sir mordred
Üye
Çokk teşekkürler görsellik için performanstan vazgeçemem heralde![]()
Rica ederim.
Çokk teşekkürler görsellik için performanstan vazgeçemem heralde![]()
Arkadaşlar telefon şu an şarjda doluluk yüzde 52 gösteriyor ve fazla ilerlemiyor telefonu yeniden başlatınca ise yüzde 80e çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim.
custom rom kullanıyorsan bu kalibre ile ilgili bir sorun custom romların genelinde var bu sıkıntıArkadaşlar telefon şu an şarjda doluluk yüzde 52 gösteriyor ve fazla ilerlemiyor telefonu yeniden başlatınca ise yüzde 80e çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim.
Bu gece %40 sarjla yattim ve sarja takmadim %41 sarjla uyandim buda garipcustom rom kullanıyorsan bu kalibre ile ilgili bir sorun custom romların genelinde var bu sıkıntı

hatır şarj ilerliyor ama cok yavaş şekilde fakat telefonu yeniden başlattığmda yüzde 20 gibi bir oranda yükseliyorŞarj olmada sorun yok senin karşilaştigin nasil bir sorun anlamadim biraz daha açarmisin şarja bağladığinda %52'den yukarı çıkmıyormu ve durum cubugundaki pil halkasi dönüyormu? Diğer soruna gelirsek evet şarj kalibresi sorunu var yani şarj olurken telefonu yeniden başlatırsaniz şarj yüzdeniz değisebilir o yüzden şarj olurken telefonu yeniden başlatmamaya özen gösterin
hatır şarj ilerliyor ama cok yavaş şekilde fakat telefonu yeniden başlattığmda yüzde 20 gibi bir oranda yükseliyor
Teşekkürler google playdeki batarya kalibrasyon programları işe yarıyor mu ?Şarj ilerliyorsa yavaş ola bile sorun yok demektir(yani şarj oluyor) diğer olaya gelirsek dediğim gibi şarj kalibresi sorunu var bu yüzden şarj olurken telefonu yeniden başlatmamanı tavsiye ederim(gereksiz zaten)
Teşekkürler google playdeki batarya kalibrasyon programları işe yarıyor mu ?
anladım şimdi forumda genel olarak telefona yeni rom yüklediğiniz zaman batarya kalibrasyonu yapmanız gerekiyor diyorlar bende cm 11'i bugün yükledim fakat kalibre etmedim.Denemediğim için bişey diyemiycem
anladım şimdi forumda genel olarak telefona yeni rom yüklediğiniz zaman batarya kalibrasyonu yapmanız gerekiyor diyorlar bende cm 11'i bugün yükledim fakat kalibre etmedim.
Bu gece %40 sarjla yattim ve sarja takmadim %41 sarjla uyandim buda garip![]()
Ben hic konusmiyim o zamanbende Gece %23 le yattım
uyandıgımda %29 olmus.d

kullanılan roma göre değişir bu, tlfn ekran kapatılınca kendini uyku moduna alır uyku modundan kastım dinlenmeye geçer ve pil yüzdesinde artış olur bu doğal benceBen hic konusmiyim o zaman![]()
Kalibrasyon için program kullanmaniza gerek yok arkadaşlar. Yeni bir rom yuklediginizde doğal olarak şarj sorunu yaşarsınız. Birkaç kez şarj ettikten sonra normale döner. Kalibrasyon için şarjı tam olarak bitirin tel hiç açılmayacak hale gelsin sonra tel kapalı halde şarj edin. Sonra şarj takiliyken teli açın yine dolmasını bekleyin. Dolunca sarji çıkarıp teli normal kullanın ama yine sifirlanana kadar şarj veya usb baglamayın. Aynı işlemi birkez daha yaparsanız işlem tmm. Bataryadan daha yüksek verim alırsınız. Ek olarak sir mordred in dediği gibi tel şarjdayken aç kapa yaparsanız kalibrasyon bozulur.anladım şimdi forumda genel olarak telefona yeni rom yüklediğiniz zaman batarya kalibrasyonu yapmanız gerekiyor diyorlar bende cm 11'i bugün yükledim fakat kalibre etmedim.
hallettim saolasin tesekkur ederim tekrarDosyalar yok derken önceki kullandığın romdan kalan dosyalar ise maalesef onları geri getiremezsin

sir mordred arco ' ya mail atamıyor musun son durum nedir ? Nasıl olacak diye iyice kullanan azaldı wonder'ı ya üzerinde editleyende kalmadı işin ilginç yanı![]()
sir mordred arco ' ya mail atamıyor musun son durum nedir ? Nasıl olacak diye iyice kullanan azaldı wonder'ı ya üzerinde editleyende kalmadı işin ilginç yanı![]()