz ki?

Pa gapps kullanıcaksan özelliklerini nasıl kullanabileceğinide bilmen lazım(örneğin ok google sesli komutları gibi)
Diğer soruna gelirsek rom işleri için en sağlam kaynak xda'dır tabi ingilizce şart

wonderall

Üye
Pa gapps kullanıcaksan özelliklerini nasıl kullanabileceğinide bilmen lazım(örneğin ok google sesli komutları gibi)
Diğer soruna gelirsek rom işleri için en sağlam kaynak xda'dır tabi ingilizce şart
trebutchet kalsın ya pa ya bulaşmayam şimdilik :) sağol xda takip sıkıntılı bende ama yaparız bakalım.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
stackbyte

stackbyte

Üye
trebutchet launcher iyidir ya :) nova da güzel o da kullanılabilir :)

Podcast

Üye
S.a Bu 11'e artık geçişi yapalımmı hatalar falan ne alemdeler bilgi verirmisiniz teşekkür ederim şimdiden

stackbyte

stackbyte

Üye
Geçmelisin hatalar hemen hemen yok performansı mükemmel şarjıda iyi gidiyor cm9 dan iyi durumda şu an

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, Podcast ve hasaneness

Podcast

Üye
Geçmelisin hatalar hemen hemen yok performansı mükemmel şarjıda iyi gidiyor cm9 dan iyi durumda şu an
teşekkür ederim evet hasaneness kardeşiminde dediği gibi dalvik mi art mı kullanıyım.
pa gapps dikkatimi çekti şuan onu indiriyorum normali yerine oda art uyumluydu sir mordred öyle paylaşmış sanırım :)

kosovali41

kosovali41

Üye
S.a Bu 11'e artık geçişi yapalımmı hatalar falan ne alemdeler bilgi verirmisiniz teşekkür ederim şimdiden
Hocam şöyle söyleyeyim. 23.03.2014 tarihinde çıkanı kullanıyorum, yeni sürüme haftaya geçeceğim. 3 hafta önce yükledim CM11'i 2 senedir alamadığım performansı 3 haftadır söke söke alıyorum telefondan. Şöyle bir yaşadığımı da anlatayım: Wonder olan arkadaşım var. Telefonunu değiştirmeyi düşünüyordu. Onun telefonuna da yükledim. Eleman her gün istisnasız gördüğünde teşekkür ediyor. Değiştirmekten vazgeçti. Kesinlikle abartmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Podcast
stackbyte

stackbyte

Üye
dalvik'teyim art'ta denedim ama uygulamalar art'ı kaldırmadığı için sıkıntı çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: Podcast

Üst Alt