[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
İyi olur aslinda teknik bilgin ve java bilginin yeteri kadar olduguna eminim zaman malesef hak veriyorum sana kardesim
Kimse yanlis anlamasin surda bizler (ben dahil) rom editlemeye zaman bulamiyorken arco surekli guncelleme veriyor baska telde olsa ve bu bildigim kadariyla uzun suren bi islem cok sevap isliyor :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Oldukca uzun bir is hasan kardesim bu nedenle ben isin biraz kolay kismina backup rom yayinlAmaya yoneliyorum mecburen ;)Mesela yarin birtane daha yayinliycam

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm10S5 tema s4 lunc

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Link hazir yarin konu acicam deniyim dersen link atArim ozelden

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Link hazir yarin konu acicam deniyim dersen link atArim ozelden

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tmm kardesim

• Beğen

scope_123

Üye
Bu s5 tema cikti iyi oldu gercekten hos bir gorunume sahip olduk.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

T.serdar

Üye
Arkadaslar oyun performans olarak 4.2.2 mi daha iyi yoksa 4.4.2 mi? Pil ve stabilite icinde gecerli

sir mordred

sir mordred

Üye
Benden başka Cm11 son sürümü kullanan varmı? Ve eğer varsa bana pm'den ulaşabilir mi?
Flaşlanabilir yeni adreno sürücüleri yaptım ben denedim sorun yok(ve adreno sürücülerinin güncellenmesinden kaynaklı olarak grafikler daha akıcı hale geldi diyebilirim)
Dediğim gibi ben denedim sorun yok ama başka birinin daha onayına ihtiyacım var yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

stackbyte

stackbyte

Üye
ben kullanıyorum atabilirsin bana oğuzhan

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

T.serdar

Üye
4.4.2 kasmaya vasladi diye az once 4.2.2 gecis yaptim ama romun yedegini aldim performans artarsa deneyebilirim

burak_102

burak_102

Üye
Benden başka Cm11 son sürümü kullanan varmı? Ve eğer varsa bana pm'den ulaşabilir mi?
Flaşlanabilir yeni adreno sürücüleri yaptım ben denedim sorun yok(ve adreno sürücülerinin güncellenmesinden kaynaklı olarak grafikler daha akıcı hale geldi diyebilirim)
Dediğim gibi ben denedim sorun yok ama başka birinin daha onayına ihtiyacım var yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
ben kullanıyorum atabilirsin severek denerim

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
deniyorum hemen yazacağım sonucu :)Şu an itibari ile kurdum sıkıntı olmadı sorun yaratmadı. Bir akıcılık var grafiklerde paylaşılabilir kardeşim.

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Teşekkürler arkadaşlar linki pm'den atarım@stackbyte @burak_102
Geri dönüşlerinizi bekliyor olacağım ona göre yayınlayacağım yada yayınlamayacağım
Tekrar teşekkürler

Yaklaşık iki saattir telefonu elimden düşürmedim, eskisinden daha akıcı olmuş eline sağlıkbana hızlı kamera uygulaması önerir misiniz? Stock kamera çok yavaş

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
Yaklaşık iki saattir telefonu elimden düşürmedim, eskisinden daha akıcı olmuş eline sağlıkbana hızlı kamera uygulaması önerir misiniz? Stock kamera çok yavaş

bana da lazım kamera hepsini denedim google playden hoşuma gitmedi

scope_123

Üye
4.4.2 stock kamerasını bende beğenmiyorum 4.4.2 ye kadar olan sürümlerin kamere performansı iyi. Google Playden camera360 uygulamasını öneririm fonksiyon ve akıcı çekim açısından.

• Beğen
Tepkiler: burak_102

Üst Alt