[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Ayrıca xda'da yeni bir rom çıktı gerçek s4 deneyimi sunduğunu söylüyor romu denemedim ne kadar doğrudur bilemem ama s4 üzerindeki tüm uygulamalar galaxy w'de çalıştırılmiş(mesela watch on yada s health gibi) ilginç ve bir o kadar güzel görünüyor denemek isteyenler için link @scope_123 samsung deneyimini seven birisi olarak bu rom tam senlik olabilir :)

harbi maşallah ya o nasıl bir rom öyle 588 mb ustat sen ne dersin sence çalıştırabilirlermi mümkünmü bu ? :)

scope_123

Üye
valla ben şuan şüpheliyim saçma bi şey karşıma çıkacak mb ı yarılamış durumdayım :D

bayfeat

bayfeat

Üye
:D adamın videoyu izledimde görsellik güzelde ben pek cm11 den farklı birşey görmedim :)

scope_123

Üye
ben video ya bakmadım fakat xda da ki rom sayfasında yayımlayan kişi theme bölümünden aktif edilecek demiş touchwiz için :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
nasıl yani anlamadım kardeş :)

bayfeat

bayfeat

Üye
Bişeyler okudum ama 2 dk kaldı bi bakayım bende :)
bak kardeş banada yaz benim inlizce 0 :D yarın işe gitcem yatayım ben iyi forumlar kolay gele kardeş beni bilgilendir bişey ögrenirsen :)

cadde19

cadde19

Üye
Bizi de haberdar edin yahu birde sailfishne zaman portlanacak o sistemi cok merak ediyorum bilgi verebilirmisiniz

scope_123

Üye
Rom cok guzel. Fakat ART a gecmekte tereddut ediyorum acaba gecsem bi sorun olur mu saf cm11 olmadigi icin ?

hasaneness

hasaneness

Üye
Rom cok guzel. Fakat ART a gecmekte tereddut ediyorum acaba gecsem bi sorun olur mu saf cm11 olmadigi icin ?
Rom hakkinda biraz bilgi verirmisin neler farkli saf cm11 den yukledim fakat fazla yorum gormedigim icin kuramadim.

scope_123

Üye
S4 launcher var. S4 te calisan tum uygualamar var sorunsuz calisiyorlar. Gayet guzel. Beam Kat uzerine kurulmus. Custom kernel yok. Suprr

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye

emrah166

Üye
Romu her zamanki gibi mi kuruyoruz ve oyun performansi acisindan degerlendirebilir misiniz ? Son olarak cm9 a gore nasil?

gti8150

gti8150

Üye
arkadaslar ben o romu kurdum fakat begenmedim teli cok zorluyor ram surekli 200 un uzerinde programlari kaldirdim yine ayni cm9 a geri dondum :)

scope_123

Üye
Sarjı cm9 ile aynı malum cm11 sonuçta. Ram kullanımı 200 üzerinde fakat ram 342 mb ayrıca ART ı çalıştırırsam ram kullanımı çok rahatlayacaktır şimdi deniyorum bakalım nasıl olacak.

sir mordred

sir mordred

Üye
Ayrıca şunuda unutmayın lowram true olursa boş ram daha fazla olacaktır google android 4.4'ün 512 mb ramli cihazlarda da akıcı şekilde kullanılmasını sağlamak için lowram false durumunda arkaplanda çalışan uygulamaların ram kullanımını azalttı ama lowram true ile saydam bildirim çubuğu falan olmayacaktır yani görsellik yada performans arasında seçim yapmalısınız

Son düzenleme:

Üst Alt