[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni karnelde şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Değişen, sadece biraz daha şarj durumu, şimdilik göze batan bu.

Khan yeni kerneli deneyenlerden görüş alabilirmiyim sıkıntı varmı?

şarjla ilgili yenilik yapmışlar

Şarjla ilgili yenilik yok da hata çözümü var(bug fix)
Önceki kernelde şöyle bir şarj sorunu vardı:telefon kapalı iken şarj ederken ekran kapanmıyordu sürekli ekran ışığı yanıyordu
Yeni kernelde Hakan'la birlikte bu sorunu çözdük. Ayrıca yeni kernelde birkaç performans geliştirici kod değişiklikleri var

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

burak_102

burak_102

Üye
Şarjla ilgili yenilik yok da hata çözümü var(bug fix)
Önceki kernelde şöyle bir şarj sorunu vardı:telefon kapalı iken şarj ederken ekran kapanmıyordu sürekli ekran ışığı yanıyordu
Yeni kernelde Hakan'la birlikte bu sorunu çözdük. Ayrıca yeni kernelde birkaç performans geliştirici kod değişiklikleri var

Gördüm hocam teşekkür etmişler sana

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
S.a gençlik :) birşey danışıcam ustatlar bu linkteki rom hakkında ne düşünüyorsunuz cm 11 kullandım şarj baya kısa gidiyor sıkıntı olmaya başladı :) linkteki rom hakkında ne düşünüyorsunuz iyimi ? :)

en-sel

en-sel

Üye
S.a gençlik :) birşey danışıcam ustatlar bu linkteki rom hakkında ne düşünüyorsunuz cm 11 kullandım şarj baya kısa gidiyor sıkıntı olmaya başladı :) linkteki rom hakkında ne düşünüyorsunuz iyimi ? :)
Ben bir ara denemiştim çok basit arayüzü var cm9 daha güzel bundan

• Beğen

wonderall

Üye
cm 11 v1.9 kullanırsanız buraki 362 likte yeniden başlatma sorunu var. benden tavsiye kapatıp açın. telefon salak salak git gel yaşıyor ekranda.şarj olarak ta batarya kalibrasyonu yapın. faydasını gerçekten gördüm cm 11 de. şu programı internet açıkken kullanın düzelecektir. repair battery google play de yer alıyor. greenify ve battery doctor da indirin kurun on numara oluyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Bi süre wonder kullanmam lazım.öneriyor musunuz?Batarya performansı nasıl :hmm

sir mordred

sir mordred

Üye
cm 11 v1.9 kullanırsanız buraki 362 likte yeniden başlatma sorunu var. benden tavsiye kapatıp açın. telefon salak salak git gel yaşıyor ekranda.şarj olarak ta batarya kalibrasyonu yapın. faydasını gerçekten gördüm cm 11 de. şu programı internet açıkken kullanın düzelecektir. repair battery google play de yer alıyor. greenify ve battery doctor da indirin kurun on numara oluyor.

Sorun kernelin temiz yüklenmemesinden kaynaklanıyor olabilir

Ben şuan khan 1.9'u kullanıyorum dediğin gibi yeniden başlatma sorunuyla hiç karşılaşmadım. Kerneli yüklemeden önce ve yükledikten sonra wipe cache + wipe dalvik cache yaptınmı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kernelde bende bir sorunla karsilasmadim

Legendary.

Legendary.

Üye
kullanan kim var bunu şimdi ?:hmmm

Bysalih41

Bysalih41

Üye
İki gun once kullandim ben sorun yok simdi cm10 dayim

lafactorial

lafactorial

Üye
Dostum kerneli derleyen benim. Gerekli testleri yapıp yayınlıyorum ve herhangi bir sorun olsa zaten yayınlamam...
ve şimdiye kadar herhangi bir geri bildirim gelmedi yeniden başlatmayla ilgili...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Dostum kerneli derleyen benim. Gerekli testleri yapıp yayınlıyorum ve herhangi bir sorun olsa zaten yayınlamam...
ve şimdiye kadar herhangi bir geri bildirim gelmedi yeniden başlatmayla ilgili...
Kesinlikle eline saglik

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
Legendary.

Legendary.

Üye
Batarya performansı nasıl stock kadar olsa bile razıyım :( Kasma felan var mı acaba kardeşim ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@lafoctorial kernel gercekten mukemmel rom editlemeyi dusunuyormusunEline saglik
Batarya performansı nasıl stock kadar olsa bile razıyım :( Kasma felan var mı acaba kardeşim ?
Kerneli soruyirsan iyi

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
Legendary.

Legendary.

Üye
yeniyim daha ilk kez olacak yükleceğim room hakkında sordum :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Stock kadar

Üst Alt