[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

emrah166

Üye
Bu gercekten bi kernel ama icinde galiba aroma yukleyici varmis o aroma yukleyici bolumunde hangi secenekleri secmeliyiz?

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
Yeni sürüm çıktı. hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014/03/11: CM-11.0 20.140.311-YERLİ [ ]
    MD5SUM: 4fe488467dfbf33a95e8363bb758871b
    • Güncelleme Adreno blobs
    • CM ile senkronize
    • Kernel 3.4.82

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve melodileriyakar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Vay geldi sonunda, birazdan kurucam hemen. Demek ki milestone u bekliyodu heralde Arco başkan, neler yeni?

Son düzenleme:
  • Beğen

WMuharremW

Üye
Kardeşlerim yorumlarınızı bildirin yeni güncelleme ile ilgili

scope_123

Üye
Önceli versiyonda olan hataları deneyeceğim elimden geldiğince birazdan. Şu anda söyleyebileceklerim:

İlk açılış arka plan siyah olmuş
Güvenli SMS uygulaması kullanılsın mı diye soruyor (ilk ayarlarda)
Güzel bir gelişme menü tamamen Türkçe :)

• Beğen
aJHier

aJHier

Üye
Sonunda.d

scope_123

Üye
:)

Son düzenleme:

Antinomi

Üye
Arkadaşlar benim tlefonda mı bir sorun var anlamadım buradan indirdiğim dosyaları MWN6 dan yüklemeye çalışıyorum (Status 7) aborted yapıyor. çözümü bilen var mı?

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Arkadaşlar benim tlefonda mı bir sorun var anlamadım buradan indirdiğim dosyaları MWN6 dan yüklemeye çalışıyorum (Status 7) aborted yapıyor. çözümü bilen var mı?

Bende de kernel flashlarken status 7 hatası veriyor sürekli.

sir mordred

sir mordred

Üye
Henüz deneyemedim ama changelog'dan(değişiklikler listesi) anlaşılacağı üzere adreno sürücüleri(drivers,blobs) güncellenmiş bu demek oluyorki yeni sürümde eski sürümlerde basımiza gelen grafik hatalarının hepsi çözülmüş olabilir bakalım deneyip görücez :bira:

scope_123

Üye
Aynen performans ayarlarinda goruntuyle ilgili ayar var. Super olmus. Orn ses acma kapama sirasinda ekrana gelen sesle ilgili ayar ekrani saydam oluyor.

Antinomi

Üye
Benim sorunuma yapılabilecek bir durum var mı ? önce Kernel yükleyip sonra mı Cm 11 i yükliyeyim. Öyle bir durum varsa uygun bir Kernel linki verir? misiniz?

sir mordred

sir mordred

Üye
Benim sorunuma yapılabilecek bir durum var mı ? önce Kernel yükleyip sonra mı Cm 11 i yükliyeyim. Öyle bir durum varsa uygun bir Kernel linki verir? misiniz?

Önce kernel sonra rom yüklenmez neden çünkü zaten kernel romun üstüne kurulur tam tersi değil. Statüs 7 hatasına elince bende bu hatayı aldım ve araştirmalarıma göre henüz bir çözümü yok maalesef ama genellikle eski cwm sürümlerinin bu soruna neden olduğu düşünülüyorAyrıca yeni versiyon cm11 yükleyenlerin henüz custom kernel yüklemesini tavsiye etmem(hurtsky veya khan kernel gibi) çünkü arco son versiyonda yaptıği değişiklikleri henüz github'dan paylaşmadı bu sebeptendirki kernel geliştiricileri yeni cm11 versiyonuna adapte kernel yapamazlar bu sebeplerden dolayı bekleyin hurtsky yada lafactorial yeni versiyon kerneli çıkardıklarında yükleyebilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Antinomi

Antinomi

Üye
Uzun zamandır cm-9 yüklüydü. Cm-11 olmadığı için Touchwi3 i kurmayı denedim (10 dk öncesi) kuruldu. Telefonda mı hata yoksa programda mı onu test etmek için yapılan bir girişim diyebiliriz. Link de sorun olma durumu da değerlendirildi ama hala aynı hata. İlginç , yapılabilecek bir çözüm arayışındayım. Çözebilen lütfen bilgi göndersin.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar sonunda güncelleme gelmiş şimdi indiriyorum sabırsızlandım.:halay3: Kullanan arkadaş varsa rom nasıl bilgi verebilir mi?

scope_123

Üye
Cm kernelde sarj ve hiz boyleyse custom kernelleri dusunemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Uzun zamandır cm-9 yüklüydü. Cm-11 olmadığı için Touchwi3 i kurmayı denedim (10 dk öncesi) kuruldu. Telefonda mı hata yoksa programda mı onu test etmek için yapılan bir girişim diyebiliriz. Link de sorun olma durumu da değerlendirildi ama hala aynı hata. İlginç , yapılabilecek bir çözüm arayışındayım. Çözebilen lütfen bilgi göndersin.
Kardeşim cwm sürümün güncel mi aceba?

Antinomi

Üye
6.0

Üst Alt