[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ok google ve saydam durum çubuğu çalıştımı bu arada? Yine ART içinde romu yeniden temiz bir şekilde kurmani tavsiye ederim(romu yüklerken format system ve format sdcard0 yapmışmıydın?)

Evet ikisi de çalıştı on numara şuan. Format system, data, cache hepsini yaptım ama sdcardı hiç bi zaman formatlamıyorum. Dün de formatlamamıştım art çalışmıştı. Bu yeterli oldu ya benim için çok sağolasın. Bi de artık final sürümünü kurar denerim. Yalnız şunu farkettim art de gözle görülür bi fark var performans açısından ama uygulamaların boyutları çok büyüyor hafıza kartının biraz büyük olmasında fayda var.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
Art için 4.5 veya 5.0 gelmesini beklemek zorundayız galiba sorunsuz kullanmak için

Kesinlikle. Suan zaten google mühendisleri ART'ı geliştiriyorlar ve bir sonraki android sürümünde ART default yani birincil olacak ve yüksek ihtimalle dalvik kaldırılacak bu tabikide iyi bir haber ama şu demek oluyor aynı zamanda ART'a geçişte uygulamalar %10 daha fazla yer kaplayacakları için hafıza sorunu çekecegiz gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
genco15

genco15

Üye
Kesinlikle. Suan zaten google mühendisleri ART'ı geliştiriyorlar ve bir sonraki android sürümünde ART default yani birincil olacak ve yüksek ihtimalle dalvik kaldırılacak bu tabikide iyi bir haber ama şu demek oluyor aynı zamanda ART'a geçişte uygulamalar %10 daha fazla yer kaplayacakları için hafıza sorunu çekecegiz gibi duruyor
Evet bugün benimde aklima geldi 32 lik class 10 larda kurtarmayacak bizi daha üstün kartlar yok muki acaba arastirim dedim bulamadim

sir mordred

sir mordred

Üye
Evet ikisi de çalıştı on numara şuan. Format system, data, cache hepsini yaptım ama sdcardı hiç bi zaman formatlamıyorum. Dün de formatlamamıştım art çalışmıştı. Bu yeterli oldu ya benim için çok sağolasın. Bi de artık final sürümünü kurar denerim. Yalnız şunu farkettim art de gözle görülür bi fark var performans açısından ama uygulamaların boyutları çok büyüyor hafıza kartının biraz büyük olmasında fayda var.

Rica ederim :) ayrıca bir sonraki rom yüklemelerinde format sdcard0 yapmanı öneririm ne kadar temiz yükleme, o kadar sorunsuz rom :) ART'a gelirsek kesinlikle bir devrim gözle görülür şarj iyileştirmesi var
Evet bugün benimde aklima geldi 32 lik class 10 larda kurtarmayacak bizi daha üstün kartlar yok muki acaba arastirim dedim bulamadim

64 gb'lik varda sandiskin bana çok pahali geldi(yaklaşık 130 tl civariydi yanlış hatırlamıyorsam) ayrica şuana kadar hiç swap işlemi yapmadim ama bir sonraki android sürümünde yapmak zorunda olacam galiba :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
genco15

genco15

Üye
Rica ederim :) ayrıca bir sonraki rom yüklemelerinde format sdcard0 yapmanı öneririm ne kadar temiz yükleme, o kadar sorunsuz rom :) ART'a gelirsek kesinlikle bir devrim gözle görülür şarj iyileştirmesi var

64 gb'lik varda sandiskin bana çok pahali geldi(yaklaşık 130 tl civariydi yanlış hatırlamıyorsam) ayrica şuana kadar hiç swap işlemi yapmadim ama bir sonraki android sürümünde yapmak zorunda olacam galiba :)
Aynen bende ilk kez yapacagim :) artik eskidi anlaşılan bizim tel ama ilkin yeri ayrı her seferinde satmaktan vazgeciyorum ama daha ne kadar sürer bilmem :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Aynen bende ilk kez yapacagim :) artik eskidi anlaşılan bizim tel ama ilkin yeri ayrı her seferinde satmaktan vazgeciyorum ama daha ne kadar sürer bilmem :)

