[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Şuan paranoid android gapps I kurdum, dediğin kadar varmış on numara oldu şuan, android 5 e kadar değişmem daha :)

Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gir ordan hotword detection seçili olmasi lazim degilse seçili yap.ayrîca eger daha fazla nexus özellikleri istiyorsan(örnegin saydam durum çubugu gibi) build.proptan lowram=true satîrinin sonundaki true'yu false yap sonr kaydet ve telefonu yeniden baslat yine ayrica eger oyun oynarken daha fazla pil ömrü istiyorsan ART'a geçebilirsin ART'a geçmek için ilk önce ayarlardan telefon hakkinda kisminda bulunan derleme noya 7 kez ardarda basman lazim daha sonra telefon hakkinda kismindan çikinca gelistirici seçenekleri bulacaksin ona gir ve en altlarda isleyici seç türünden bir kisim var ordan ART'i seç ve telefonun yeniden baslamasina izin ver

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gir ordan hotword detection seçili olmasi lazim degilse seçili yap.ayrîca eger daha fazla nexus özellikleri istiyorsan(örnegin saydam durum çubugu gibi) build.proptan lowram=true satîrinin sonundaki true'yu false yap sonr kaydet ve telefonu yeniden baslat yine ayrica eger oyun oynarken daha fazla pil ömrü istiyorsan ART'a geçebilirsin ART'a geçmek için ilk önce ayarlardan telefon hakkinda kisminda bulunan derleme noya 7 kez ardarda basman lazim daha sonra telefon hakkinda kismindan çikinca gelistirici seçenekleri bulacaksin ona gir ve en altlarda isleyici seç türünden bir kisim var ordan ART'i seç ve telefonun yeniden baslamasina izin ver

Süper hocam, o satır nerede nereden yapıcam onu? Diğerlerini yaptım. Sayende acayip özelleştirdim valla.

cadde19

cadde19

Üye
Peki telefonu art a geçirince sürekli bu şekilde mi kullanıyoruz art a geçince her uygulamayı kullanabiliyormuyuz örnek olarak greenify link2sd vs kuruluyormu

sir mordred

sir mordred

Üye
Süper hocam, o satır nerede nereden yapıcam onu? Diğerlerini yaptım. Sayende acayip özelleştirdim valla.

Simdi dosya yöneticisine gir girdikten sonra home tusunun solundaki secenekler tusuna birkez bas ayarlara gir general ayarlardan safe mod(güvenli mod) yazan bir kisim var on a gir orda root accessi isaretle ve sonra bit ekran karsina gelicek be senden root izni isteyecek secimi istegine gore 1 seferlik yada sonsuza kadar olarak ayarlayabilirsin bu islemide yaptiktan dosya yöneticisinden çik be tekrar girsonra system klasörüne gir end altta build.prop dosyasi göreceksin editor ile aç sonra en asagilarda lowram=true yazan bi satîr göreceksin sonundaki true yazan kismi sil yerine false yaz sonra sag üstten kaydet ve build.proptan çik sonra telefonu yeniden baslat ekranin en üstündeki durum çubugunun saydam olmus olmasi lazim
Peki telefonu art a geçirince sürekli bu şekilde mi kullanıyoruz art a geçince her uygulamayı kullanabiliyormuyuz örnek olarak greenify link2sd vs kuruluyormu

Playstore'daki tum uygulamalar henüz ART uyumlu degil dedigin uygulamalar eger ART uyumlu ise çalísirlar

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
art bende olmadı gectim google play durdu launcher durdu sürekli hata geliyor

cadde19

cadde19

Üye
Çalışmazsa yükleme olmuyormu

sir mordred

sir mordred

Üye
art bende olmadı gectim google play durdu launcher durdu sürekli hata geliyor

ART uyumlu gapps yüklemezsen by hatalari alman normal ART uyumlu gapps ile dene (bu konudaki gapps dosyasini yada paranoid android gapps dosyasini kullanabilirsin
Çalışmazsa yükleme olmuyormu
Yükleme olur ama uygulamayi açmaya çalisirsan uygulama açilmaz uygulama durduruldu ve zorla kapat hatasi verir

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

Hepsi tamamdır hocam, ama bi tek hotword detection u bulamadım ve ok google olayı olmadı. Sayfayı sola çekince asistan geliyo ama.

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
ART uyumlu gapps yüklemezsen by hatalari alman normal ART uyumlu gapps ile dene (bu konudaki gapps dosyasini yada paranoid android gapps dosyasini kullanabilirsin
Yükleme olur ama uygulamayi açmaya çalisirsan uygulama açilmaz uygulama durduruldu ve zorla kapat hatasi verir
tm gapss art uyumlupanoroid onu bilmiyorum ama
konudaki gapss yüklü

cadde19

cadde19

Üye
Hocam sadece uygulamalar mı oyunlarda dahil mi bu art ta calışması

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Google asistana gir ve Dili eng-us olarak ayarla telefonu yeniden baslat

Her şey tamam ama art ye geçince bütün uygulamalar çökmeye başladı. Paranoid gapps senin verdiğin, bile böyle yaptı acep, geri mi döneyim dalvike

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Her şey tamam ama art ye geçince bütün uygulamalar çökmeye başladı. Paranoid gapps senin verdiğin, bile böyle yaptı acep, geri mi döneyim dalvike
şu anda dalvik ile devam etmek gerekiyor fikrim bu yönde çünkü henüz tam anlamıyla art kullanmak mümkün değil

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
şu anda dalvik ile devam etmek gerekiyor fikrim bu yönde çünkü henüz tam anlamıyla art kullanmak mümkün değil
ART kullanılmayacaksa eğer cm11 e geçmenin hiçbir anlamı yok bence.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye

Bu nasil olur anlamis degilim Ben 1 haftadir cm11 + verdigim gapps dosyasini kullaniyorum ve telefon 2-3 gündür ART modunda ve suana kadar hiçbir sorunla karsilasmadim romu temiz yüklediginden eminsin degil mi?

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Bu nasil olur anlamis degilim Ben 1 haftadir cm11 + verdigim gapps dosyasini kullaniyorum ve telefon 2-3 gündür ART modunda ve suana kadar hiçbir sorunla karsilasmadim romu temiz yüklediginden eminsin degil mi?

Eminim, baya uğraştım ama her seferinde problem çıkarttı. Sonra dalvike dönünce düzeldi böyle kullanıyorum şimdilik. Ikimizde de aynı gapps var ama böyle oldu o kadar önemli değil ya biraz uğraşıp çözümünü bulurum.

genco15

genco15

Üye
Art için 4.5 veya 5.0 gelmesini beklemek zorundayız galiba sorunsuz kullanmak için

sir mordred

sir mordred

Üye
Eminim, baya uğraştım ama her seferinde problem çıkarttı. Sonra dalvike dönünce düzeldi böyle kullanıyorum şimdilik. Ikimizde de aynı gapps var ama böyle oldu o kadar önemli değil ya biraz uğraşıp çözümünü bulurum.

Ok google ve saydam durum çubuğu çalıştımı bu arada? Yine ART içinde romu yeniden temiz bir şekilde kurmani tavsiye ederim(romu yüklerken format system ve format sdcard0 yapmışmıydın?)
Hocam sadece uygulamalar mı oyunlarda dahil mi bu art ta calışması

Oyunlarda bir tür uygulamadır zaten o yüzden uygulamaların hepsini kapsar

Üst Alt