[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben kapalıyken alıyodum açıkken de alıyorum. Müzik programlarını arka plana attığında ses telefondan geliyor.

Bu nasıl olur anlamış değilim bir kısmımız(ben,ajhier,lafactorial) bu hataları almazken diğer kısmımız (melodileriyakar ve scope123) ise bu hataları alıyor
Şöyle ki;
Kulaklık takılıyken Powerampı veya kullandığın müzik programını aç müzik arkaplanda çalsın sonra ayarlardan ses menüsüne gir zil sesini çaldır hem zil sesi hemde arkaplanda çalan müzik hoparlörden geliyor.Bende lpa açık kapatıp denemeye üşendim :)
İkisi çakışıyor falan herhalde...

Anladım muhtemelen rom hatası olabilir doğru teşhis etmek için birde lpa kapalı iken deneyebilirmisin rica etsem bakalım sonuç aynımı

lafactorial

lafactorial

Üye
Bu nasıl olur anlamış değilim bir kısmımız(ben,ajhier,lafactorial) bu hataları almazken diğer kısmımız (melodileriyakar ve scope123) ise bu hataları alıyor
CM11 hangi sürümü kullanıyor bu hatayı alan arkadaşlar acaba ???

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Son sürümü Paranoid gapssla kullanıyorum dalvik, ben üç kez kurdum temizce hepsinde de aldım aynı sorunu. Belki art de yapmıyodur.

lafactorial

lafactorial

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Son sürümü Paranoid gapssla kullanıyorum dalvik, ben üç kez kurdum temizce hepsinde de aldım aynı sorunu. Belki art de yapmıyodur.

Her ne hikmetse tamı tamına aynı rom,gapps ve ayarlar ile bu bahsettiginiz sesin hoparlörden gelme sorunuyla 1 kere olsun karşılaşmadım
CM11 hangi sürümü kullanıyor bu hatayı alan arkadaşlar acaba ???

Muhtemelen en son sürüm(01/22)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Her ne hikmetse tamı tamına aynı rom,gapps ve ayarlar ile bu bahsettiginiz sesin hoparlörden gelme sorunuyla 1 kere olsun karşılaşmadım

Ben senin paylaştıklarından yüklemiştim birebir aynı yani.

sir mordred

sir mordred

Üye
Denedim aynı yine ses hoparlörden geliyor.

Birde şöyle dene;ses düzeylerinden telefonun sesini kapat(Telefonu sessize al) ama kulaklık sesini aç(müzik dinleyebilmek için) sonra diğer adımlarıda dediğin gibi dene. Bakalım yine karşılaşacakmısın çünkü ben şuan denedim sorun yok gibi duruyodu belki ses düzeyleri farklılığından kaynaklanıyordur

scope_123

Üye
Konudaki gaps ve paranoid gapps ta var bu sorun ayrica dalvik ve art ta da denedim sonuc ayni.

lafactorial

lafactorial

Üye
Birde şöyle dene;ses düzeylerinden telefonun sesini kapat(Telefonu sessize al) ama kulaklık sesini aç(müzik dinleyebilmek için) sonra diğer adımlarıda dediğin gibi dene. Bakalım yine karşılaşacakmısın çünkü ben şuan denedim sorun yok gibi duruyodu belki ses düzeyleri farklılığından kaynaklanıyordur
O şekilde sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye
@bysalih in 4.4.2 rom paylasim konusunda beyaz noktqyla karsilasan bi arkadas daha var uzun mesaji yazan kisi

hasaneness

hasaneness

Üye
Bende ayni sikıntıyi yasadim ve hicbir sistem uygulamasi silmeden ki sadece beyaz nokta degil ekranin en solunda ekranin en sagini simetri alan bi cizgi var dokunmalari aktif edip en saga dokundugunuz da bu net olurak gorulebiliyor

sir mordred

sir mordred

Üye
Bende ayni sikıntıyi yasadim ve hicbir sistem uygulamasi silmeden ki sadece beyaz nokta degil ekranin en solunda ekranin en sagini simetri alan bi cizgi var dokunmalari aktif edip en saga dokundugunuz da bu net olurak gorulebiliyor

Şuan denedim(geliştirici seçenekleri>dokunmaları göster) yine maalesef sorun yok gibi duruyor.Galiba yarın şuan kullandığım cm11'in yedeğini alıp paylaşmalıyım

hasaneness

hasaneness

Üye
Şuan denedim(geliştirici seçenekleri>dokunmaları göster) yine maalesef sorun yok gibi duruyor.Galiba yarın şuan kullandığım cm11'in yedeğini alıp paylaşmalıyım
Evet paylasirsaniz harika olur.

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar eğer bahsettiğiniz beyaz nokta bu ise(2 saattir üzerine tartıştığımız şey) gerçekten oha diyorum :D
Hahaha degil tabiki de mesela ben tapatalk ta dolasirken 1mmx1mm gibi ufak kare ekranin en solunda olusuyor bundan bahsediyorum :D

scope_123

Üye
Ekranın en sol üst köşesinde kare şeklinde beyaz nokta var ve hasan enes in dediği gibi en solda yukarıdan aşağıya kayma var çok zaman önce söylemiştim bu sorunu da. cm11 hataları konusunda.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ben su an kullaniyorum ama henuz karsilasmadim

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben su an kullaniyorum ama henuz karsilasmadim

Kesinlikle bende cm11'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama ne beyaz nokta nede ekran kayması sorunuyla karşılaşmadım(hasanenes arkadaşımızın dediğini yaptım dokunmaları gösterden denedim yine sorun yoktu) bu sebepten xda'daki rapora eklemedim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt