[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve samsungkullanıcısı

lafactorial

lafactorial

Üye
Arkadaşlar bazıları beyaz nokta falan demişler onunla ilgili görüntü falan alabiliyormusunuz ? Nasıl birşey merak ettim doğrusu... 2.5 senedir galaxy w kullanıyorum cm nin her sürümünü kullandım hiçbirinde karşılaşmadım.

scope_123

Üye
Erkan görünütüs alınca beyazlık gözükmüyor.

lafactorial

lafactorial

Üye
Erkan görünütüs alınca beyazlık gözükmüyor.
Çok garip xda da bununla ilgili hiçkimse birşey yazmadı şimdiye kadar. Sanırım sadece Türkiyede olan birşey.
Başka bir telefonla foto çekseniz.

sir mordred

sir mordred

Üye
Çok garip xda da bununla ilgili hiçkimse birşey yazmadı şimdiye kadar. Sanırım sadece Türkiyede olan birşey.
Başka bir telefonla foto çekseniz.

Kesinlikle katılıyorum bende xda'da böyle bir geri bildirime rastlamadım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesinlikle katılıyorum bende xda'da böyle bir geri bildirime rastlamadım
Beyaz nokta oldugu dogru ozellikle gapps uygulamalaribdan birini sistemden kaldirinca olur bu sorun tekrar gapps flaslabirsa sorun ortadan kalkar deneyebilirsiniz

scope_123

Üye
CM11 kullanmıyorum şu an bu sebeple görüntü koymam imkansız. Size adım adım anlatayım.

Saf cm11 ile paranoid gapps ı yükledim.
Telefonu açtım.
Üç bel uygulama yükedim marketten.
3-4 gün kullandım. Bu süre içersinde hiç bir uygulama cwm den flashlamadım. O sıralarda ajhier in yazısını okudum. Hava durumunu kaldırmayınca beyaz nokta olmuyor demişti. Gereksiz uygulamaları normalde hemen kaldırırdım bu yüzden hiçbir şeye dokunmadım.
Kernel yüklemedim.
Aradan zaman geçince beyaz nokta gözüme çarptı.
Kulaklıkla müzikte dinleyemedim sesi hoparlörden veriyor. ki bu sorunla hiçbir cm romunda karşılaşmadım sadece 4.4 te gördüm.
Hatayla karşılaşınca konudaki 5 ocak tarihli gappsı yükledim hala vardı.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ok ozaman kernel kaynakli olabilir

sir mordred

sir mordred

Üye
CM11 kullanmıyorum şu an bu sebeple görüntü koymam imkansız. Size adım adım anlatayım.

Saf cm11 ile paranoid gapps ı yükledim.
Telefonu açtım.
Üç bel uygulama yükedim marketten.
3-4 gün kullandım. Bu süre içersinde hiç bir uygulama cwm den flashlamadım. O sıralarda ajhier in yazısını okudum. Hava durumunu kaldırmayınca beyaz nokta olmuyor demişti. Gereksiz uygulamaları normalde hemen kaldırırdım bu yüzden hiçbir şeye dokunmadım.
Kernel yüklemedim.
Aradan zaman geçince beyaz nokta gözüme çarptı.
Kulaklıkla müzikte dinleyemedim sesi hoparlörden veriyor. ki bu sorunla hiçbir cm romunda karşılaşmadım sadece 4.4 te gördüm.
Hatayla karşılaşınca konudaki 5 ocak tarihli gappsı yükledim hala vardı.

