[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Kerneli flaşlamadan önce ve flaşladıktan sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yaptınmı?
baktım reboot uzun sürdü takıldı sandım yazdım buraya. sorun yok sonuç olarak. sıkıntısız kullanıyorum ama kerneli yükleyince cm kerneline göre hiçbir artı görmemedim ve kasılmalar oldu sildim romu.

scandall20

Üye
telefonu download modda bilgisayara bagladım tanımıyor windows 8.1 pro yardımcı olabilecek varmı sürücülerini aradım bikaçtane denedim kies dahil olmadı
Hocam media player 11 kur ole dene bir de bn dede gormuyordu yukledim gormeye basladi

genco15

genco15

Üye
Ya beyler temple runda bazen dönmüyor kasma cok az ama bazen dönmüyor nedenki

sir mordred

sir mordred

Üye
yanlış konuya yazmışım :)

burak_102

burak_102

Üye
Ben geçen build.prop dosyasında lowram=false yapınca kaydetmiyordu ya o root browser kaynaklıymış çözdüm build.prop editor indirdim ondan yaptım bu arada nova launcher destekliyor saydam durum çubuğunu ve isteyince kapatabiliyorsunuz. :)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

Hocam yine sana danışıp yapcam :) ben benim nexus 7 (2012) tablete kurcam cm 11 i de acaba sence paranoid gapps ı flashlasam ok google ve sola çekince asistan açılma özelliği gelir mi acaba? Çünkü stock android 4.4.2 de bu özelliklerin hiç biri yoktu. Telefonlara özel yapılmış sanırım.

stackbyte

stackbyte

Üye
var alakası media olduğu için kurduğunuz zaman sorunu çözüyor mesleğim gereği ve başıma geldiği için biliyorum deneyin sonuç olumlu olma ihtimali yüksek

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam yine sana danışıp yapcam :) ben benim nexus 7 (2012) tablete kurcam cm 11 i de acaba sence paranoid gapps ı flashlasam ok google ve sola çekince asistan açılma özelliği gelir mi acaba? Çünkü stock android 4.4.2 de bu özelliklerin hiç biri yoktu. Telefonlara özel yapılmış sanırım.

tabletim olmadığı için test etmedim bilmiyorum ama istersen dene bizide bilgilendir bakalım oluyormu.normal cm11 kur üstüne pa gapps'ı flaşla belki çalışır belki çalışmaz emin değilim(belki ok google sadece telefonlar içindir)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
tabletim olmadığı için test etmedim bilmiyorum ama istersen dene bizide bilgilendir bakalım oluyormu.normal cm11 kur üstüne pa gapps'ı flaşla belki çalışır belki çalışmaz emin değilim(belki ok google sadece telefonlar içindir)

Bi bakayım o zaman araştırayım bulamazsam yapar yazarım buraya. OK google çalışıyo tablette, ben daha önce paranoid android 4.3 de yapmıştım farklı bi yolla. Ama sola çekme olayı yoktu. Saydam bildiri hiç duymamıştım zaten.

hasaneness

hasaneness

Üye
Al paranoid android gapps dosyası
Usta bende simdi gapps olarak art uyumlu light gapps var ve bu gappsa gecmek istiyorum sanirim direk falshlasam cakisacaklar wipe data zorunlumu ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Usta bende simdi gapps olarak art uyumlu light gapps var ve bu gappsa gecmek istiyorum sanirim direk falshlasam cakisacaklar wipe data zorunlumu ?

Kardeşim yüklersin ama ART'a geçince sorunlarla karşılaşabilirsin o yüzden temiz şekilde yüklemeni tavsiye ederim ilk önce romu daha sonra pa gapps'ı

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesinlikle yeniden yuklemelisin problem cikarir wipelerin hepsini yapman sart

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scandall20

Üye
kilit ekranı resmi nerden değişyiyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Aysrlar ekran ayarlari

goodhead64

Üye
Kardeşim Herşey güzel hoşta ekran kaydı yapamıyorum. ScreenCast programından.

scope_123

Üye
Kilit ekranında ekran görüntüsünü değiştirme seçeneğini göremedim. Onaylayan varsa bu da eklenebilir listeye.(cm11 hatalar konusuna) Bir hata değil ama eksiklik sonuç olarak.

hasaneness

hasaneness

Üye
Kilit ekranında ekran görüntüsünü değiştirme seçeneğini göremedim. Onaylayan varsa bu da eklenebilir listeye.(cm11 hatalar konusuna) Bir hata değil ama eksiklik sonuç olarak.
Ayarlar~buttons~power menu de var

Üst Alt