Aynen bu telefon benimde ilk göz ağrım :) o yüzden satmaya kıyamıyorum ama dediğin doğru ve tahminimce ilerde bir android sürümü çıkacak ki artık telefonuz kaldırmayacak(kaldırmamaktan kastım aşırı lag yüzünden telefonun kullanılamaması yoksa illaki telefon açılır yani telefon kaldırır) işte o yüzden yeni telefon alma fırsatınız olursa kaçırmayın derim bende şuan 2 telefon arasında gidip geliyorum biri nexus 4 digeri s4 mini neden nexus çünkü nexuslarda rom sıkıntısı yok yeni čıkan android sürümlerini ilk o telefonlar tadıyorlar peki neden s4 mini çünkü geliştiricisi arco ve yaptığı romlar çok iyi olduğu için bu adama güveniyorum sen ne dersin nexus 4'mü s4 mini mi?

Mücteba

Mücteba

Üye
Aynen bu telefon benimde ilk göz ağrım :) o yüzden satmaya kıyamıyorum ama dediğin doğru ve tahminimce ilerde bir android sürümü çıkacak ki artık telefonuz kaldırmayacak(kaldırmamaktan kastım aşırı lag yüzünden telefonun kullanılamaması yoksa illaki telefon açılır yani telefon kaldırır) işte o yüzden yeni telefon alma fırsatınız olursa kaçırmayın derim bende şuan 2 telefon arasında gidip geliyorum biri nexus 4 digeri s4 mini neden nexus çünkü nexuslarda rom sıkıntısı yok yeni čıkan android sürümlerini ilk o telefonlar tadıyorlar peki neden s4 mini çünkü geliştiricisi arco ve yaptığı romlar çok iyi olduğu için bu adama güveniyorum sen ne dersin nexus 4'mü s4 mini mi?
hocam ikiside deil en iyisi lg optimus g superbi cihaz ve 1000 tl

genco15

genco15

Üye
Nexus 4 daha agir basiyo gibi benim arkadaşta s4 mini var batarya sorunlu Subway bazen benimki kadar kasabiliyor ama romla çözülür ki hatırladığım kadarıyla nexus 4 sanal tuslu ki alışmak zor olabilir sonuç sen bilirsin :) (lenovo motorola yi aldi süper bataryali cihazlar çıkaracaktır diye düşünüyorum onuda bekleyebilirsin)

• Beğen
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
General Mobile discovery elite çıkmak üzere onu inceleyin bence. 5.5 inç snapdragon 800 ac (en iyi performanslı snapdragon) 4 gb ram, 32 gb dahili hafıza ile gelicek. Sadece 1100 TL ye hem de.

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam ikiside deil en iyisi lg optimus g superbi cihaz ve 1000 tl

Kararım nexus gibi duruyo çünkü nexuslar tonla resmi rom alıyorlar(aokp,cyanogenmod,omnirom,liquidsmooth,paranoidandroid vs..) o yüzden alacam bir nexus kafamı ddinliyecem(yok şu rom stabil şu rom şarjı iyi götürüyor diye aramiycam)

ozakin70

ozakin70

Üye
@sir mordred hocam bu format/storage/sdcard0 yapınca default vfat ntfs ext 4 3 2 vs gibi şeyler çıkıyor hangisini seçecez

genco15

genco15

Üye
Iphone ekran buyutse oda bi secenek olabilir tabi jb li :) ayni temayla en fazla bi ay dayanirim %)

sir mordred

sir mordred

Üye
General Mobile discovery elite çıkmak üzere onu inceleyin bence. 5.5 inç snapdragon 800 ac (en iyi performanslı snapdragon) 4 gb ram, 32 gb dahili hafıza ile gelicek. Sadece 1100 TL ye hem de.

