[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Cm10 final ile cm11 i antutu da karsilastirdim hurtsky kernel in ayni ayarlarini kullandim kosullar ayniydi yani cm10 200 puan daha yuksek aldi sasirdim acikcasi.

sir mordred

sir mordred

Üye
Cm10 final ile cm11 i antutu da karsilastirdim hurtsky kernel in ayni ayarlarini kullandim kosullar ayniydi yani cm10 200 puan daha yuksek aldi sasirdim acikcasi.

Antutu testi test yapıldığı an birçok değişken ve parametreye bağlı olarak farklılık gösterir(mesela ram kullanımı aşırı değişkendir siz uygulamayı kapattığınızı sandığınız halde uygulama wakelock yaparak cihazinizi uyandirir ramini ve işlemci gücünü kullanır ki bu da antutuda farklılıklar oluşturur) ki hurtsky kernelin cm10 ve cm11 için versiyonları tamamiyle farklıdır(farklı kernel kodları içerir) bu sebeplerdendir ki xda'da antutu skoruna pek değer verilmiyor(bu değer vermeyenlere bende dahilim)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

scope_123

Üye
antutu ya cok takilmamak lazim degiskenlik oluyor simdi iki kere ust uste test yapsam ayni skor cikmayacak fakat kullanicilar icin bir fikir oluyor bu puan. Zamaninda 7200 aldigimda oldu cm11 de.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Hurtsky kerneli flashlarken install aborted diye hata verdi, gerekli adımları uygulamıştım niye böyle yaptı acaba?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
İndirdigin dosya bozuk olabilir

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Zipten çıkarmadım ve rev sürümü sanırım. Xda dan indirdim, bi altında rev yazmayan bi versiyon var onu mu deneyeyim?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Farketmez cm surumu ile kerneli karsilastir mesela cm11 e cm11 kerneli indir dosyayi tekrar indir

atacannn

atacannn

Üye
Arkadaşlar Hurtsky'nin kullandığınız kernel bu mu

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11 de alternatif bir kernel

atacannn

atacannn

Üye
Bunu mu kurmalıyız ayrıca performans ayarlarını nasıl yapmalıyız? Acıkcası telefonda hiç oyun oynamıyorum kasılma olmasın yeter bana :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
O zaman onu kur hic bir ayar yapma

atacannn

atacannn

Üye
tskler

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rica ederim

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Flashlamıyor kerneli, 4-5 kez indirdim yüklenirken hata veriyor.

atacannn

atacannn

Üye
Ben flashladım şu anda çalışıyor.

atacannn

atacannn

Üye
Zipi normal rom Flashlar gibi flashlıyoruz demi? Sürekli hata alıyorum.
evet o şekilde yapıyorsun en üsteki kerneli indirdim ve kurdum sıkıntı cıkmadı bende

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ben de ordan indiriyorum her seferinde installation aborted diye hata veriyor. Cwm 6.0.4.5

atacannn

atacannn

Üye
Valla kardeş çok fazla anlamıyorum ben ama kurmadan önce wipe cache, dalwik cache sonra kerneli yükledim tekrar wipeleri uyguladım sonra yeniden başlattım sıkıntı çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

Üst Alt