Bu sorunla dediğim gibi hiç karşılaşmadım ama şöyle bir yol var @aJHier bu sorunla karşılaşmadığı için romunun yedeğini alıp sana gönderebilir sende restore yaparsın bu sorunlarla bir daha hiç karşılaşmassın(beyaz nokta ve kulaklık sorunu)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Guzel fikir :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye
Ne yapsak ki ya yeni surum de cikmadi belki duzelirdi bu tarz hatalar. Ya simdi sifirdan tekrar kurucam bi zaman sonra beyaz nokta tekrar karsima cikacak sinir olucam restore olayi zor olur ajhier hesap bilgilerini falan silip backup yapip zipleyipp nete koymasi lazim falan bi de restore oluca sarj kalibresi sorun oluyo falan filan..

aJHier

aJHier

Üye
istersen yarın Koyabilirim.
Sanki beyaz nokta ile hoparlörün sesinin dışarıdan Çıkması birbiriyle baglantılı olabilir.

lafactorial

lafactorial

Üye
Sanki beyaz nokta ile hoparlörün sesinin dışarıdan Çıkması birbiriyle baglantılı olabilir.
Beyaz nokta konusunda bir fikrim yok fakat cm11 en son sürümde sesin hoparlörden çıkma sorunu yok. Bir önceki sürümde arco lpa playbakck i aktifleştirmişti sorun bundan kaynaklanıyordu bu yüzden son sürümde tekrar eski haline getirdi. Ama ben yinede lpa açık kullanıyorum poweramp ile hiçbir sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Beyaz nokta konusunda bir fikrim yok fakat cm11 en son sürümde sesin hoparlörden çıkma sorunu yok. Bir önceki sürümde arco lpa playbakck i aktifleştirmişti sorun bundan kaynaklanıyordu bu yüzden son sürümde tekrar eski haline getirdi. Ama ben yinede lpa açık kullanıyorum poweramp ile hiçbir sıkıntı yok.

Bende Poweramp kullanıyorum sorun yok.
Bugün müzik dinlersen zil sesini degiştiriyim dedim telefonun sesi dışarı attı ama.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
Bende Poweramp kullanıyorum sorun yok.
Bugün müzik dinlersen zil sesini degiştiriyim dedim telefonun sesi dışarı attı ama.
Demekki neymiş kulaklık takılıyken zil sesi değiştirmiyormuşuz :)) Şaka bir yana da normalde de kulaklık takılıyken zil sesi değiştirince sesi dışarı veriyor.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve aJHier
sir mordred

sir mordred

Üye
Demekki neymiş kulaklık takılıyken zil sesi değiştirmiyormuşuz :)) Şaka bir yana da normalde de kulaklık takılıyken zil sesi değiştirince sesi dışarı veriyor.

Bu dediğiniz hata olabilir tam olarak adım adım nasıl üretilir hata ? Açıklayabilirmisin rica etsem denemem lazım

scope_123

Üye
Sagol kardes dusundugun icin ama yeni surumu beklicem

sir mordred

sir mordred

Üye
Ne yapsak ki ya yeni surum de cikmadi belki duzelirdi bu tarz hatalar. Ya simdi sifirdan tekrar kurucam bi zaman sonra beyaz nokta tekrar karsima cikacak sinir olucam restore olayi zor olur ajhier hesap bilgilerini falan silip backup yapip zipleyipp nete koymasi lazim falan bi de restore oluca sarj kalibresi sorun oluyo falan filan..

Kulaklık sorununu lpa aktifkenmi(Lpa.decode=true) alıyordun yoksa kapalıykenmi(lpa.decode=false) eğer lpa aktifken oluyorsa sanırım haklısın çünkü arco lpa'yı audio routing(ses iletim) problemleri olduğu için deaktif yaptı

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Kulaklık sorununu lpa aktifkenmi(Lpa.decode=true) alıyordun yoksa kapalıykenmi(lpa.decode=false) eğer lpa aktifken oluyorsa sanırım haklısın çünkü arco lpa'yı audio routing(ses iletim) problemleri olduğu için deaktif yaptı

Ben kapalıyken alıyodum açıkken de alıyorum. Müzik programlarını arka plana attığında ses telefondan geliyor.

lafactorial

lafactorial

Üye
Şöyle ki;
Kulaklık takılıyken Powerampı veya kullandığın müzik programını aç müzik arkaplanda çalsın sonra ayarlardan ses menüsüne gir zil sesini çaldır hem zil sesi hemde arkaplanda çalan müzik hoparlörden geliyor.Bende lpa açık kapatıp denemeye üşendim :)
İkisi çakışıyor falan herhalde...

Üst Alt