Yoo dostum bunu yapma neden diye sorarsan general mobile iyi özelliklerde ucuza telefonlar çıkarıyor ama android güncelleme desteği o firmada sıfır. Discovery'ye daha 4.3 güncellemesi vermediler ki yakın bi zamana android 4.5 yada android 5 çıkacak.dediğim odur ki alıcağın telefonun rom desteğinin iyi olmasına bak
@sir mordred hocam bu format/storage/sdcard0 yapınca default vfat ntfs ext 4 3 2 vs gibi şeyler çıkıyor hangisini seçecez

Default'u seçeceksin kardeşim

sir mordred

sir mordred

Üye
Nexus 4 daha agir basiyo gibi benim arkadaşta s4 mini var batarya sorunlu Subway bazen benimki kadar kasabiliyor ama romla çözülür ki hatırladığım kadarıyla nexus 4 sanal tuslu ki alışmak zor olabilir sonuç sen bilirsin :) (lenovo motorola yi aldi süper bataryali cihazlar çıkaracaktır diye düşünüyorum onuda bekleyebilirsin)

Kesinlikle haklısın nexuslar gerçekten kaliteli telefonlar ve zaten sahip oldukları firma google olduğu için bir android sürümü čıktığında tüm nexuslara çıkarıyorlar ve bu benim için büyük bir faktör diyebilirim ikincisi donanim olarakda nexus 4 iyidir diyebiliriz bu sebeplerden bi sonraki telefonum inşallah nexus olacak :) acaba seneye kaça düşer şu nexus 4 :)

Rica ederim :)

genco15

genco15

Üye
Pil ve hafizasi sıkıntılı tekrar düşün derim 700 800 olur zannimca

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye

Nexuslarin sanal tuşlu olması gerçekten zorlayacak gibi duruyo samsung sayesinde tuşluya alıştık ayrica birde nexuslarda tek eksiğin fm radyo ve microsd kart girişinin olmamasi olduğunu düşünüyorum microsd kart girişi olmadigi için nasıl rom yüklenir oda sıkıntı olacak gibi duruyo ama öğreniriz :)

scope_123

Üye
Saf cm11 ve paranoid gapps ı kurdum. Google launcher ı kullanıyorum. Dil ingilizce us. Google Now aktif. ART sistemi aktif. Pil ve performans harika. Fakat sesli google search te rehberdeki kişinin adını söylüyorum bir şey çıkarmıyor. Bir de şunu sormak istiyorum. Modlanmış kitkat romlarını mı kullanmak dah amantıklı bean kat cyanfox gibi yoksa saf romda mi kalmak daha mantıklı?

ozakin70

ozakin70

Üye
Saf cm11 ve paranoid gapps ı kurdum. Google launcher ı kullanıyorum. Dil ingilizce us. Google Now aktif. ART sistemi aktif. Pil ve performans harika. Fakat sesli google search te rehberdeki kişinin adını söylüyorum bir şey çıkarmıyor. Bir de şunu sormak istiyorum. Modlanmış kitkat romlarını mı kullanmak dah amantıklı bean kat cyanfox gibi yoksa saf romda mi kalmak daha mantıklı?

mod ne kadar artarsa stabilite bu telefonda azalır ben 2. telefon olark kullanıyorum ve saf androidli kullanıyorum ha beğendiğim modolursa arada bir ve 2 tane ekliyorum

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye

Saf cm11'i tavsiye ederim neden diye sorarsan modlayıcı gider romuna ART uyumlu olmayan gapps yada touchwizi apk şeklinde koyar(uygulama şeklinde) sonra sen ART'a geçince arayüz sürekli hata verir ayrıca sesli komut sorununa gelirsek hepimizin bildiği gibi bu google now türkçeyi kapsamiyor ve ingilizce bilenlere yönelik yani kullanmak için google now'un anlamasi için iyi bir ingilizce aksanina ihtiyaciniz var ama hizmet hatasiz değilmi diye sorarsan evet hatali örneğin call osman dediğimde rehberimde elif adli kişiyi ariyor

Üst Alt