var resmin boyu maxımumsa yakınlaştırma yapmaz kamera ayarları resim buyunu bıraz< düşük seç yakınlaştırma yaparya arkadslaer bu kamer a yakinlastirmasi varmi yaa
Bu konuda cm hatalari buraya isimli konudan bakabilirsinrom da bir eksiklik var mi hata falan ?
sağaolLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Luncer degisirse gercekten guzelSırf launcher e uyuz olduğum için geri döndüm
Dün gece kurdum, bi gündür kullanıyorum. Şu ana dek aldığım en iyi performanstı telefonumdan. Çok küçük hatalar tabi ki var ama onun dışında öyle ahım şahım sorun yok. Bi kere art olayı gerçekten farkediyor bence hız ve performans açısından. Şarj konusunda da beğendim, 4.2.2 kullanıyordum 3 saatte bir şarjı bitiyodu şu an bu süre üç katına çıkmış durumda.
Bana kalırsa en büyük problem şu, uygulamaları ana ekrana kendi zevkimize göre diziyoruz ama bi kapatıp açtığınızda çoğu hoop kaybolmuş, dosya içine üç uygulama koyuyosunuz diyelim ki kapatıp açtığınızda biri kayboluyo. launcher problemli yani. Bu halledilmeli.
Bi de kuracaklar şunu kesinlikle atlamamalı cwm recovery 6.0.4.5 sürümü ile kurmalılar. Aksi halde büyük sorunla karşılaşırsınız. Ben eski bi sürümle denedim yüklenmedi. Baya uğraşmak zorunda kaldım sonradan.
Şunu merak ediyorum, acaba Nexus 5'teki gibi sayfayı sola kaydırınca google asistan açılması nasıl ayarlanabilir ve ok google komutu nasıl aktif edilebilir? Dili İng. yaptım yine de olmadı.
Sırf launcher e uyuz olduğum için geri döndüm
Luncer degisirse gercekten guzel
Paranoid link paylasirmisin ustaRomu temiz flasladiktan sonra paranoid android gapps dosyasini flaslarsaniz google experience launcher'a sahip olursunuz ve kurulum bittikten sonra 2 launcher'a sahip olursunuz burdan google asistan launcheri secerseniz OK Google dahil nexus ozelliklerine sahip olmus olursunuz ama ok google kullanmak icin ana ekrana uzun bastiktan sonra ayarlara girip dili eng-us ayarlamaniz lazim ben sesli komut özelliklerini kullanabiliyorum(ok google dahil hatta weather dedigimde bulundugum ilin hava durumunu direk gösteriyor hatta söylüyor) denemenizi öneririm müthiş bi özellik
Odinle mi yuklemeye calistinBeyler, CWM 6.0.1.9 kullanıyorum, az önce CWM 6.0.4.5 yüklemeye çalıştımancak installation aborted hatası verdi. Yardım edebilir misiniz?
Odinle mi yuklemeye calistin
Beyler, CWM 6.0.1.9 kullanıyorum, az önce CWM 6.0.4.5 yüklemeye çalıştımancak installation aborted hatası verdi. Yardım edebilir misiniz?
Romu temiz flasladiktan sonra paranoid android gapps dosyasini flaslarsaniz google experience launcher'a sahip olursunuz ve kurulum bittikten sonra 2 launcher'a sahip olursunuz burdan google asistan launcheri secerseniz OK Google dahil nexus ozelliklerine sahip olmus olursunuz ama ok google kullanmak icin ana ekrana uzun bastiktan sonra ayarlara girip dili eng-us ayarlamaniz lazim ben sesli komut özelliklerini kullanabiliyorum(ok google dahil hatta weather dedigimde bulundugum ilin hava durumunu direk gösteriyor hatta söylüyor) denemenizi öneririm müthiş bi özellik
Cwm den yukleyemezsin zipli dosyanin icindeki recovery.img dosyasini sd cards at google playden root recovery tols u indir programi ac kurulumu yap
Paranoid link paylasirmisin usta
Recovery'i (6.0.4.5) indirip zipten çıkart, ana dizinde bi klasör aç (örneğin recov diye isimlendir bu klasörü), sonra zipten çıkarttığın recovery.img i bu klasörün içine at. Ardından Recovery tools denen uygulamayı kur telefonuna şuradanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızroot iznini verdikten sonra uygulamayı açıp bu attığın dosyayı seçiyosun. Kendi hallediyo gerisini.
Valla biraz geç kaldık ya şimdi en baştan kurmak zor olur. Başka bi yolu var mı acaba bildiğiniz? Mesela gappsı bi şekilde değiştiremez miyiz?
hangisi inecek bu dosyadan 2 tane var