Saol kardesimMüzik dinlerken şarj daha az gidecek daha az şarj kullanacağız paşam
Suan Saf cm kurulu Khan kernelle.
acaba 0 dan mı Kursam yoksa Update şeklinde mi yapsam daha iyi olur ? @sir mordred usta
Sıfırdan kurmak en iyisi olur nedenmi çünkü hem telefon hafızasındaki gereksiz artık dosyalardan kurtulursun ki bu performansı artırır ayrıca romun yeni versiyonu sisteme tamı tamına eksiksiz oturmuş olur bu sebepten en hatasız şekilde romu kullanabilirsin işte bu yüzden yeni versiyonu sıfırdan kurmanı tavsiye ederim

Usta aradımda Bulamadım . Pa gapps linki var mı elinnde. ART uyumlu?Yeni versiyonda 2 büyük hata çözümü var:
1-Artık Lpa aktifken apollo müzikleri gayet iyi oynatıyor(önceden lpa aktifken apollo müzikleri oynatamıyordu) dolayısıyla artık lpa sorunsuz
2-bazı arkadaşlar bildirmişti bazen müzik dinlerken home tuşuna basıp anamenüye dönünce müzik kulaklıktan değilde hoparlörden geliyordu ama bu sorun pa gapps yüklü dolayısıyla google experience launcher yüklü telefonlarda oluyordu işte yeni versiyonla bu sorunda çözüldü artık gönül rahatlığıyla pa gapps yükleyebilir google experience launcher kullanabilirsiniz
@hasaneness @melodileriyakar hadi gözümüz aydın bu sorun yüzünden otobüste rezil olmayacağız artık![]()
Usta aradımda Bulamadım . Pa gapps linki var mı elinnde. ART uyumlu?
Buyur kardeşim:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 madde en sevindigim hemen kurmaliyim guncellemeyi :-):-)Yeni versiyonda 2 büyük hata çözümü var:
1-Artık Lpa aktifken apollo müzikleri gayet iyi oynatıyor(önceden lpa aktifken apollo müzikleri oynatamıyordu) dolayısıyla artık lpa sorunsuz
2-bazı arkadaşlar bildirmişti bazen müzik dinlerken home tuşuna basıp anamenüye dönünce müzik kulaklıktan değilde hoparlörden geliyordu ama bu sorun pa gapps yüklü dolayısıyla google experience launcher yüklü telefonlarda oluyordu işte yeni versiyonla bu sorunda çözüldü artık gönül rahatlığıyla pa gapps yükleyebilir google experience launcher kullanabilirsiniz
@hasaneness @melodileriyakar hadi gözümüz aydın bu sorun yüzünden otobüste rezil olmayacağız artık![]()
stackbyte hocam ben orjinal rom kullanıyorum en son koyduğunuz romu yüklersem gapps ve kernel yüklememe gerek varmı yoksa kerneli ve gapps ı içinde mi sadece kursam olurmu anlatımdaki gibi ?
Performans konusunda bir artis olmusmu yeni guncellemede?

Yeni versiyonda 2 büyük hata çözümü var:

güncelleme yaparken factory reset yapmadan sadece wipe cache ve dalvik cache yapıyoruz değil mi? üstüne tekrar gaps falan kurmaya gerek yok yani?