Şu cm11 in yeni sürümü çıkmadı hala bekliyoruz fakat cm11 art siz kullanılacaksa hiçbir anlamı yok bence. Art şu an sıkıntılı gelişmesi lazım sonuç olarak cm11 önermem.
Sadece sarj problemi biraz duzeltilse mukemmel gercektenArt'ın gelişmesi lazım ona bende katılıyorum ama cm11 şuan cm10.1'den bile iyi(daha yeni olmasına rağmen) hem hata bazında hemde perf bazında çünkü Mesela cm10.1'de kamerada şöyle bir sorun var fotograf cekiyorsunuz daha sonra parmaginizla sola kaydırıyorsunuz(çektiğiniz fotografi görmek için) daha sonra eğer ekranı kapatırsanız kamera kırılacak ve sürekli kameraya bağlanılmadı hatasiyla karşılaşacaksınız denemek isteyenler deneyebilir ama bu sprun cm11'de çözüldü ve şuan usb tetherin(usb üzerinden internet paylaştırma) cm10.1'de čalışmiyor ama cm11'de çalışıyor ayrıca ben neden cm11'i öneririm daha öncedende dediğim gibi ART'ın yanında google kitkatı temelde lowram cihazlar için tasarladı(yani bizim cihazlar için) böylece daha fazla optimizasyon ve akıcı bir deneyim elde ediyoruz ayrıca cm11 ile arco LPA desteği getirdi low power audio böylelikle müzik dinlerken şarjımız sömürülmüyor
Katılıyorum ama şu yeni sürüm bir türlü çıkmadı müzikte dinleyemiyorum birçok fonksiyonunda sorun var. Kulaklığı takınca ekran kapanıyor bazen telefonun kapandığı bile oluyor ayrıca yeni karşılaştım kulaklık takılı olmasına rağmen hoparlörden ses veriyor. ART ye geçsek uygulama yükleme işkence haline geliyor görsellik sıfır. Şarj ve performansına diyeceğim yok. Finali harika olacak cm11 in.Art'ın gelişmesi lazım ona bende katılıyorum ama cm11 şuan cm10.1'den bile iyi(daha yeni olmasına rağmen) hem hata bazında hemde perf bazında çünkü Mesela cm10.1'de kamerada şöyle bir sorun var fotograf cekiyorsunuz daha sonra parmaginizla sola kaydırıyorsunuz(çektiğiniz fotografi görmek için) daha sonra eğer ekranı kapatırsanız kamera kırılacak ve sürekli kameraya bağlanılmadı hatasiyla karşılaşacaksınız denemek isteyenler deneyebilir ama bu sprun cm11'de çözüldü ve şuan usb tetherin(usb üzerinden internet paylaştırma) cm10.1'de čalışmiyor ama cm11'de çalışıyor ayrıca ben neden cm11'i öneririm daha öncedende dediğim gibi ART'ın yanında google kitkatı temelde lowram cihazlar için tasarladı(yani bizim cihazlar için) böylece daha fazla optimizasyon ve akıcı bir deneyim elde ediyoruz ayrıca cm11 ile arco LPA desteği getirdi low power audio böylelikle müzik dinlerken şarjımız sömürülmüyor
Evet o sorunlar can sıkıcıKatılıyorum ama şu yeni sürüm bir türlü çıkmadı müzikte dinleyemiyorum birçok fonksiyonunda sorun var. Kulaklığı takınca ekran kapanıyor bazen telefonun kapandığı bile oluyor ayrıca yeni karşılaştım kulaklık takılı olmasına rağmen hoparlörden ses vermiyor. ART ye geçsek uygulama yükleme işkence haline geliyor görsellik sıfır. Şarj ve performansına diyeceğim yok. Finali harika olacak cm11 in.
Katılıyorum ama şu yeni sürüm bir türlü çıkmadı müzikte dinleyemiyorum birçok fonksiyonunda sorun var. Kulaklığı takınca ekran kapanıyor bazen telefonun kapandığı bile oluyor ayrıca yeni karşılaştım kulaklık takılı olmasına rağmen hoparlörden ses veriyor. ART ye geçsek uygulama yükleme işkence haline geliyor görsellik sıfır. Şarj ve performansına diyeceğim yok. Finali harika olacak cm11 i.
Katılıyorum ama şu yeni sürüm bir türlü çıkmadı müzikte dinleyemiyorum birçok fonksiyonunda sorun var. Kulaklığı takınca ekran kapanıyor bazen telefonun kapandığı bile oluyor ayrıca yeni karşılaştım kulaklık takılı olmasına rağmen hoparlörden ses veriyor. ART ye geçsek uygulama yükleme işkence haline geliyor görsellik sıfır. Şarj ve performansına diyeceğim yok. Finali harika olacak cm11 in.
Walkman playerhangi müzik prgramını kullanıosun ?
Şimdi aklıma geldi ilk defa cm11 de ART kullanmadım şu an dalvikteyim ve bu sistemde ilk kez müzik dinledim ART da bu sorun olmamıştı ama dalvikte oldu.Ben kulaklık sorununu 10 denememin 1'inde alıyorum bazende hiç olmuyor o yüzden pek canımı sıkmadı diğer kusurlara gelirsek ART bir sonraki cm11 versiyonundada yüksek ihtimal şimdiki gibi olacak ART'ın stabilleşmesi google muhendislerinin ellerinde bir sonraki android sürümünde gayet iyi olacaktır(android 4.5 temmuzda çıkıyor cm12'de ağustos eylül gibi çıkar) görsellik konusuna gelirsek yapılacak hiçbirşey yok cm'nin doğasında var tüm cm romlu telefonların görselliği aynı.Ayrıca tüm arkadaşlara şimdiden söyleyeyim çıkacak yeni cm11 versiyonunda tüm sorunların şıp diye çözülmüş olacağını zannetmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız(belki birkaçı çözülmez belki hiçbiri çözülmez arconun eline bakıyoruz nede olsa o ne yaparsa o ama bu yüzden arcoyu suçlayamayız adam bu işten ne para alıyor üstelik gündelik zamanını bize harcıyor) ama inşallah bir çoğu çözülmüş olur
anladım sağol uyardığın içinBu rom i8150 icin
Rica ederimanladım sağol uyardığın için
senede 1 yeter bence her nexusta bi versiyon çıkarsın olsun bitsinGoogle çok hızlı android versiyonu çıkarıyor geliştiricilerin yakındiğı noktalardan biride bu.
senede 1 yeter bence her nexusta bi versiyon çıkarsın olsun bitsin
ayarlar/dil ve giriş deki android Klavye ayarlarında.arkadaşalar cm11 klavyede yazı yazarken titreşim oluyo onu nasıl kapatıyoruz ?