yarenefe
Üye
Pilden kaynakli rom ile alakasi yok bence
acaba telefonu çok mu yoruyor diye düşünüyorum.. 2000 mahlık pil alayım dedim telefoncu önermedi telefona zarar verir diyerek.
Pilden kaynakli rom ile alakasi yok bence
Tlfcu daha iyi bilir ama zarar verse uretilmez diye dusunuyorumacaba telefonu çok mu yoruyor diye düşünüyorum.. 2000 mahlık pil alayım dedim telefoncu önermedi telefona zarar verir diyerek.
Wonder unutulacak cihaz degil
Kavgalarda goruyorum aradaYapma gözünü seveyim,
Yıl: 2014 olmuş kimsenin elinde 3310 görüyormusun ?
2020 de halâ wondermı kullanacaksın ?
ama wonder o dayaniklilikta degil sanirim. En fazla 2 tas catlasa 3 yilda tarihe karisirarkadaşlar ben yaptım ama olmadı telefon şimdi sadece recovery e giriyor başka açılmıyor çözüm ne bielen birisi lütfn yardım etsin
)RECOVERY 6.0.1 BANA LİNK YOLLASAN ODİNDEN KURSAM OLUR MU Bİ DE ODİN SÜRÜMÜ FARK EDER Mİ TEŞEKKÜRLERCwm Recovery sürümü 6.0.4.5 olduğundan emin ol
Romu ve gapps dosyasını sd karta at daha sonra sd kartı telefonuna tak
Recovery'i aç sirasiyla
-Wipe data/factory reset
-Advanced menüsünden wipe dalvik cache
-mounts and storageden format system ve format sdcard0(default) yap
Daha sonra install zip>choose zipden ilk önce romu daha sonra gappsı yükle daha sonra reboot bu kadar)
DEDİKLERİNİ YAPTIM AMA DOSYALAR SİLİNDİ TELDEN ONLARI NASIL GERİ YÜKLEYECEĞİMİ SÖYLESEN ÇOK GÜZEL OLUR VE TEŞEKKÜRLERCwm Recovery sürümü 6.0.4.5 olduğundan emin ol
Romu ve gapps dosyasını sd karta at daha sonra sd kartı telefonuna tak
Recovery'i aç sirasiyla
-Wipe data/factory reset
-Advanced menüsünden wipe dalvik cache
-mounts and storageden format system ve format sdcard0(default) yap
Daha sonra install zip>choose zipden ilk önce romu daha sonra gappsı yükle daha sonra reboot bu kadar)
RECOVERY 6.0.1 BANA LİNK YOLLASAN ODİNDEN KURSAM OLUR MU Bİ DE ODİN SÜRÜMÜ FARK EDER Mİ TEŞEKKÜRLER
DEDİKLERİNİ YAPTIM AMA DOSYALAR SİLİNDİ TELDEN ONLARI NASIL GERİ YÜKLEYECEĞİMİ SÖYLESEN ÇOK GÜZEL OLUR VE TEŞEKKÜRLER
bu işlemler temizlik işlemleridir hemen arkasından yeni rom yüklenir ama cwm sürümünü 6.0.4.5 yaptıktan sonra romu yükle işte cwm 6.0.4.5 cwm linki
usta cm10.2 nin performansı nasıldıMerhaba arkadaşlar bugün bende cm 10.2 ye veda edip cm 11e geçtim. Bir kaç sorum olacak kernel olarak Arco'nun kendi kerneli mi yoksa başka kernel mi tavsiye ediyorsunuz. Bu ART olayı tam olarak nedir, bir de cm 11 yükledikten sonra yapılması gereken önemli şeyler varmı.
BEN SON SÜRÜMÜ YÜKLEDİM LAKİN DOSYALAR YOK NASIL YAPABİLİRİM PEKİ ONU Bİ SÖYLESERSEN ÇOK İİ OLUR TEŞEKKÜRLERWipe ve format işlemlerinin geri dönüşü yokturbu işlemler temizlik işlemleridir hemen arkasından yeni rom yüklenir ama cwm sürümünü 6.0.4.5 yaptıktan sonra romu yükle işte cwm 6.0.4.5 cwm linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızodinden yükleyebilirain sorun olmaması için en son sürüm odin kullanmanı tavsiye ederim(en son odin 4.43 çıktı sanırım)
Benim acimdan bu boyle cok emek verdim bu cihaza denemedigim rom kalmamistirYapma gözünü seveyim,
Yıl: 2014 olmuş kimsenin elinde 3310 görüyormusun ?
2020 de halâ wondermı kullanacaksın ?
cm 10.2 den memnundum ben uzun bir sürede kullandım fakat artık kitkata geçmeliyim dedimusta cm10.2 nin performansı nasıldı

BEN SON SÜRÜMÜ YÜKLEDİM LAKİN DOSYALAR YOK NASIL YAPABİLİRİM PEKİ ONU Bİ SÖYLESERSEN ÇOK İİ OLUR TEŞEKKÜRLER
EvetArkadaslarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kuruyoruz demi ?
Teşekkürler
Rica ederimTeşekkürler
Merhaba arkadaşlar bugün bende cm 10.2 ye veda edip cm 11e geçtim. Bir kaç sorum olacak kernel olarak Arco'nun kendi kerneli mi yoksa başka kernel mi tavsiye ediyorsunuz. Bu ART olayı tam olarak nedir, bir de cm 11 yükledikten sonra yapılması gereken önemli şeyler varmı.
Çokk teşekkürler görsellik için performanstan vazgeçemem heraldeRomu temiz kurduktan sonra(wipe data,wipe dalvik cache,format system ve format sdcard0) eğer ok google gibi sesli komutları kullanmak istiyorsan pa gapps kurmanı tavsiye ederim romu kurduktan sonra build.proptan lowram seçeneğini değistirerek fu ll kitkat arayüzü,görünümü elde edebilirsin örneğin saydam durum çubuğu gibi ama cihazını lowram statüsünden çıkararak ram kullanımının artar ve cihaz bazen boğulabilir bu sebepten telefonunun performansından feragat etmiş olursun yani ya görsellik yada performans seçimi yapmak zorundayız her ikisinide aynı anda elde edemiyoru maalesef