Mücteba
Üye
cok iyi geldi bu haberarco dönecek galiba github da çalışmalara başlamış gibi

cok iyi geldi bu haberarco dönecek galiba github da çalışmalara başlamış gibi

Aynencok iyi geldi bu haber![]()
arco dönecek galiba github da çalışmalara başlamış gibi
link verirsen iyi olur![]()
Usta harika gozukuyor bu nasil bisey bilgi verirmisin? Yani android uzenrinde detayli launcher gibi biseymi? Sen bilirsin?
Peki market olarak ne var apk calistirmiyo sanirim bide guncelleme vs. Nasil oluyor ki? Cok sordum amayok kardeşim ubuntu touch androidden tamamen farklı(android değil yani) bu sebepten google gapps'ı unutun playstore'u unutun android uygulamalarını da unutun yani eğer başarılı olunursa samsung tarafından androidli gelen cep telefonumuzda android olmayan başka bir işletim sistemini çalıştırmış olacağız ayrıca ubuntu touch işletim sisteminin faydaları:1-dalvik denilen meret yok(pil ömrü) 2-ram kullanımı daha iyi(uygulamalar daha hızlı açılsın diye önbellekte beklemiyor) vs...

peki ne gibi faydasi var oyun falan oynsys biliyomuyuz veya arama otur seyleryok kardeşim ubuntu touch androidden tamamen farklı(android değil yani) bu sebepten google gapps'ı unutun playstore'u unutun android uygulamalarını da unutun yani eğer başarılı olunursa samsung tarafından androidli gelen cep telefonumuzda android olmayan başka bir işletim sistemini çalıştırmış olacağız ayrıca ubuntu touch işletim sisteminin faydaları:1-dalvik denilen meret yok(pil ömrü) 2-ram kullanımı daha iyi(uygulamalar daha hızlı açılsın diye önbellekte beklemiyor) vs...
Peki market olarak ne var apk calistirmiyo sanirim bide guncelleme vs. Nasil oluyor ki? Cok sordum ama
Biraz nette baktimda marketi yokmus genellikle de tarayici kullaniliyomus ama bana gereksiz gibi geldi vardir guzel yani ama kullanan birisi ben arama bile yapamadim gibi yorumlar yazmis denemeden bilemeyiz tabii ki
peki ne gibi faydasi var oyun falan oynsys biliyomuyuz veya arama otur seyler
Katiliyorum umarim kurtuluruz su sarj ve perf sorunundanBekliyorum merakla umarim basarili sonuclanir
Ustanin ustune lafim yok ama yardimci olabilirsem ne mutlu ben en iyi kernelin romun kendi kerneli olarak dusunuyorum sadece hurstky nin yeni bitane kerneli var onu denemedim.titreme olayi bende olmiyor sadece cwm de iken cok fazla dokunursan arka arkaya reboot edene kadar titriyor. Son olarak beyaz nokta sikintisi devam ediyor. Zaten guncelleme gelmedi uzun zamandir yani son sikintilar hala devam ediyor.Cm10.1 deydim. Cm11 e geçicem ama Bazı Sorunlarım var.
İlk olarak cm11 yüklediğimde Üstte beyaz bir nokta vardı , o Sorun devam ediyor mu?
ikinci olarak bazen telefon titremeye başlıyor ve hiç durmuyor. Bunu cm11 de de , cm10.1 de de yapıyor? Sizde var mı yoksa sadece Bende mi?
Son olarak Kernel olarak Khan mı yoksa hurtsky mi karar veremedim ? Belkide rom'un kernelini kullanmalıyım.
Bu konularda bana yardımcı olabilir misinız?
özellikle @sir mordred Usta.
Cm10.1 deydim. Cm11 e geçicem ama Bazı Sorunlarım var.
İlk olarak cm11 yüklediğimde Üstte beyaz bir nokta vardı , o Sorun devam ediyor mu?
ikinci olarak bazen telefon titremeye başlıyor ve hiç durmuyor. Bunu cm11 de de , cm10.1 de de yapıyor? Sizde var mı yoksa sadece Bende mi?
Son olarak Kernel olarak Khan mı yoksa hurtsky mi karar veremedim ? Belkide rom'un kernelini kullanmalıyım.
Bu konularda bana yardımcı olabilir misinız?
özellikle @sir mordred Usta.
Uzun zamandir görünmüyordun @aJHier özlettin kendini neyse şuan yeni sürüm çıkmadıği için beyaz nokta sorunu devam ediyor(ama çok da fazla can sıkıcı olduğunu sanmiyorum) ama dediğin titreme sorunuyla hiç karşılaşmadım ne cm10.1'de ne de cm11'de kernel konusuna gelirsek stock kernelde gayet iyi bence(romun içindeki kernel)
Ama yüklerken wipe data,wipe dalvik cache,format system ve format sdcard0 yapmayi unutma
Stock kernelde işlemciyi 1.8 çıkarma imkanım var mı.
ayrıca işlemci tipi ve i/o ne olursa saha iyi olur.
Uzun zamandır pc'de sorun vardı. o yuzden cm10.1 de kaldım. Yeni düzeldi.
hemen cm11 e geçim dedim ama yeni sürüm göremeyince şasırdım tabi.
Maalesef 1.8'e overclock edemezsin ama bu kadar yüksek işlemci hızına gerek duyucağınıda sanmiyorum(ben şahsen sadece antutu falan çalistirirken çıkariyorum) Ayrica islemciyi uzun sure 1.8'de calistirmak hem islemciye zarar verir hemde pilini aşırı sömürür
İşlemci olarak ondemand iyi gibi görünüyor ve i/o olarak bfq secebilirsin